Лидл-97-Мразовита

• 76 392
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Днес най- накрая попаднах на рендетата, доволна съм, че успях да си купя.  Купих хармоника, много гот, детето се радва. Взех още апликатор за грим, пробвах го добре разнесе фондьотена, вибрира някак си, с 4 апликатора за смяна. Ще пусна снимки

# 196
След последния коментар ще се дигна днес и ще ида да го взема и аз този апликатор за грим, при нас се търкаляха доста вчера, но много му се чудех.

# 197
Само на мен ли британското масло, намалено този уикенд(да подчертая, че се пише УИкенд, а не уЙкенд, както стана еталон Sick) ми  е много солено?

# 198
  • София
И за моя вкус солените масла са доста солени.
Но аз обичам по-безсолно да хапвам.

# 199
  • Бургас
Продават ли бял оцет в лидъл?

# 200
  • shumen
К,бял оцет не съм видяла в Лидл.

# 201
  • Бургас
Има ябълков оцет в Лидл Peace

Нилче, аз само онова ирландско съм опитвала от солените масла и се търпеше, като се има предвид че ям по-безсолно. Усеща се, да, но не ми е много солено. Мисля че 2% му беше солта в него Rolling Eyes

# 202
  • Пловдив
Има ябъков оцет,към лев еи е истински,хваща плесен!

Мъниче,имаше айсберг,но на 2,70...досвидя ми се.

# 203
Да дам отчет аз- крушите са вкусни , но не толкова сладки, според моя вкус.Мандарините- сууупер сладки и сочни.Фъстъчения крем, независимо, че е с по-тъмен цвят е много хубав и не миришр на препечено.

# 204
  • Бургас
Бял оцет ми трябва за дезинфекция на инхалатор

# 205
 Крушите са с лека киселина и точно затова са толкова вкусни. С такъв вкус бяха крушите от детството ми и само тях обичам  Heart Eyes
Обаче яко разхлабват

# 206
Бял оцет ми трябва за дезинфекция на инхалатор
Как се прави?
 Момичета аз искам пак да попитам за масажните възглавнички-решила съм да инвестирам в свестен масажор  newsm78 че гърбът ми е постоянно схванат  Confused ,някъде прочетох ,че масажорите за врат са по-добри и за гръб,от тези за гръб-може ли някой ,който си е купил да коментира  Praynig Peace
Иначе за месото-аз гледам да е БГ винаги,изключение правя за шкембе и риба  Peace Най-доброто месо е на Ловеч и след това на Тандем Peace

# 207
  • Стара Загора
в Стара Загора вчера вечерта имаше няколко батута. Не ги прибират веднага съботните стоки. Утре ще ходя за потници и боксерки за мъжете. 

# 208
  • София
Как може да няма тиква ,а с диня и пъпеш да е пълно! Плодове и зеленчуци които би трябвало да са БГ в този сезон ги няма,но за сметка на това ям на холандците морковите и цвеклото от някъде си ....................

# 209
Аз чак вчера успях да се добера до Лидл и нямаше останало нито от крем сиренето за мазане, нито от бирената шунка. За рибните пръчици пък ми направи впечатление, че XXL пакетът излиза по-скъпо от обикновената опаковка на редовна цена. За утеха си взех голяма кутия от любимия ми сладолед с шоколадова глазура и бадеми.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт