ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 720
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Охаа, много рано за коремче Simple Smile) На мен предния път коремът ми се показа чак в края на 7-ми месец и то не по начин, който ми хареса, щото беше разлят някак. Ама в нашето семейство явно е наследствено, понеже и сестра ми до края нямаше корем, а само малко понадуто, като на нея въобще не й личеше, щото тя си е дебеличка поначало.

# 646
Аз, да чукна на дърво , също нямам проблеми с повръщане. Преди теста ми беше лошо, така че се будех все едно ще повърна, но ми стои на гърлото и дразни. Но аз и попринцип не повръщам. Обаче как ми се спи... Само чакам да се прибера и се хоризонтирам. Хапваме и лягам. Обаче в 4 ч. Съм будна. Кофти ритъм.
Моята лекарка каза ,че мога да взема болничен само след като лежа в болница. Няма ли опция за болничен без да се лежи в болница? На 1.4 чак ще се запиша за ж.к. до тогава има един частен преглед и нищо (за сега).

# 647
  • В света на диска
Момичета, итивам на лекар след малко, ще пукна, казвам Ви, нервно ми е, последната седмица, проблеми с ММ, повръщам вечер, но мисля, че от нерви, два дена си изпуснах и хаповете, днес ми е датата и се надявам да видя зародиш и сърце, с килата даже съм назад... Един път да мине все се моля да ми е живичко, да не кажа, че не съм и доволна от доки, но с тази забрана за пътуване, и тия тъпи празнични, особен избор нямам, освен да чакам, а не ми се чака, чаках 4ри седмици.... Едвам удържах, стискайте палци

# 648
Здравейте ,
Аз днес се събудих с повръщане и не отидох на работа, болничен ми даде личния лекар , иначе съм в 6г.с. +1 , ембриончето го видях тази седмица и отговаря на 7г. с+ 4.

# 649
Здравейте на всички. При мен от никакви оплаквания и всичко наред, днес стана най- лошото загубих бебето. Беше ми много приятно да пиша и да ви чета, но явно не е било времето за 2-ро бебе. Сега ще обърна повече внимание на дъщеря ми и живи и здрави, когато решим пак да имаме бебе всичко ще е наред.
Пожелавам ви здрави и пухкави бебета!  bouquet baby_neutral

# 650
Съжалявам  Sad

# 651
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Мина прегледа пораснали точиците и чух ме сърчицата невероятно изживяване в него момент забравих за неразположенията

# 652
Веси, съжалявам!

# 653
Съжалявам,Веси! 😞

# 654
Здравейте на всички. При мен от никакви оплаквания и всичко наред, днес стана най- лошото загубих бебето. Беше ми много приятно да пиша и да ви чета, но явно не е било времето за 2-ро бебе. Сега ще обърна повече внимание на дъщеря ми и живи и здрави, когато решим пак да имаме бебе всичко ще е наред.
Пожелавам ви здрави и пухкави бебета!  bouquet baby_neutral

Ох Веси и при мен стана така нали знаеш и от тогава си ви чета и ви се радвам но защо така става незнам съжалявам Весенце дано късмета ни се усмихне отново сега съм на противозачатъчни защото не трябва да забременявам дълго понеже след това получих и страшен кръвоизлив и пак бях в болница една седмица та така сега ми е забранено бебеправенето поне пет месеца:( Ще си се радваме на дечицата понеже и аз имам една дъщеричка и така лека полека ще дойде и нашия ред отново.
НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПАЗЕТЕ СЕ И СЕ РАДВАЙТЕ НА БРЕМЕНОСТТА Simple Smile

# 655
  • В света на диска
Оле, миличка много съжалявам, казаха ли какво може да е довело до това?
Чак не смея, да се похваля, че видяхме сърчице и жабата както каза доки, изглежда добре.
На предните мами притеснени за седмиците, явно е от колко е добра машината и лекаря, на първия преглед, изчисли, че съм назад и ме уплаши... днес пък ни изчисли седмица напред, че даже близо две... После пак гледа, смята, че се изравнихме...

# 656
Мерси момичета! Ами няма как да знам все още, тъй като даже 1ви преглед не бях минала. Мога само да предполагам,бях много болна последните 10 дни много кашлях, страшен вирус, абе страшно беше, последните дни на миналата седмица много чистене и навеждане. Няма как да съм сигурна. МОМИЧЕТА АКО СТЕ БОЛНИ НЕ МУ МИСЛЕТЕ, ПРАВО ПРИ ДОКТОРА ДА ВИ ПРЕГЛЕДА И СИ ПИЙТЕ ЛЕКАРСТВАТА, КОИТО ВИ ДАДАТ!

# 657
Мерси момичета! Ами няма как да знам все още, тъй като даже 1ви преглед не бях минала. Мога само да предполагам,бях много болна последните 10 дни много кашлях, страшен вирус, абе страшно беше, последните дни на миналата седмица много чистене и навеждане. Няма как да съм сигурна. МОМИЧЕТА АКО СТЕ БОЛНИ НЕ МУ МИСЛЕТЕ, ПРАВО ПРИ ДОКТОРА ДА ВИ ПРЕГЛЕДА И СИ ПИЙТЕ ЛЕКАРСТВАТА, КОИТО ВИ ДАДАТ!

Веси, много съжлявам миличка... прегръщам те! Дано се възсрановиш бързо и скоро пак да видиш 2 чертички.  Hug

# 658
Веси, в коя седмица беше, кюретаж ли ти правиха?

# 659
9та седмица и не нищо не са ми правили. От събота бях с кафяво зацапване, а от вчера с обилно кървене и днес сутринта със свалянето на бельото и изпадна окоплодния сак.

Общи условия

Активация на акаунт