Лидл-97-Мразовита

• 76 405
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някоя добра душа,която има бялата пейка-ракла,дали би ми щракнала снимка да я видя на живо,че й се двоумя нещо. bouquet

Скрит текст:

Тук с проверяващата:

Ааааа много благодаря,страхотни са и двете  Crazy особено котана....

# 706
  • София
Някой ползвал ли е тези кори за баница - хубави ли са, по-тънки или по-плътни са? Доста са евтини дори и без промоция?

# 707
  • Бургас
Някой ползвал ли е тези кори за баница - хубави ли са, по-тънки или по-плътни са? Доста са евтини дори и без промоция?
Фини са си и меки. Има в почти същата опаковка и по-дебели - селски. И двата вида се водят нови, без консерванти и с хималайска сол Peace

# 708
Здравейте, някой взимал ли е от мултифункционалния термометър на Sanitas? Доволни ли сте, мери ли точно? Благодаря Simple Smile

# 709

Някой питаше за останали гащи, и при нас имаше....даже от стари промоции
И аз уж се наредих за гащи,но в края на седмицата май няма да успея да се уредя.Нищо,здраве да е!
Благодаря на всички дами включили се с информация за светите гащи! bouquet

# 710
  • Пловдив
Кой от кашкавалите им харесвате, ако изобщо има добър?

# 711
  • shumen
Аз корите им за баница ги харесвам.
Аз днеска щях да ходя за банани,че малкия си хапва,но забравих.Сега чак в Понеделник,че през уикенда мразя да ходя с него.

# 712
  • Бургас
У дома харесваме дългия калъп на Блудино, който е 750гр по спомен. От година и нещо ядем само от него Peace

# 713
  • Пловдив
Благодаря, Брадата  bouquet Ще го пробваме и ние.

# 714
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние ядем същия кашкавал повече от две години, но последния път беше нещо мекичък и смених с по-малката разфасовка, квадратна. Вкусът му е страхотен.

# 715

В къщи харесваме "български кашкавал от краве мляко" по БДС, квадратни калъпи по 500гр. на Блудино, цената е 8-9 лв.  Peace

# 716
И докато не е изтекла гащената тема да спофеля- наложих за сравнение боксерките и бикините. Боксерките са с поне 3 пръста по- широки. А са един размер.

# 717
  • София
Момичета, кажете нещо за тази жилетка:
Скрит текст:

Бялата туника също ми хареса, но така от снимката не мога да преценя колко е плътна. Искам да не прозира.
Сигурно не са лоши парцалките, ама каква е тази цветова гама... Черно, сиво, тъмносиво! Тук - таме някое винено червено ooooh!
Още 1 глас за кашкавал Блуедино 350 грама  Peace

# 718
Свинските шницели не са много хубави. Продават се в тарелки, пише "свински шницел", намират се в хладилните витрини. Купувала съм преди, правих шницели ( начуках с чукче, панирах с брашно, яйце и галета, изпържих), не станаха крехки както с друго месо.  Peace Иначе съм ги пекла във фурната, пак предварително начукани, така бяха по-добре, но не са от сполучливите покупки ( аз много обичам шницели).  Peace
Вземи от контрафилето. Стават супер Heart Eyes

Момичета, подложките за моп другата седмица стават ли за миещ робот? newsm78

# 719
  • Бургас
Тоест който и кашкавал да взема на Блуедино няма да сбъркам. Просто разфасовките са различни (освен този по БДС), така ли?

Общи условия

Активация на акаунт