ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 803
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Ами чак силно със със съсиреци не но беше кръв а не кафяво както събота и неделя беше

# 226
Стискам палци всичко да е наред и чакам да излезеш от кабинета с добри новини Hug Hug Hug

# 227
  • В света на диска
Каролин, стискам палци и чакам добри новини, усмихни ни всички....   Hug Praynig всичко ще е наред

# 228
Каза че не сме добре изписа ми уретростан или нещо такова да помогнел но да сме чакали и така петък пак но сега като се върнах на работа и реших да пишкам си ми текна кръв май го губя Sad Embarassed

# 229
Какво не ви е наред каза ли, ембрион видяхте ли или само плоден сак... защо не се прибра вкъщи да пазиш леглото

# 230
  • В света на диска
Каролин, мила.... бягай във вас и почивай, мен утрогестана ме закрепу за сега, пий си хапчетата и почивах, друго нищо ли не каза доки, не губи надежда

# 231
ЕМБРИОН НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ОЩЕ ДА ВЗЕМА ДА ОТИДА И НА ДРУГИ ОЩЕ СЕГА ЩЕ СИ ВЗЕМА ДЕН БОЛНИЧЕН

# 232
Добре де нямам болки Как ей така ще го загубя баси офф

# 233
Защо мислиш, че ще го изгубил, недей така... Доктора не ти ли обясни какво ти е и на какво се дължи кървенето???

# 234
  • София
Каролин, стискам ти палци и те прегръщам! Hug

# 235
  • В света на диска
При моя спонтанен нямах болки, от работа не ме пуснаха да изляза, на следващия ден, беше късно... доки ми се накара, че е можело да закрепим нещата... Болките дойдоха после, за това си хващай чантата, второ мнение и покой, за да може бебчо да се закрепи, как няма да ти даде причина, може сакчето да е леко отлепено и да се закрепи.... Баси му,  с теб сме

# 236
Благодаря ви! Сега ще видя на друг доктор

# 237
Каролин , вземи си лекарството и го почвай 🙏🙏🙏

# 238
Пих аз лекарството.Прибрах се в нас нещо се сринах психически към три ще оти дам на друг гинеколог за второ мнение

# 239
Каролин надявам се, не знам че всичко ще е наред. Всички сме с теб, на твое място бих си взела болничен и да пазя леглото и само хубави мисли  bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт