ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 800
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Недей така всичко ще е наред

# 211
Момичета звъннах ох успокои ме каза че е нормално и все пак още не сме видели плод а само сакчето обясни ми че става дума за деление на клетки и това си е нормално между предстояща дата на цикъл или овулация един вид нищо не се правело да съм си почиваЛа ако се засилило много или е продължително да му звънна.Камък ми падна от сърцето а и той ми каза че при мен става дума за късна овулация и затова и късно видяхме сакчето.момичета да сме живи и здрави и всичко да мине нормално при всички ни.
Каролин, аз също прокървях или зацапах (незнам как да го опиша) миналата седмица на 08.02. На 10.02 беше първият ми преглед, и аз като теб уж трябваше да съм в 6г.с. ноо се видя само плоден сак. Доктора каза, че най-вероятно съм била с по-късна овулация или просто се развива малко по-бавно. За кърменето ми изписа Утрогестан 2×3 вагинално. Още от 10 го започнах и кървенето веднага спря..... до днес сутринта когато отново получих кафеникаво зацапване, нямам никакви болки, незнам какво става, но адски много се страхувам. Лекаря каза, че обикновенно в 6г.с. трябва да се види и ембрион в плодния сак, но както казах при мен нямаше. Изчетох много форуми и сега ме е страх да не би да е "кухо яйце".... Незнам как ще издържа до следващия преглед, който е чак на 24.02 Thinking

В същото положение съм и съм на лекар чак другата седмица. В къщи съм си и лежа и това още повече ме изнервя!

# 212
Здравейте, Да се включа и аз в отбора и да не ви шпионирам само. Бременост потвърдена, термин някъде октомври. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост, спокойствие и здрави бебета на финала.

# 213
Значи не съм само аз и явно е нормално в начална бременост а и си мисля че като ме гледа с този вагиналния май нещо е бутнал днес е по малко но го има няма страшно добре ще сме аз добре че съм на работа че се разсейвам малко да не мисля само за това.Нищо не ми каза да пия каза да се успокоя и не е кухо яйце спрете ще ни се видят бебетата има време крият се  Simple Smile Трябва да мислим положително и аз съм чак на 24 на преглед

# 214
Момичета, бях писала по напред, но за да се успокоите ще ви го напиша отново.Октомврийска мама 2016 съм, при мен след 14 дневно закъснение не можаха да видят дори сакче,казаха ми, че няма бременност а киста и щях да полудея, след 2 дни притеснения,отидох на при друг док. всичко си беше наред.Искам да ви кажа, понякога е от самия лекар, друг път от техниката или просто по късна овулация,не си мислете винаги най лошото,трябва ви спокойствие,за да гушкате накрая спокойни слънчица.Успех ви желая!

# 215
  • Varna
Защо не отидете на преглед при друг доктор за второ мнение поне за ваше успокоение,хем да си видите бебчетата, този стрес не е полезен нито за вас нито за бебчетата. Бъдете спокойни и всичко ще бъде наред. 😊

# 216
  • В света на диска
Общо взето повечето сме на един хал, аз вече едвам стискам зъби и на лай ме избива.... но ще чакам, че ако бебчо се скрие, край вече ще се филмирам на 100 процента, сигуена съм, че всичко ще е наред, споделете имате ли симптоми, аз никакви...

# 217
В коя седмица се вижда ембрион, а не само плоден сак? Аз мисля, че в 6-7 седмица е нормално да се вижда само сак! И при мен беше така! И предните пъти беше така, а сърчице чухме чак към 8-9 седмица!

# 218
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
green_poison ох и аз така ама поне ме болят гърдите,и през ден ми се гади
ще имаш

# 219
Общо взето повечето сме на един хал, аз вече едвам стискам зъби и на лай ме избива.... но ще чакам, че ако бебчо се скрие, край вече ще се филмирам на 100 процента, сигуена съм, че всичко ще е наред, споделете имате ли симптоми, аз никакви...
Аз също нямам абсолютно никакви симптоми, нито гадене, нито нищо. В началото имах адски напрегнати и болящи гърци, но вече не. Не съм повърнала нито веднъж. Единственото е, че вечер заспивай рано и сутрин се будя рано, малко сънливост през деня, но нея я отдавам и на лекарствата!

# 220
Момичета този път прокървих заминавам лекар тъкмо стискай те ми палци ще се побъркам

# 221
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
стискам силно палци

# 222
Каролин, с теб сме, бъди максимално спокойна и силно се надявам всичко да бъде наред. Пиши за да кажеш какво е станало, когато свърши прегледа.

# 223
Оф чакам си пред кабинета иначе ме радва колко бременни виждам

# 224
Много се надявам всичко да бъде наред Hug... иначе силно ли прокърви?

Общи условия

Активация на акаунт