Лидл-97-Мразовита

• 76 227
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Връщам се от магазина на бул. Вардар в София. За пореден път се убеждавам, че този магазин се подчинява на някаква различна логика. Имаше от светите гащи за всички  Shocked Най-много стрингс, най-малко бяха останали от бикините. Но всякакви цветове и размери. Някой по-назад питаше за батутите. Е, в магазина на Вардар имаше поне 5. За сметка на това пък бяха останали 4-5 бурканчета със свинско  Tired Не че не взех, де...
Три пъти четох и се чудех какви са тия свеТещи гащи  Joy

# 391
Тези ли са:
Скрит текст:
Никога не съм купувала от тях, но ще взема за проба.

Да, тези, но аз взех от белите. Изглеждаха по-вкусни  Laughing

Кои са тези кексчета,от топлата витрина ли?

Не, 6бр. в пакет. Бяха при английските сладки, но май са от американската "серия", не се загледах в надписите хаха. В момента не мога да намеря снимка

Аз отдавна ги знам и ги купувам, само че им казваме мъфини. То пак същото де. Харесвам повече белите, но и шоколадовите не са лоши.

Да, аз използвам българската дума  Peace Шоколадовите не съм ги пробвала, а и снощи случайно очите ми попаднаха на тях след ровенето в гащите  Joy По принцип от Лидл храна почти не купувам. Рядко се случва, но ако се случи, ще е предимно за месо.

# 392
  • София
Аз обожавам кексчетата с пълнеж от витрината.
От тия пакетираните взимах веднъж, но не ми харесаха особено. Децата ги ядоха.
Гащи имам, пак лидълски, днес грабнах 2 пакета потници за децата.

# 393
Това за Светите гащи беше доброоооо Peace

Момчешките потници са много готини-рипсени, мекички...бижу.

# 394
Някой да каже, дамските потници стават ли? Като се прибрах от магазина се сетих, че не им обърнах внимание...  Laughing

# 395
Връщам се от магазина, взех от тези мъфини, не са лоши.
И тези от готовата витрина са хубави.

# 396
От днешния пазар взех:банани, кетчуп, голям в стъклено шише, и мюсли, от немското.

# 397
Някой да каже, дамските потници стават ли? Като се прибрах от магазина се сетих, че не им обърнах внимание...  Laughing

Аз взех , много са приятни, още не съм ги прала и обличала. Доста са големи и те за номера си. 
95 % памук, 5 % еластан

# 398
  • София
И детските са доста големички, да кажа. Ама то в Лидл всичко си е голямо.

# 399
Свинското в буркан със синя капачка ми хареса и мисля да повторя. Това в бурканите с червена и кафява капачка хубаво ли е?
Пред панера с чистачките имаше навалица и взех, да не остана по-назад. Simple Smile Силно се надявам да вършат работа.

# 400
Да не би някой магазин да е затворен във Варна или да отварят нов?  newsm78

http://www.economic.bg/bg/news/7/lidl-balgariya-shte-obnovi-13-magazina.html
Лидл България ще обнови 13 магазина
Обновяването на 13-те търговски обекта ще започне още тази седмица, когато на 19 януари ще бъде отворен първият реновиран магазин във Варна.

# 401
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз го тълкувам,че ще отвори магазин,който е претърпял някакъв ремонт  newsm78Никъде не пише,че ще е нов за града.

# 402
  • Бургас
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?
Това, което ядох, не беше солено.
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

И... айсберг... по 3,30лв?! Не, мерси, убийствена цена са му барнали Tired

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що (гащи нЕма си купя пък!) Whistling

# 403
Скрит текст:
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?
Това, което ядох, не беше солено.
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

И... айсберг... по 3,30лв?! Не, мерси, убийствена цена са му барнали Tired

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що
(гащи нЕма си купя пък!) Whistling

Купи си, няма да съжаляваш  Wink  Околоочен крем купували ли сте от Лидл?

# 404
Аз го тълкувам,че ще отвори магазин,който е претърпял някакъв ремонт  newsm78Никъде не пише,че ще е нов за града.
Да, разбрах, че ще е този на ул. Св. Елена 14, няма да работи днес и утре.

Общи условия

Активация на акаунт