ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 807
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че и в Бг по здравна каса ти се полагат 2 видеозона. Ако лекарят ви ви гледа всеки път, то просто го право на добра воля.
Каролин, как си мила?

# 256
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Каролин и аз искам да знам как са нещата?

# 257
  • София
Блонди, според мен няма смисъл да се бодеш повече. Доколкото си спомням имаш високо ЧХГ и добре удвояващо се. Изчакай си прегледа. Аз почти всеки ден имам по някое време болки като пред цикъл.

Каролин, надявм се всичко да е наред при теб.  Hug

# 258
  • В света на диска
Каролин, мила, как си?  Hug
Нз какво да кажа за болките, моите бяха постоянни, доки ме шашна, че не е нормално... Аз след него преглед съм много по ушашкана, отколкото преди, но е факт, че от какти пия утрогестана, не ме боли, или по веднъж дневно но мн. по слабо

# 259
Каролин, а с теб какво стана, по-добре ли си вече, а ходи ли при друг лекар за още едно мнение?  Hug

Излизам от упойка още ......били са две мъничета но ги загубих Sad Няма такава болка да Знаете. ..........пазете се много

# 260
Ужасно съжалявам, Каролин! Бъди силна!

# 261
  • София
Миличката..
Бъди силна и бързо възстановяване!

# 262
  • София
Прегръдки, Каролин!  Hug

# 263
Много съжалявам Каролин, бъди силна и гледай напред! Следващия път всичко ще бъде наред!!!!!  Hug

# 264
Боже...Много съжалявам... Милата .. Дръж се ... Cry Cry

# 265
Бъди силна, мила Каролин! Hug

# 266
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Съжалявам.....

# 267
Съжалявам! Миналата година направих спонтанен аборт в 16 г. С., чувството ми е до болка познато! Така е трябвало да стане, знам че няма нещо, което да те успокои в момента, но бъди силна! Прегръдки!

# 268
  • В света на диска
Мила съжалявам,  Hug Sad

# 269
Много....много съжалявам....бъди силна...и кураж скъпа Каролин

Общи условия

Активация на акаунт