Лидл-97-Мразовита

• 76 374
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Тета, при вас от миналия век има останали гащи.  hahaha

Моля, препоръчайте ми крема сирене, подходящо за чийзкейк и ако може със снимка. Благодаря!  bouquet

# 691

Моля, препоръчайте ми крема сирене, подходящо за чийзкейк и ако може със снимка. Благодаря!  bouquet

Бях го постнала няколко теми назад. Страхотно е, но напоследък като отивам след работа има само от зеленото  Cry

Скрит текст:

# 692
  • Асеновград
Някой сутринта издирваше акумулаторна прахосмукачка 3 бр. има в Пловдив в магазина срещу стадион Ботев.
Знам си аз че нашия магазин не зареждат всичко.От месец дебна за изварата в кофички и няма и няма, днес в Пловдив колкото искаш.Преди пак от там все си взимах от аглийския чедър /синята опаковка по 1кг./ в нашия когато и да потърся ми обясняват как продукта бил спрян  #2gunfire

# 693
Аз не намирам течната сметана в малки кофички, която беше 1.19 лв.
Вече поне два месеца все няма. И етикет няма.

# 694
  • София
Аз не намирам течната сметана в малки кофички, която беше 1.19 лв.
Вече поне два месеца все няма. И етикет няма.

Скоро го коментирахме. Няма да се внася повече.

# 695
  • София
Някоя добра душа,която има бялата пейка-ракла,дали би ми щракнала снимка да я видя на живо,че й се двоумя нещо. bouquet

Скрит текст:

Тук с проверяващата:

# 696
Маслото за готвене/печене/си е същото като качество,само е сменена опаковката и външния вид.Дафинов лист ще заредят в нова опаковка.

# 697
Маслото за готвене/печене/си е същото като качество,само е сменена опаковката и външния вид.

Да. Сега ми харесва. Едно мъничко кубче е. Ще заема по-малко место в хладилника Simple Smile

# 698
Днес се зарадвах,че има ново масло Втадоро ( не знам как точно с епише) 250 гр за лев и нещо. Пак ще с еправят сладкиши и торти Simple Smile
Колко процента е, 82 ли?

# 699
# 700
Снабдих малкия с бодита 😊. Взех и още от кетчупа, както и бирени пръчици-много ги харесвам.

# 701

Бях го постнала няколко теми назад. Страхотно е, но напоследък като отивам след работа има само от зеленото  Cry

Скрит текст:
Много благодаря! Според брошурата би трябвало да има и това крем сирене следващата седмица от петък. Peace

# 702
Аз днес си накупих банани на промоция и съм доволна, че ми се бяха прияли.

# 703
  • Бургас
Леле, с тия гащи имах 92 нови непрочетени.  Mr. Green
Маслото ирландското, от понеделника  Joy е много приятно. Не е и супер солено, защото аз ям сравнително безсолно, а на мен ми е добре. Върху препечени филийки винаги соля малко. Това ми е тъкмо.
Цитруспресата е много олекотена и компактна, особено сравнена с предната ми сапфир.

# 704
Следващата събота ще има кухненски робот. Преди пускали ли са го? Имате ли мнения?

Общи условия

Активация на акаунт