Лидл-97-Мразовита

• 76 177
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Скрит текст:
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?
Това, което ядох, не беше солено.
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

И... айсберг... по 3,30лв?! Не, мерси, убийствена цена са му барнали Tired

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що
(гащи нЕма си купя пък!) Whistling

Купи си, няма да съжаляваш  Wink  Околоочен крем купували ли сте от Лидл?
Да. Аз ползвам този с Q10 (не знам дали има друг). Хидратира, попива добре без да оставя "варосани" следи. За бръчки не знам дали прави нещо... Аз съм доволна,на мен ми върши работа.

# 406
  • shumen
И аз не стигнах до Лидл днеска.

# 407
Забравих и аз да отбележа айсберга за 3.30 лв  Tired Да си го ядат. Вчера едни жени седяха пред него и се възмущаваха.

Това обновяване... според мен ще ги направят навсякъде поетапно като този в Мега Мол и Младост. А цените, те вече тръгнаха нагоре...

# 408
В Мега Мол Лидл има ли?

# 409
  • София
Няма, сигурно е имала предвид Ринг Мол.  Peace

# 410
Не си бях изпила кафето  Mr. Green Ринг Мол-а, разбира се  Simple Smile

# 411
  • Варна
Кой е този Лидл на ул. Св. Елена във Варна? И в какво се изразява реновирането, знае ли се?

# 412
Кой е този Лидл на ул. Св. Елена във Варна? И в какво се изразява реновирането, знае ли се?
Във Владиславово е, моят Лидл. Simple Smile

# 413
Скрит текст:
Скрит текст:
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що

Да. Аз ползвам този с Q10 (не знам дали има друг). Хидратира, попива добре без да оставя "варосани" следи. За бръчки не знам дали прави нещо... Аз съм доволна,на мен ми върши работа.

Мисля, че е само един, този който ползваш. Бяла тубичка с жълт надпис Q10. Благодаря  bouquet

# 414
Скрит текст:
Скрит текст:

Мисля, че е само един, този който ползваш. Бяла тубичка с жълт надпис Q10. Благодаря  bouquet

Аз откакто започнах да слагам кокосово масло около очите не купувам други мазила. Много успокоява маслото.

# 415
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що

Купи си, няма да съжаляваш  Wink  Околоочен крем купували ли сте от Лидл?

Мисля, че е само един, този който ползваш. Бяла тубичка с жълт надпис Q10. Благодаря  bouquet
Аз откакто започнах да слагам кокосово масло около очите не купувам други мазила. Много успокоява маслото.
Чисто кокосово масло нанасяш като крем и толкова?
Малко спам, но мисля, че ще е полезен на всички Hug

# 416
  • Пловдив
Съжалявам, че така нахлувам в темата, но исках да добавя нещо за кокосовото масло. Ако кожата има склонност към образуване на черни точки, кокосоовото масло ще увеличи броя им. Аз го обожавам, но го ползвам за тялото, лицето ми го прие тежко. За лице използвам масло от жожоба, което е съвсем бюджетен вариант. Необходимо е много малко количество (капчица-две) и влияе супер на кожата.

И да не съм съвсем не по темата - следя ви от 20тина страници, но до сега не се включвах. Утре мисля да отскоча до Lidl, за да разгледам бебешките одеалца. Набелязала съм си и сутиените им, дано да не ги изкупят докато стигна до там (по обед/следобед).

п.п. Гащи не си купих  hahaha

# 417
# 418

Добре, че не ям пудинг. Слава богу, че не са полазили и гащурите ooooh!

# 419
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ние хвалехме соленото - то е вкусно, дори за такива като мен, дето винаги се мусеха като деца, ако има неразтопено и недоразмазано масло по препечените филийки, защото не обичах масло принципно Mr. Green Ако ти се експериментира, вземи си и от него и опитай. Ако не - все ще  сготвиш нещо с него Peace

Утре  може и да позяпам какво има из нашия Лидл, че само мъжО пращах напоследък до там, а утре така или иначе трябва да се замъкна до Мола, та ще поразгледам какво, що

Купи си, няма да съжаляваш  Wink  Околоочен крем купували ли сте от Лидл?

Мисля, че е само един, този който ползваш. Бяла тубичка с жълт надпис Q10. Благодаря  bouquet
Чисто кокосово масло нанасяш като крем и толкова?
Малко спам, но мисля, че ще е полезен на всички Hug

Да, директно го нанасям као крем. Моята кожа го прие добре. Мажа навсякъде по лието,защото с тази зима ми изсъхна кожата много. Само това ме спасява.

Общи условия

Активация на акаунт