Лидл-97-Мразовита

• 76 435
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътя
Универсалните мокри кърпи вършат страхотна работа.Много неща съм набелязала дано успея да смогна за другата седмица. Grinning

# 136
Не мога да не ви похваля анлийски кекс с орехи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой е този кекс? За пръв път чувам за него.
И аз за първи път го виждам и вземам/ цената беше по-ниска от показаната поне с 1 лев/, но е невероятно попадение

# 137
За течния шоколад (виж ми по-предните постове, че не ми се търси пак снимка) Flutter

Брадата, благодаря, сетих се bouquet

# 138
Има ли замразен скомряк в Лидл и как е като качество newsm78

# 139
Да, уредът си работи, само е отваряна кутията за масажната възглавница имах питане. Отивам на касата и искам да ми върнат парите ли?

# 140
Отиваш на касата, казваш, че искаш да върнеш артикула и даваш кутията с касовата бележка на служителката.Тя ти връща парите и прибира кутията.

# 141
За първи път за новата година бях на пазар в нашия си квартален Лидъл. Няма кошници  Rolling Eyes А толкова се надявах да ни подмине тая мода. Охраната възмутено ми каза, че от нова година нямало, имало видите ли колички за тая цел. Знам, че няма никаква вина за това, но такава остра забележка ми направи, че му отвърнах и аз. Голяма бутаница, магазинът още по-малък и неудобен изглежда. Взех 2-3 неща в ръка и си тръгнах. По касите голяма бутаница с количките също. Две една до друга на две съседни каси - невъзможно. Не знам каква е идеята зад това, но дори в Била, където пространствата са къде къде по-големи, има кошници.

# 142
За първи път за новата година бях на пазар в нашия си квартален Лидъл. Няма кошници  Rolling Eyes А толкова се надявах да ни подмине тая мода. Охраната възмутено ми каза, че от нова година нямало, имало видите ли колички за тая цел. Знам, че няма никаква вина за това, но такава остра забележка ми направи, че му отвърнах и аз. Голяма бутаница, магазинът още по-малък и неудобен изглежда. Взех 2-3 неща в ръка и си тръгнах. По касите голяма бутаница с количките също. Две една до друга на две съседни каси - невъзможно. Не знам каква е идеята зад това, но дори в Била, където пространствата са къде къде по-големи, има кошници.

Афектирана си и преувеличаваш. На мен пък кошниците са ми крайно неудобни.

# 143
Има и беше нормално качество, като за замразен. Вчера обаче купих и прясна изчистена на 9,99/кг. Не съм я готвила още, но изглежда супер.

# 144
  • Пловдив
Сън не ме лови за тази пуста пейка, някой помни ли дали в предишните зареждания е свършила бързо, за да знам дали да ходя рано сутрин да я взимам?

# 145
Г-жа Рамацоти, благодаря. По-късно ще ходим да пазаруваме и ще го потърся.

# 146

Има и беше нормално качество, като за замразен. Вчера обаче купих и прясна изчистена на 9,99/кг. Не съм я готвила още, но изглежда супер.

Мерси, сестро bouquet Че си вземам от центъра обикновено, но утре там не работи. Ще пробвам лидълската замразена тъкмо.. Прясна изчистена скумрия в Лидл ли имаш предвид? Малко скъпичко идва на 10 лв/кг, но вероятно е заради изчистването Thinking

# 147
Сън не ме лови за тази пуста пейка, някой помни ли дали в предишните зареждания е свършила бързо, за да знам дали да ходя рано сутрин да я взимам?

може ли линк, не я откривам

# 148
  • shumen
Тете,аз скумрия си купувам от един рибен магазин,а не от Лидл.Този в Лидл не ми вдъхва доверие нещо.

# 149
Пейките при нас не свършиха бързо, но и ги пускат за н-ти път, така че може и да не свършат бързо. Peace
Кошниците и на мен не са ми удобни, завива ми се свят докато извадя продуктите на касата от навеждане и изправяне. Mr. Green  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт