ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Дегана е вреден, много. Аз бях с хранително натравяне (без да съм била бременна) и само една инжекция за успокоение на лигавицата ми сложиха.. и то, след като бях в болницата вече. Много е гаден дегана, по-добре нещо друго..

# 571
Сигурно е нормално от бременността да имам изострено обоняние, не знам но ...имам колега в стаята (общо сме 4 човека), който си купува манджи от ресторанта под офиса и си ги яде на бюрото, цялата стая мирише на каквото е купил (свинско с лук, бяма яхния, свинско със зеле и т.н.), дразни ме ужасно но си мълча, броя до 10, после пак, дишам дълбоко, отварям прозореца и така ...още не съм казала че съм бременна. Вие как се справяте в такива ситауциии...

# 572
Сигурно е нормално от бременността да имам изострено обоняние, не знам но ...имам колега в стаята (общо сме 4 човека), който си купува манджи от ресторанта под офиса и си ги яде на бюрото, цялата стая мирише на каквото е купил (свинско с лук, бяма яхния, свинско със зеле и т.н.), дразни ме ужасно но си мълча, броя до 10, после пак, дишам дълбоко, отварям прозореца и така ...още не съм казала че съм бременна. Вие как се справяте в такива ситауциии...

Аз с предната бременност им казах в началото и всички бяха изселени в другата част на офиса. Бях забранила да се пускат климатици.. как оживяха с моята бременност, не ги знам, ама с такава радост ме изпратиха в 45-дневния, че не е истина Simple Smile Бях забранила - манджи, парфюми, климатици.. абе отврат бях Simple Smile)

# 573
Ich Bin, за съжаление не съм в позиция да забранявам каквото и да е, но ми е много трудно (нямам тежко парфюмиращи се в стаята слава богу), добре че сега вече е топло тези дни и можем да отваряме прозореца по-дълго...тези манджи ще ме довършат, но намерих някакво решение: като дойде заветния манджо-консумиращ момент на колегата и изчезвам на разходка т.е. в обедна почивка Simple Smile още ме е страх да кажа официално Simple Smile

# 574
От няколко дни имам болки ниско долу в корема, подобни на менструални болки. Не са силни, но са неприятни. Пия но шпа по лекарско предписание. Миналата седмица бях на лекар и всичко изглеждаше норма - в 10та седмица съм. Имате ли подобни оплаквания?

# 575
От няколко дни имам болки ниско долу в корема, подобни на менструални болки. Не са силни, но са неприятни. Пия но шпа по лекарско предписание. Миналата седмица бях на лекар и всичко изглеждаше норма - в 10та седмица съм. Имате ли подобни оплаквания?
И аз имах подобни симптоми, но два дена покарах ски🙄, та и от това може да е било. И на мен ми казаха нош-па 3х2 но днес, като си починах съм ок и не го пих. Утре съм на преглед и ще видим дали всичко е ок

# 576
И аз имах подобни симптоми, но два дена покарах ски🙄, та и от това може да е било. И на мен ми казаха нош-па 3х2 но днес, като си починах съм ок и не го пих. Утре съм на преглед и ще видим дали всичко е ок

Дано всичко е наред!

# 577
Аз днес ходих за първи път на лекар. Видя голям плоден сак, който каза че не е празен. Но не можа да засече пулсации. Каза било рано/6с/ и на 14ти пак ще съм на лекар. Междувременно ми изписа дуфастон 2*1, но шпа при нужда, аспирин протект 1/48часа . Това всичко , заради мисед аборта ми лятото....Нормално ли е , според Вас? Моля , някой с моя опит да сподели...че от този дуфастон имам много лоши спомени.

# 578
Аз съм на Дуфастон заради кървене. Ти защо имаш лоши спомени от  него?

# 579
Откакто съм бременна искам да си отрежа носа! Издивявам от всякакви аромати..неприятни. Бях онзи ден в пробната на един магазин. От съседната пробна така смърдеше на пот, че прекъснах пробването и излязох. Имам една колежка, която много смърди и се радвам,че е в другата стая! Тая така смърди, че бих си взела болничен само заради нея, ако бях с нея в стая. Точно обонянието ми ме накара да си направя тест. Аз въобще не предполагах,че съм бременна, докато не усетих цигарите на комшията.

# 580
Аз днес ходих за първи път на лекар. Видя голям плоден сак, който каза че не е празен. Но не можа да засече пулсации. Каза било рано/6с/ и на 14ти пак ще съм на лекар. Междувременно ми изписа дуфастон 2*1, но шпа при нужда, аспирин протект 1/48часа . Това всичко , заради мисед аборта ми лятото....Нормално ли е , според Вас? Моля , някой с моя опит да сподели...че от този дуфастон имам много лоши спомени.
И аз съм на Дуфастон 2х1, заради спонтанен аборт миналата година. Чувствам се добре от него. Пих го и по схема два месеца преди да забременея.

# 581
миналата година преди аборта, пак го пих, дуфастон 2*1 и лицето ми стана много зле, цялата в черни точки, опадаха ми веждите, косата също....когато се оплаках на лекарката, тя ми отговори , че е това е хормонален препарат и има много странични ефекти, а бил най-пречистения. Точните и думи бяха..."Представи си , какви са останалите препарати"...Ужас. После си мазах веждите с рициново масло 6месеца.
    А аспирин-протект, някой пие ли?

# 582
Момичета, и аз бях на преглед днес. Видяхме сакчето, но лекарката каза,че още много малко и дори не може да се измери.Бях се напрегнала от прегледа , сега се успокоих и ми едно приповдигнато.

# 583
Някоя от вас да е пъпчаса откакто е бременна?? Аз съм ужас! Търкам се с разни препарати и не мога да ги уморя тези пъпки.

# 584
Не, но кожата ми стана адски суха. А по принцип не е. Свалих 4кг. не мога да ям. Гади ми се нон стоп. С труд се храня и то насила. Парцал съм.

Общи условия

Активация на акаунт