Лидл-97-Мразовита

• 76 169
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Да не е Кауфланд....етикета на такъв ми мяза, ама знам ли...

# 422
# 423
Кауфланд е Simple Smile Такива са им табелките Simple Smile

За мен това е голямо недоразумение на магазин. Само Т-маркет са по-зле  ooooh!

# 424
Кауфланд е, не ме учудва.
Утре и аз ще ходя за бебешките дрешки.

# 425
Преди 3 години имаше в ЛИДЛ едни пелени. Не Тужур, а една друга марка. Изглеждаха по-натурални. Има ли ги още и как се казваха?

# 426

Кауфланд е това, но и в Лидл има, не се лъжете. Във Варна на Владислав едно мишле необезпокоявано си се катереше по кутиите с бисквити и вафли. След алармирането на служителка тя каза: Амиии да ама нищо не може да се направи  Crossing Arms

# 427
Да си пазим гащите от мишките. Joy  Моля ви, момичета, прибирайте ги в опаковките им, ако само ги разглеждате!

# 428
Сетих се. Softino. Има ли ги тези пелени все още?

# 429
  • софия
Аз не можах да купя на децата потници и гащи на Раковска бяха свършили взех само чорапки.
В Студентски град дали има останали детско бельо

# 430
Сетих се. Softino. Има ли ги тези пелени все още?

Има ги, само малки пакети са. Цена и брой не помня, не съм взимала от тях.

# 431
Благодаря ти, Джинджи.

# 432
  • Бургас
Шъ ви съ и ни видиши и краставата тема! Crossing Arms

Купих си гащи! И масло си купих - и ирландско и друго! И орехов сладкиш купих! И месо в буркани! И картофени гофрети! И замразени плодове! И контрафиле, и мармалад от портокали, и шоколади и какво ли още не и на касата ми стана лошо, кат ми изгукаха: 63 лева, моля Tired И кат сурках торбата до вкъщи, пак ми беше лошо, че беше сигурно 10 кила! И сега ми е лошо, щото се наядох като змей Blush Един изцяло полуфабрикатен лидълски обяд
Скрит текст:
Всичко от Лидл: картофени гофрети, лучени кръгчета, чери-доматки, ръжено хлебче и джоланче от бурканче. На заден фон - ореховия английски сладкиш и мини-шоколадче Crazy

Замразените плодове съвсем случайно ги мернах паднали и навряни между разни пликове със зарзавати и се учудих, че са смесени: боровинки, манго, кокос, малини, а такива не помня да имаше оферирани. Та веднага ги прибрах, зер съм изкарала късмет Joy
  Картофените гофрети не са лоши, но задължително с някакво сосче, дипче или от сорта е добре да се хапват, че са безсолни и леко сухи така. Аз лично с крема-сирене (лидълско, много ясно!) ги намазах:) Ама стават де.
  И джоланчето в буркан ми хареса, въпреки че съм боднала само 2-3 месца. Но ще го ям със затворени очи, че като му погледна съдържанието на буркана ooooh!
  Ореховият сладкиш наистина е много приятен - като домашно кексче го докарва, без да е сух, с достатъчно орехи и лек маслен крем между трите слоя. А и е намален в момента Wink  Само да знаете, че има хартия от долната му страна, че аз с нея си го рязах и се чудех каква е тази странна коричка hahaha
  И за вездесъщите гащи... ми ще ги връщам най-вероятно Tired Да, приятна тънка материя, мисля и че няма да си личат много под панталон заради липсата на ластици, ама много плитки ми идват за вкуса и много аланкат ми се виждат Rolling Eyes Имам чувството, че след няколко слагания при сядане директно ще се смъкват с дънките - толкова са тънки и нестегнати newsm78 И без това не са ми жизненонеобходими, а само се поддадох на форумската мания, та ги заделих засега с бележката  да поумувам още малко (Пробвала съм единия чифт само, върху клин, без дори да режа найлоновата връвка - да не ме метне някой сега как ще връщам обувани гащи Naughty)

И като стана въпрос за Софтино, много ми липсват едни техни ежедневни превръзки и памучните им тампони за почистване на лице Tired

# 433
  • Перник
Кауфланд е Simple Smile Такива са им табелките Simple Smile

За мен това е голямо недоразумение на магазин. Само Т-маркет са по-зле  ooooh!

Това е и моето мнение  Peace

# 434
Брадата, лучените кръгчета съм ги проспала-от тематична седмица ли са?

Общи условия

Активация на акаунт