ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 820
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Simona.k, аз съм от София и ходя на частно при д-различните Константин Маленов. Останах с много добро впечатление, до сега съм била на един преглед в 6г.с. от който се видя плодния сак в матката. На следващия се надявам да се видят ембрион и сърдечна дейност... Притеснена съм защото имах зацапване, взимам си лекарствата и се моля всичко да бъде наред при следващия преглед. Успех на всички!  bouquet Praynig

# 286
И аз съм от София, за сега съм се насочила към д-р Алексиева в Света Петка, тя също води частна ЖК.
След колко време е вторият преглед?

# 287
И аз съм от София, за сега съм се насочила към д-р Алексиева в Света Петка, тя също води частна ЖК.
След колко време е вторият преглед?
На 24.02 е следващият

# 288
Добре дошли на новите бремелинки. Здрав и пухкаф финал. bouquet Hug Аз най накрая успях да се даредя за час при gp-то. Та другата седмица ще прати препоръка за болницата, в която искам да раждам и започвам и аз с прегледите. Blush

# 289
Здравейте  Simple Smile
Аз съм може би малко по-добре  .
Боядисвам си косата редовно ,защото иначе бих изглеждала покъртително  Grinning
Избрала съм си вече лекар ,при който ще си следя бременността и ще раждам,живи и здрави . При същия бях и през първата бременност .

# 290
Здравейте от още една октомврийска бъдеща майка.На 33 съм и това ми е първа бременност термина ми е на 8 октомври.Днес бях на преглед и ми каза че всичко е нормално каза ми че имам плоден сак и жълтъчно мехурче и че всичко е нормално а в коя седмица е нормално да се види пулса на мъничето . Лека и безпроблемна бременност на всички  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
Добро утро,

Виждам,че повечето вече сте минали поне един преглед. Аз много се чудя при кого да отида. Сигурно ще  енай-близката ми лекарка, че не ми се щъка много по болници. А тепърва ще реша кой да ми води консултацията ако всичко е наред.

Снощи казах на бъдещият татко. И той беше малко объркан, макар и да си правим опити от по-маллко от година. Ама точно миналия месец хич не си давахме зор Wink Та, и той ме заля с един тон въпроси. Но понеже ние сме минали вече по този път, за жалост с тъжен финал, не смеем да се радваме много. Искаме първо да се уверим,че всичко върви както трябва, и тогава ще казваме. Даже ако зависи от нас до 8мия месец не бихме казали на никого. Толкова сме наплашени.

# 292
Здравейте от още една октомврийска бъдеща майка.На 33 съм и това ми е първа бременност термина ми е на 8 октомври.Днес бях на преглед и ми каза че всичко е нормално каза ми че имам плоден сак и жълтъчно мехурче и че всичко е нормално а в коя седмица е нормално да се види пулса на мъничето . Лека и безпроблемна бременност на всички  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравей, аз също съм в 8-ма седмица. Инсеминацията ми беше на 09.01. В понеделник тази седмица видяхме пулса.

# 293
Аз съм от Варна и мисля да се запиша на ЖК в "Майчин дом". Но има време още, нека първо си видя бебчето и сърчицето, за да се успокоя, че всичко е наред. Там родих и първото си дете, много бях доволна от всичко.

Да ви кажа мен май ме хващат сутришните неразположения вече  ooooh! Още вчера леко ми се гадеше, днес сутринта също, дразнят ме миризми на храни...

# 294
Здравейте момичета, пиша ви плахо и още ме е страх да се зарадвам (имам два ранни спонтанни аборта) .  На 07.02 направих тест и той беше положителен,  утре съм на преглед,  надявам се всичко да е наред този път. Вече съм в 6та седмица, пия дуфастон и магне б6 по препоръка на АГто.   На всички ни желая лека бременност и прекрасен финал. 

# 295
 bouquet
Честито!

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 21:15 от ada_m

# 296
И аз съм в 6 седмица и също съм на дуфастон и фолиева.На 27 ще ходя живот и здраве и пулса да чуем.

# 297
И аз съм в 6 седмица и също съм на дуфастон и фолиева.На 27 ще ходя живот и здраве и пулса да чуем.
Със сигурност нямаш търпение..  Simple Smile 

# 298
  • Varna
Моят първи ореглед е на 24 при доктора който ми води първата бременност, в майчин дом във Варна и пак при него ще си запиша консултация, но платена че не ми се занимава по ЗК, така или иначе излиза едно и също като цена. Лизи ти при кого си водиш ЖК в Майчин дом.

# 299
Аз съм при д-р Станева. Тя ми прави секциото първия път, беше по медицински причини заради едър плод в седалищно предлежание. И отидох при нея и сега, но за съжаление почти нищо не видяхме на първия преглед. Реално овулацията ми този месец е била някъде около 17-18 ден от цикъла, т.е. по-късна (с тестове го установих) и на прегледа се видя само сакчето. Тя каза, че е твърде малко и че нищо още не може да се каже. Та така ще си чакам още 2 седмици в притеснения до другия преглед.

Общи условия

Активация на акаунт