ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 798
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • София
МОМИЧЕТА ПАК С МОЯТ ПРОБЛЕМ ЕЙ СЕГА ТАКА МИ ПОТЕЧЕ КАФЯВО АМА НИКАК НЕ Е МАЛКО БОЖЕ ДА НЕ ГУБЯ ДЕТЕТО Embarassed Embarassed Embarassed

Не се паникьосвай, ами се обади на лекаря си!

# 196
То сега не става да му звънна на никъде чак утре Embarassed

# 197
  • София
Aми то аз ако имах избор, честно казано, бих предпочела да родя вкъщи, но май не може, доколкото знам...
Може. Но това е еквивалентно да разчиташ на естествения отбор. На една мама от форума бебето ѝ умря по време на раждане у дома, а можеше да бъде спасено.

Прегледите на ехограф и особено тези при ФМ могат да открият и предотвратят голям брой проблеми у децата, което да спаси живота им, а в някои случаи и този на майката. Затова са жизнено важни. Но пак никой не може да ви накара насила да ходите. Naughty

# 198
  • София
То сега не става да му звънна на никъде чак утре Embarassed

Щом имаш проблем, часът не е от значение. Утре може да е късно!

# 199
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
каролин не гледай часа детето ти е по-важно ,хващай телефона

# 200
Оффф ама той е много Как да кажа строг или може би не е думата незнам като нищо да не ми вдигне или ще се притесня

# 201
Напиши му първо съобщение или във вайбъра и после звънни
нека да е строг и ти бъди....

# 202
Момичета звъннах ох успокои ме каза че е нормално и все пак още не сме видели плод а само сакчето обясни ми че става дума за деление на клетки и това си е нормално между предстояща дата на цикъл или овулация един вид нищо не се правело да съм си почиваЛа ако се засилило много или е продължително да му звънна.Камък ми падна от сърцето а и той ми каза че при мен става дума за късна овулация и затова и късно видяхме сакчето.момичета да сме живи и здрави и всичко да мине нормално при всички ни.

# 203
Видя ли ,а сега спокойна вечер  newsm68

# 204
  • София
Ох, радвам се, че си се обадила. Сега почивай повече! 

# 205
Каролин, радвам се, че те е успокоил! Дано всичко бъде наред с всички ни!
Доколкото за видеозона, бих си купила един за вкъщи. Да си гледам бебче нонстоп  Mr. Green

# 206
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЧЕ МЕ ПОДКРЕПИХТЕ и бяхте до мен е моментната ми уплаха .Желая ви Лека вечер и на вас

# 207
  • В света на диска
Боже Каролин, сега виждам, мила, дано всичко е наред с всички ни, болката ти ми е до болка позната, дано всичко с бебче е наред, и всички да видим пухкав финал

# 208
Боже Каролин, сега виждам, мила, дано всичко е наред с всички ни, болката ти ми е до болка позната, дано всичко с бебче е наред, и всички да видим пухкав финал
Да бях изпаднала в паника доста но той ме успокои за сега дано и да спремине до ден ДВА.

# 209
Момичета звъннах ох успокои ме каза че е нормално и все пак още не сме видели плод а само сакчето обясни ми че става дума за деление на клетки и това си е нормално между предстояща дата на цикъл или овулация един вид нищо не се правело да съм си почиваЛа ако се засилило много или е продължително да му звънна.Камък ми падна от сърцето а и той ми каза че при мен става дума за късна овулация и затова и късно видяхме сакчето.момичета да сме живи и здрави и всичко да мине нормално при всички ни.
Каролин, аз също прокървях или зацапах (незнам как да го опиша) миналата седмица на 08.02. На 10.02 беше първият ми преглед, и аз като теб уж трябваше да съм в 6г.с. ноо се видя само плоден сак. Доктора каза, че най-вероятно съм била с по-късна овулация или просто се развива малко по-бавно. За кърменето ми изписа Утрогестан 2×3 вагинално. Още от 10 го започнах и кървенето веднага спря..... до днес сутринта когато отново получих кафеникаво зацапване, нямам никакви болки, незнам какво става, но адски много се страхувам. Лекаря каза, че обикновенно в 6г.с. трябва да се види и ембрион в плодния сак, но както казах при мен нямаше. Изчетох много форуми и сега ме е страх да не би да е "кухо яйце".... Незнам как ще издържа до следващия преглед, който е чак на 24.02 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт