Лидл-97-Мразовита

• 76 380
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
  • shumen
Аз утре мисля да отида да видя какво ще харесам.

# 211
Абе тия защо скриха граха и лютите кисели краставички на фрешона  Tired Мнооооого съм нещастна от липсата им Confused

# 212
  • Бургас
Бял оцет ми трябва за дезинфекция на инхалатор
Как се прави?
 Момичета аз искам пак да попитам за масажните възглавнички-решила съм да инвестирам в свестен масажор  newsm78 че гърбът ми е постоянно схванат  Confused ,някъде прочетох ,че масажорите за врат са по-добри и за гръб,от тези за гръб-може ли някой ,който си е купил да коментира  Praynig Peace
Иначе за месото-аз гледам да е БГ винаги,изключение правя за шкембе и риба  Peace Най-доброто месо е на Ловеч и след това на Тандем Peace
Нашият инхалатор е от лидъл и в книжката пише да се дезинф.с бял оцет

# 213

Иначе за месото-аз гледам да е БГ винаги,изключение правя за шкембе и риба  Peace Най-доброто месо е на Ловеч и след това на Тандем Peace

Защо, говориш ли си с него?

# 214

Иначе за месото-аз гледам да е БГ винаги,изключение правя за шкембе и риба  Peace Най-доброто месо е на Ловеч и след това на Тандем Peace

Защо, говориш ли си с него?

hahahaJoy hahaha Joy

Съжакявам, но не се стърпях, смея се със сълзи!

# 215
Бял оцет ми трябва за дезинфекция на инхалатор
Как се прави?
 Момичета аз искам пак да попитам за масажните възглавнички-решила съм да инвестирам в свестен масажор  newsm78 че гърбът ми е постоянно схванат  Confused ,някъде прочетох ,че масажорите за врат са по-добри и за гръб,от тези за гръб-може ли някой ,който си е купил да коментира  Praynig Peace
Иначе за месото-аз гледам да е БГ винаги,изключение правя за шкембе и риба  Peace Най-доброто месо е на Ловеч и след това на Тандем Peace
Нашият инхалатор е от лидъл и в книжката пише да се дезинф.с бял оцет

Това е то Simple Smile -човек се учи цял живот-за този оцет и свойствата му не знаех! Peace
Ако нямате такъв, можете да ползвате сребъра вода-тя също дезинфекцира
Peace

# 216
Макар, че ми мирише гадно и аз понякога почиствам с оцет вътре в  хладилника. Явно си е средство за дезинфекция за пластмаса от време Оно.

# 217
Това е то Simple Smile -човек се учи цял живот-за този оцет и свойствата му не знаех! Peace
Ако нямате такъв, можете да ползвате сребъра вода-тя също дезинфекцира
Peace
[/quote]
 Peace Така е ! Аз мислих,че съм изчела всичкото инфо в нета за инхалаторите,а сега се оказва,че съм пропуснала книжката с инструкциите  hahaha Joy  мислех вече да купувам дезинфектант за протези да го почиствам хахаа smile3521

За месото-и аз взимам пилешко на Дюк,не знам защо съм предубедена към другото,но сега приятеля ми взел две тарелки бутчета на промоция и направих супа и пиле с ориз в крокпота-еми супер е месото на вкус  Peace и децата много го харесаха ,а те са големи кулинарни критици  #Crazy Mr. Green

И понеже в природата винаги има равновесие   Twisted Evil с пилешкото взехме и шкембе за нас и за първи път не ми хареса много,много.....едно такова жилаво .....абе не е като друг път  Tired
-И да похваля комплекта  за пача от две свински крачета и ухо-няма грешка  Wink и е добре изчистено!

# 218
Цитат
В 96 тема сме коментирали масажните възглавници, пост 587

# 219
Цитат
В 96 тема сме коментирали масажните възглавници, пост 587
smile3508 Т ова е ! Купувам я ! Благодаря! Hug

# 220
Здравейте, знаете ли дали има електрическа възглавница.

# 221
Здравейте,искам да попитам някой има ли пейката/ракла, която ще е в брошурата от идната седмица?Доволни ли сте, побира ли доста неща, децата дали ще се справят с отварянето и? Гледам я от известно време и сега почти съм решила да я купя за детската стая.

# 222
От 19.01 ще има пак от памперсите Toujours.Много съм доволна от тях. Лятото си накупих доста от тях. За мен няма по- добри  от тях за цената си. Доста пари се дават за памперси.Освен това и дрешките за бебета не са скъпи.
Ще отида да ги видя. Simple Smile

# 223
Чудих се няколко дни на Едам-а и го взех.Последния беше-хубав е.Ирландското масло не е нищо особено-немското повече ми харесва.
Чешкия салам е намален на 2,22  и от него взех.Ядва се.

# 224
Здравейте,искам да попитам някой има ли пейката/ракла, която ще е в брошурата от идната седмица?Доволни ли сте, побира ли доста неща, децата дали ще се справят с отварянето и? Гледам я от известно време и сега почти съм решила да я купя за детската стая.

Всички, които я имаме, сме доволни от пейката. Отваря се най-елементарно и просто.  Аз даже я сглобявах заедно със сина ми преди две години, тогава той беше на около 3 години Grinning Става за детска стая или за коридор...или за където я харесаш...

Общи условия

Активация на акаунт