SportsDirect-70

• 133 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А как разбирате какво ви е отказано? Аз получих пратка с липсваща пижамка. Фактурата ми е за сума без да са я включили и от картата са ми дръпнати пари без пижамката. А в историята с поръчки ми е приета поръчката с пижамка и за сума С нея.
За първи път ми се случва. Чак като пристигна поръчката видях, че няма артикул Sad
Сега се чудя, дали ще ми откажат и очилата Guess?! Не са налични вече. А в поръчката ги имам като поръчани Sad

Oтворете си pdf фактурата от историята на поръчката - print invoice. Там пише- поръчано 1, изпратено 0 и по това се вижда, че е отказано. Иначе незнайно защо и във фактурата, и в историята, сумите на отказаните фигурират.

Оооо, нееее, отказали са ми 2 чифта очилаааа Sob ужасни саааа !

# 691
  • София
zerro Банките имат различен срок за блокиране на парите по поръчка. На ПИБ срока е 14дни. Когато СД тръгнат да ти изпращат поръчката, ще поискат да си изтеглят парите. Ако няма достатъчна сума, не знам как процедират, дали ще дадат срок или банката ще отпусне сумата и сметката ще стане с отрицателен баланс - случвало ми се е, а трети вариант да я откажат...
За мен въпросът е дали си заслужава да чакате този пре-ордер артикул да се появи. Много често срока се удължава и останалите артикули от поръчката се изчерпват. Твърде е възможно в крайна сметка да получите само този артикул, когато вече не Ви е нужен. Можете да го откажете, като пишете на СД. Погледнете първа страница на темата.
Аз пуснах малка поръчка на 1-ви. Отказаха ми единият от артикулите, а от 3-ти е със статус Awaiting Courier Pickup  newsm78 Колко ли още ще чака?

# 692
благодаря артикула е един, лека вечер и пак благодаря за отговора Simple Smile

# 693
  • София
Някой има ли обувки Firetrap? Отговарят ли си на номерата?
Питам, защото от една обява ми отговориха, че 39 н е със 23,7 см стелка ???

# 694
  • Варна
Аз съм вземала мъжки firetrap и помня, че после поръчах и следващия номер. Но конкретно нашия модел беше доста заострен отпред и идваше тесен при пръстите. Така че явно си зависи от модела.

# 695
маратонките адидас дали си отговарят на номерата? ( ако се сравняват с номерата на найк,пума) има ли някой наблюдения.....

# 696
  • Стара Загора
маратонките адидас дали си отговарят на номерата? ( ако се сравняват с номерата на найк,пума) има ли някой наблюдения.....

Aз нося 38-ми номер и такъв поръчах - пасват си ми идеално.

# 697
Момичета, колко излиза доставката директно до България ? До сега съм поръчвала само с превозвач.

# 698
Най-често плащам 9,99 паунда или 11,99 евро.
Но ти си сложи нещата в кошницата си, и премени през екраните, и ще видиш каква доставка ти начислява без да отиваш на последна стъпка за плащане.

# 699
Благодаря. Май си заслужава. Иначе плащам 5 паунда до английски адрес.

# 700

5,83 паунда плащам до България

# 701
  • София

На каква сума?

# 702
Да, таксата започва от тази сума, но се променя при въвеждане на повече от един артикул. Правила съм проба с мъжки ризи и при добавяне на втората риза се промени на 9.99 паунда.  Сега направих отново проба и при пет ризи още е 5,83 паунда доставката. Но това е типично за сайта. Работи се на проба-грешка и при всяка поръчка е различно. Таксата зависи от теглото на поръчката /пратката/.
А ето я и таблицата на сайта.
https://www.sportsdirect.com/customerservices/deliveryfaqs/worldwidedeliverycosts

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 12:08 от veronika

# 703
  • София

На каква сума?

Не е до сума , а до вид и бр. артикули .

# 704

На каква сума?

Поръчката ми беше 8 детски тениски и един детски анцуг, а сумата мисля 111 паунда
следващата поръчка 1 маратонки + 1 блуза
И за двете доставката беше по 5,83

Общи условия

Активация на акаунт