ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 719
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Веси, много съжалявам за загубата ти, горе главата и само напред. Аз днес бях на преглед, видях малкото човече, чух сърчицето му, биеше адски бързо, но доки каза че е нормално. Единствено ме притесни факта, че  не си отговаря на  седмицата, трябва да съм в 9, а то отговаря на 8 и 3 дена. Дали е притеснително?

# 661
Ще навакса спокойно  Wink

# 662
9та седмица и не нищо не са ми правили. От събота бях с кафяво зацапване, а от вчера с обилно кървене и днес сутринта със свалянето на бельото и изпадна окоплодния сак.
Васи, мила, отиде ли на лекар да провериш дали всичко е наред и най-вече дали си се изчистила добре? Съжалявам за загубата ти Hug

# 663
 LaughingЗдравейте и честит празник! Аз само да споделя на вниманието на драйфащите , че от 2 дена ям само краставици със сирене, без мазнина, без сол, без нищо и съм нямала силно гадене и повръщане. Дано е от полза на някого Praynig Hug

# 664
Честит празник, момичета! Всичко се случва с времето си,затова недейте да се тормозите! Пожелавам ви много вяра,че получаваме най-доброто за нас в момента.И аз не съм стигнала до това пълно доверие в Бог и в живота,но искрено го желая на себе си и на вас! 😊

# 665
9та седмица и не нищо не са ми правили. От събота бях с кафяво зацапване, а от вчера с обилно кървене и днес сутринта със свалянето на бельото и изпадна окоплодния сак.
Васи, мила, отиде ли на лекар да провериш дали всичко е наред и най-вече дали си се изчистила добре? Съжалявам за загубата ти Hug
Ами чакам да ми дойде денят при акушерката, който все още незнам кога, понеже тук системата в добрата стара Англия е по различна може би другата седмица ще отида да ме видят.  #2gunfire

# 666
Веси, много съжалявам за случилото се! Но задължително трябва да те види лекар, за да се разбере дали всичко се е изчистило.

Честит празник, момичета!

# 667
Имам едно въпросче момичета.Понеже повечето описвате сходни симптоми,аз имам два малко по-различни,та се чудя дали да се притеснявам. Значи освен че ми е кофти на стомаха, на моменти усещам силен задух и сърцебиене. Това ми се случва и без да съм извършвала някаква физическа дейност. Ако някой изпитва нещо подобно,моля да драсне два реда.....

# 668
И аз се задъхвам постоянно, няма страшно, нормално е  Peace Пробвай повече на чист въздух и колкото може повече движение, ако не ти е забранено изрично от лекар bouquet

# 669
И аз се задъхвам постоянно, няма страшно, нормално е  Peace Пробвай повече на чист въздух и колкото може повече движение, ако не ти е забранено изрично от лекар bouquet
Благодаря ти,успокоих се.Да днес цял ден изкарах в парка Заимов,че имаше програма за 3-ти март.Наистина на въздух си е по-добре. Simple Smile bouquet

# 670
Аз до парк не стигнах днес, ама се разходих с кучето.. за банички Joy Мисля, че ако изкарам до края, ще съм като кит.

# 671
Относно храненето, ето една статия от д-р Сигридов (един от най-добрите ни лекари) - http://www.graziaonline.bg/v12326/qj-mama-za-dvama.html .

# 672
Вижте си тсх-то. За тези със задуха и сърцебиенето.

# 673
Мерси за статията, може да е полезна за някого, аз лично съм с поднормено тегло и някак си не се чувствам виновна, че съм яла баница, като ми се е прияло hahaha

Всички тия неща с начина на хранене стресират излишно. За да забременееш, като за начало, тялото ти се е чувствало комфортно. Да смениш рязко начина на хранене също не виждам смисъл. Нямам никакво намерение да следя часовника кога какво ям, да не говорим, че всеки е с различен режим и 17 часа може би не е най-подходящото време.

Не казвам да се тъпчем с боклуци, но при балансирана диета, от една баничка в почивен ден не се умира, нито затлъстява - доказано bouquet

Мерси за съвета за тсх - аз правих пълни изследвания, защото бях болна в началото и към момента изглеждат ок, чакам 10-та седмица, за да пусна и биопсия, че много ме е страх заради ангината.

# 674
Забравих да спомена, като пускаш тсх, пусни и фт4.

Общи условия

Активация на акаунт