Лидл-97-Мразовита

• 76 224
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Откак ходя в обедната до Лъдъл, че ми е на хвърлей време до офиса, започнах да се пристрастявам  Joy
Днес почивам обаче, че съм наготвила 5 манджи, а всеки път забърсвам по нещо ново  Joy

Плодовете и зеленчуците са ... зимен вариант Simple Smile Както и навсякъде другаде..
Лятото само има розови селски домати  Laughing

# 46
  • софия
Всичките ми опити да кача тема 95  при  предишните теми, останаха без успех.
...
2. Някой да се наеме да пусне следващата тема и да качи тема 95. Звънче първи път, Брада първи път, Светла първи път  Whistling Whistling
Редакция- Лабрекс ми помогна и качих 95 bouquet
Hug Пиле, не съм видяла.

Другата седмица съм набелязала термометър, детско бельо и масло (teta75!) Днес ще ходя за круши. Есента пак имаше от този сорт и тогава бяха хубави. Довечера смятам със синьо сирене да ги комбинирам. Flutter

# 47
Кое е това ирландско масло? Нали от днес ще има някакво солено, то друго ли е   newsm78

Сутиените хубави ли са за следващите седмица? Харесах си само боксерки за мен  Mr. Green

# 48
  • на последния етаж
Мисля, че ирландското е от другата седмица.  newsm78

# 49
  • софия
Кое е това ирландско масло? Нали от днес ще има някакво солено, то друго ли е   newsm78
От 16.01.

# 50
Ирландското солено масълце си го гризках директно от пакетчето...в службата, та да докладвам веднага за вкуса му миналата година Grinning Божествено!!!
Как обичам масло  Laughing

# 51
  • Бургас
Апаратът за кръвно някой да си е взел?Дали мери точно?

# 52
Благодаря за темата.
И аз питам за апарата за кръвно?
Че стария май си заминава.

# 53
Всичките ми опити да кача тема 95  при  предишните теми, останаха без успех.
...
2. Някой да се наеме да пусне следващата тема и да качи тема 95. Звънче първи път, Брада първи път, Светла първи път  Whistling Whistling
Hug Пиле, не съм видяла.
Нил, Тет, аз докат дойда да прочета кой какво и нема никаква нужда веч от мен Cry И круши забравих да взема вчера като ходих, и ягодите бяха скъпи, и дроб немаше (за него вече ревах)... мъкааааа smile3518
Таковата, ако ще се чувствате по-спокойни и ще спите добре- можете да пуснете следващата тема, лошо нЕма  Laughing Laughing
Ягодите бяха намалени при нас- 2, 29. Но колкото и да са намалени, няма да са като юни месец..
Да ви кажа, че тези милбонки излизат колкото по-големите им събратя, в редовния асортимент. Crossing Arms

# 54
Благодаря за темата.
И аз питам за апарата за кръвно?
Че стария май си заминава.
В предни теми е имало добри отзиви за апаратите за кръвно.  bouquet

# 55
  • Велико Търново
Апаратът за кръвно го имаме от няколко години, доволни сме. ММ го позлва редовно, че си има проблеми с кръвното.

# 56
Да, мери вярно, говоря за този от 39,90  Peace Имаме го на работа, тестваме всеки ден  Mr. Green

Онзи ден по грешка взехме и от малкия, за китка, 24 лв, сравнявахме и той е верен  Peace

# 57
  • софия
Скрит текст:
Всичките ми опити да кача тема 95  при  предишните теми, останаха без успех.
...
2. Някой да се наеме да пусне следващата тема и да качи тема 95. Звънче първи път, Брада първи път, Светла първи път  Whistling Whistling
Hug Пиле, не съм видяла.

Нил, Тет, аз докат дойда да прочета кой какво и нема никаква нужда веч от мен Cry И круши забравих да взема вчера като ходих, и ягодите бяха скъпи, и дроб немаше (за него вече ревах)... мъкааааа smile3518
Таковата, ако ще се чувствате по-спокойни и ще спите добре- можете да пуснете следващата тема, лошо нЕма  Laughing Laughing
[/quote]
БрагодарА, ама съм ти предала щафетата официално Hug

# 58
Каква е цената на ирландското масло?

# 59
  • София
Благодаря за темата!
Благодаря ви за отзивите за маслото!, значи ще си купя. На мен ми харесват гъбите шитаки, много хубава супа става от тях, ароматна.

Общи условия

Активация на акаунт