ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Офф..и аз се мъча с това пусто гадене. Почти нищо не ям, зле ми е по цял ден. А с първата бременност не бях така, толкова са различни. ooooh!
Утре съм на доктор пок и ще се побъркам вече.

# 541
  • Haskovo, Bulgaria
 Joy JoyИ аз съм така с това гадене е ужасно.Мисля да си направя малко чай с джоджен и лимон и мента мисля че ще е добре,после ще го разреда с много вода.При първата бременност не бях разбрала нищо,но сега още от първите седмици е ужас.

# 542
Нищо не помага с гаденето и повръщането Sad пуснах си болничен за следващите две седмици, просто съм без сили.... но ще търпим, живот и здраве скоро изобщо няма и да си спомняме Simple Smile и аз съм с чай мента или джинджифил с мед, варени картофи, ориз и тестено като по-неутрално храна. Забелязах че колата ми помага, въпреки че никога не съм била фен на газираните напитки или натуралните сокове.

# 543
Toni_sti, ако кОлата ти помага, пробвай със спрайт. Него даже го препоръчват при гадене.

# 544
Здравейте  момичета , и аз при вас май ще съм. В събота видях 2-те черти , още не съм ходила на лекар. Но имам питане , как се справяте с тази сънливост. От миналата седмица само ми се спи, вечер заспивам със сънчо, сутрин едвам ставам, в петък даже в работата заспах.

# 545
Напълно нормално е. Ще премине до 2-3 седмици. Добре дошли бремелинки. Здрав и пухкаф финал  bouquet baby_neutral

# 546
Toni_sti, ако кОлата ти помага, пробвай със спрайт. Него даже го препоръчват при гадене.
Ще се пробва! bouquet

# 547
Момичета на мен нищо ми няма... Simple Smile
Само установих ,че не ми се пие газирано и кола /която обожавам/, както и от както видях 2-те черти не съм яхапвала нищо сладко , просто не ми се яде.
Имам проблем с цигарите обаче... Пуши ми се повече от преди и със зверски усиля съм ги докарала до 2-3 на ден, като естествено всеки ден си казвам "днес последно". По мои сметки съм в 6-та седмица, на преглед съм чак на 6,03,17, но пушенето ме притеснява. Някой да спдели успешен начин със спирането, освен със силна воля, ще се радвам да прочета Simple Smile

# 548
Здрасти! Понеже попита за опит в спирането на цигарите,ще ти кажа,че освен с воля(която е задължителна) на мен ми помогна и книгата на Алън Кар " Не пуша вече". Спрях ги без да ги намалявам преди 2 години,а пушех по около кутия на ден! Успех! Wink

# 549
Внимавайте с колата. Не е особено полезна по време на бременност.

Аз пък днес по погрешка изпих второ хапче фолиева киселина. Дали може да ми стане нещо  ooooh!

# 550
# 551
Внимавайте с колата. Не е особено полезна по време на бременност.

Аз пък днес по погрешка изпих второ хапче фолиева киселина. Дали може да ми стане нещо  ooooh!

Няма страшно Simple Smile

# 552
  • София
И аз пушех преди, ама откакто видях двете чертички - край. Хвърлих кутията и приключих.
Моя позната загуби шестмесечно бебе, вследствие на синдрома на внезапната смърт. А пушеше през цялата бременност. Та се наплаших от тогава. Няколко месеца не са фатални, аз преди това пуших десет години. Стискай зъби и си намери друго занимание - аз в началото дъвчех много дъвки, разни бонбони, ментос, лукчета или семки помагат. Като ти се допуши, почваш да мислиш за нещо друго.

# 553
И аз пушех преди, ама откакто видях двете чертички - край. Хвърлих кутията и приключих.
Моя позната загуби шестмесечно бебе, вследствие на синдрома на внезапната смърт. А пушеше през цялата бременност. Та се наплаших от тогава. Няколко месеца не са фатални, аз преди това пуших десет години. Стискай зъби и си намери друго занимание - аз в началото дъвчех много дъвки, разни бонбони, ментос, лукчета или семки помагат. Като ти се допуши, почваш да мислиш за нещо друго.

Наистина, най-добрият вариант е да се спрат цигарите, а ако човек има и тази воля, БРАВО! Аз обаче не мисля, че Синдромът на внезапната детска смърт може да се отдаде на това. Към момента никой не знае, на какво се дължи. Според някои е генетично, според други - белите дробове отказват, а трети открито си казват, че нямат идея. Чела съм случаи за СВДС при вегетарианци, които живеят изключително Еко, да не говорим, че този Синдром се наблюдава, от как свят светува. Едно време в селата е било направо често явление, а се сещаш колко са пушили жените.. та, наистина - спирането на цигарите е най-доброто, но не може да се каже, че те имат някакво касателство  с тези трагични случаи..

# 554
  • София
Моята позната беше доста активна пушачка през цялата бременност - по половин кутия на ден. Някъде бях чела, че и това е причина за внезапна детска смърт. Не ангажирам никой с мнението си, може би всеки трябва да си намери нещо, което да го стресне, за да спре цигарите, а в моя случай беше споменът за тази история. Стискам палци на всички да махате цигарите още при първа възможност. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт