ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 812
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Каролин ,много съжалявам  Hug
И аз да се оплача - така ме боли гърлото... пия чайове с мед ,правя компреси,как така настинах не знам .Дано ми мине бързо ,че се изнервих .Свикнала съм да пия лекарства за всичко и сега ми е такъв ужас ,но няма начин .

# 271
И аз да се оплача - така ме боли гърлото... пия чайове с мед ,правя компреси,как така настинах не знам .Дано ми мине бързо ,че се изнервих .Свикнала съм да пия лекарства за всичко и сега ми е такъв ужас ,но няма начин .
Леле и аз съм точно така .имам някакъв грип тъп .

# 272

И аз от днес съм в болничен,единствено ми казаха докитата един парацетамол да взема ако температурата ми стигне 39 градуса ,защото тогава и детето започва да страда. Слава богу я свалих засега. Краката в сол и гореща вода ,разтри ме мъжът ми хубаво за да се затопля и изпотя ,лежа сега до края на седмицата ми казаха да се пазя много и да огранича излизанията. Бабини методи ползвам ,без лекарства ,защото няма как... Топли се и ти,пази се.
Поздрави,

# 273
Аз си наливам в носа физиологичен разтвор , пия клеева тинктура и осцилококцинум ... и лежа в къщи една седмица . Ще се оправим 👍🙏👍

# 274
Сигурно е грип ,дано да мине на всички бързо .Мен гърлото ме боли много,слагам компреси .Много е неприятно,по цял ден съм на работа ... През деня не ме боли толкова ,но вечер е ужасно.

# 275
И аз съм с положителен тест от днес. Утре ще правя още един тест и мисля и на кръвен да отида за по-сигурно.
Обаче изкарах ужасно тежък грип. Изпих една опаковка Зинат и след това 6 дни бях на инжекции Терцеф. не знам дали ще се отрази на точката. Надявам се да не. Днес ми беше първият работен ден след болничния , но много намръзнах и сега пак слагах краката в сол и гореща вода.

# 276
Каролин много съжалявам за случилото се. Единственото, което мога да те посъветвам е да не се връщаш на работа следващите дни и като се поуспокоиш да говориш с АГ-то и да пуснете едни изследвания за хормоните да видите дали всичко е ок, и ако има нужда да пиеш нещо, за да не се повтарят нещата  Hug Cry

# 277
Оф момичета много е тежко но не искам да пренасям болката си искам да си бременеете и да се пазите.Благодаря ви че бяхте до мен

# 278
Съжелявам за загубата ти Каролин, трудно е но трябва да го приемеш, защото всяко зло е за добро.

Момичета искам да ви попитам. Боядисвате ли се и с какво? Аз вече имам ужасна нужда от това, но не знам дали да го направя, не че мога да ходя така 9 месеца...

# 279
Боядисвах се на всеки три седмици. Когато не съм бременна, е на две Mr. Green

# 280
  • Varna
Аз по принцип не се боядисвам, но не виждам логика да не се. Иначе се подстригвам редовно, не съм суеверна.
Каролин съжалявам за загубата ти..

# 281
Момичета, аз изкарах грипа миналата седмица, че и още ми се точат едни сополи. Много е неприятно, че и с почти нищо не можем да си облекчим положението.
Относно боядисването - аз се боядисвам всеки месец, боядисвах се и с първата си бременност.

# 282
Здравейте и от мен мили дами,
Това е първата ми бременност и се включвам с мнооого въпроси....
Казаха ми, че има имуностимуланти за бременни, предполагам, че биха помогнали на тези от вас, които са болни.
В петък съм на първи преглед при АГ, интересно ми е дали вече сте се насочили към лекар, който да води бременноста Ви, четох за ЖК по здравна каса и платени, бих се радвала да споделите
Simple Smile

# 283
И аз мисля да си запиша час за събота. А така мразя да ходя по лекари, но тази неизвстност направо убива. Дано всичко се види на видеозон (което може да се види на този етап). Аз ако реша да се боядисвам сигурно ще е с натърална боя. Ама бях решила да режа косата.. И сега се замислям дали да го правя ( че съм малко суеверна). Ама лятото си представям какъв ад ще е, т аможе и да играе ножицата...

# 284

PeacockLove и да я режа при мен положението е отчайващо. Боя ми трябва Simple Smile

Simona.k аз ще избера лекар, при който живот и здраве след това искам да родя. Така ще ми е доста по спокойно, защото по принцип съм паника отсякъде.  Това чакане до следващият преглед, цялата неизвестност  малко ме стресира.
Дано всичко е наред за всяка една от нас! bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт