ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
А да попитам как сте с килограмите?
Аз въпреки повръщането и пропускането на вечеря съм качила 2 кг, което си е много за мен. Бях 51-52, а вече отивам към 53.5-54 кг. Нормално ли е качването на този етап?

# 631
Аз първо, че започвам от доста кг, ами и до сега съм +2, но ще ги сваляме после!

# 632
Предполагам ако се пият някакви хапчета е нормално.

# 633
Всеки път като прочета предложенията за нова тема и ми минава през главата "Октомври е далече, а така не искам да ми се повръща вече". Laughing По-добре е положението от първата ми бременност засега, но тази седмица ми отидоха на кино надеждите, че може би гаденето ще ме пропусне.

Засега варирам с +/- 200/300 грама. Минах обаче почти изцяло на въглехидрати заради гаденето и предполагам, че ще се отрази.

# 634
А аз откакто съм в 8 седмица (вече трети ден) се чувствам доста по-добре, само сутрин повръщам и много по-малко ми се гади. А тази сутрин се чувствам прекрасно.....чак се притесних, че нещо не е наред!??! newsm78

# 635
Аз започвам от високо тегло и това мибеше най-голямата тревога. С пърата бременност качих 15 кг, а след раждането още 10.. ooooh! Тези дни от гаденето, повръщането, непоносимостта към всякакви храни и миризми съм свалила 5 кг. Много почнах да се тревожа, но наистина не мога да се храня, чувствам се ужасно.

# 636
  • Haskovo, Bulgaria
За килограмите не се плашете, че сваляте.Моя приятелка качи 6 кг през цялята бременност и роди 3 кг бебе в първия ден на 9 месец.А аз преносих с 18 -20 кг.отгоре и пак 3 кг.Но.....   после безсънните нощи ми ги взеха...

# 637
Все си мисля, че е временно неразположението и когато гаденето спре, нещата ще се нормализират откъм хранене. С първата бременност имах съвсем леко гадене, но въпреки всичко в началото свалих 4 кг. заради това, че ми беше трудно да се храня. В началото на 4 месец, като с магическа пръчка гаденето спря. И без проблем качих 15 кг, а бебето ми се роди 4100  Crazy

За мазането още не съм решила. Но четох, че някои се мажат с Биоойл, а аз у дома тъкмо имам една почти цяла опаковка  Thinking

# 638
Като чета как на всички им се гади и повръщат взех да се чудя да не би с мен нещо да не е наред.
Нямам такива симптоми.Може би само вечер малко ми става тежичко,но го отдавам на обилното ядене.
Иначе 2 кг съм качила за около месец.

# 639
И при мен е така, абсолютно никакви симптоми, днес ще ходя на лекар да видим всичко  наред ли е.

# 640
  • София
И при мен същото - никакво гадене, освен в много, много редки моменти и не знам дали да го разглеждам като класически симптом, или като дължащ се на това, че каквото видя, това поглъщам Grinning. В никакъв случай обаче не е класическо гадене, такова, което по принцип би ме накарало да си купя натриев цитрат, да речем. Не знам дали всичко това е нормално, но се надявам да е.

# 641
И аз така , нямам никакво гадене или нещо по-така. Килограми съм качила 4 в последните месеци , но аз месец преди да забременея спрях да пуша и според мен се дължи повече на това. За храненето - нищо странно и ново не ям и не ми се яде. А и количествата са си същите от преди спирането на цигарите.

# 642
Аз съм още в началото, т.е. към 6 г.с. съм и нямам никаква разлика в килограмите. Предполагам, че се дължи на това, че съм нон-стоп в движение покрай малкия, който не се вълнува от моя мързел Simple Smile А и с яденето съм скарана. Тъй или иначе не ям много, но сега хич го няма апетита, по натам сигурно ще си дойде. Не, че съм притеснена, щото то към момента бебето няма нужда, от кой знае какво, а и си взима всичко необходимо, но ще гледам малко да пооправя храненето.

# 643
Ами при всяка жена е различно и е напълно възможно при някои да няма гадене. Дано все пак всичко да е наред при вас и да няма проблеми. И ако през цялата бременност нямате гадене ще сте истински късметлийки, което ви го пожелавам най-искрено!
Иначе и аз съм на въглехидрати (ориз, картофи, крем супи), изобщо за месо не искам и да си помислям.
То и оттам двата килограма. Всъщност сетих се, че и все пак задържаме вода като пред цикъл - може и това да е причината за това начално напълняване. Коремът ми е един подут, дупе и бедра също. Ако нося нещо по-прилепнало и вече се забелязва коремче. Дано колегите ми си мислят, че съм хапнала повечко хахах Grinning

# 644
Искрено Ви завиждам затова ,че не ви се гади😊това е най-от е най-отвратително то състояние...няма такова гадост😥да гледаш да си близо до тоалетната 24/7.а най-кофти то при мен е...че ми е зле и от приятни миризми😑

Общи условия

Активация на акаунт