Лидл-97-Мразовита

• 76 159
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Брадата, лучените кръгчета съм ги проспала-от тематична седмица ли са?

От тематична - да, но отдавна. хАмериканска седмица беше Flutter

# 436
Да си пазим гащите от мишките. Joy  Моля ви, момичета, прибирайте ги в опаковките им, ако само ги разглеждате!

Ама недей така... и да ги наядат мишките, ще станат за еротично бельо  Joy

# 437
Лучени кръгчета, при това много хубави, има в Маусланд. Така де, Кауфланд.  Mr. Green Въз скъпички идват, а и не са най-полезното нещо на света, но да знаете, че са много хубави.

# 438
Маусланд. Така де, Кауфланд. 
Joy

# 439
  • софия
Да си пазим гащите от мишките. Joy  Моля ви, момичета, прибирайте ги в опаковките им, ако само ги разглеждате!

Ама недей така... и да ги наядат мишките, ще станат за еротично бельо  Joy
Смеете се, но аз леко се филмирах. Ходим, пипаме разни мишконалазени/мишконадрискани неща, после си пипаме дрехи, лепим си гняста и си я носим вкъщи Sick Не искам да си представя как хващам нещо налазено, отварям го и после със същите ръце взимаш и хапваш сладко, сладко. Какви болести се разнасят не ми се споменава. Ох, поредната гадост. Не стига, че продуктите са пълни с гадости, а сега и това.
Не съм отявлен чистофайник с ОКР.

# 440
Брадата, лучените кръгчета съм ги проспала-от тематична седмица ли са?

От тематична - да, но отдавна. хАмериканска седмица беше Flutter
Ох, благодаря, притесних се че съм изпуснала нещо Joy

# 441
Споко, ако не се виждат по витрините, със сигурност си щъкат по складовете... колкото и да са дератизирани ..

# 442
Споко, ако не се виждат по витрините, със сигурност си щъкат по складовете... колкото и да са дератизирани ..

И в складовете и в производствата... Ако виждаме във всеки цех какво щъка, ще си умрем гладни и дехидратирани. Peace

# 443

И в складовете и в производствата... Ако виждаме във всеки цех какво щъка, ще си умрем гладни и дехидратирани. Peace
Те и на село е пълно с мишки , а колко зимнина.
Или силозите със зърно, после на брашно и на хляб Wink.
Не го мислете  толкова....

# 444

Те и на село е пълно с мишки , а колко зимнина.
Или силозите със зърно, после на брашно и на хляб Wink.
Не го мислете  толкова....

Абсолютно  Hug

За да не е спам, ще кажа, че пробвах лака им за коса. Този в сивата опаковка. Ужасен е  #Cussing out

# 445
Брадата....ох бре, жено, много напоително разказваш Joy Ти от всьо асортимент си награбила...ако нещо си пропуснала, да се връщаш веднагически да допълваш Naughty  Детето ме пита тука що се хиля и ме гледа странно Rolling Eyes

Лак за коса ползвам един в зелена опаковка, а пяна за коса-в черно-бяла. Биват.

Моите гащи от предни промоции са с ластик отстрани. Нося си ги вкъщи. За навън - други тип боксерки, без ластици от страни....пак от Лидл Mr. Green
Сегашните ще са друг чешит Thinking

# 446
Брадата и мен ме разсмя яко , малко се припознах в нейния образ от миналоседмичното ми пазаруване Joy
Аз отидох за шиацу възглавка , и то в адския студ /да не пропусна тази находка/ , но четейки тук , накупих всичките ххл-ове /ванилия крем, хапчета за съдомиялната и други/. Mr. Green Но..купих и литър препарат за канали /пак оттук някоя мома беше похвалила/-едва го открих , но с взиране и спомен от темата го придобих. И така после-като Торбалан. Най-смешен беше мъжлет , като видя литровката каналин Shocked Shocked Shocked.Пита това пък откъде ти хрумна. Отговор- ами от темата за лидл Joy

# 447
И аз като мъкна тежката торба от Лидл, и се псувам наум...ама късно е чадо, лопна мандалото...
Как пък веднъж не ми се случи да вляза и да изляза с два продукта Thinking

# 448
И аз като мъкна тежката торба от Лидл, и се псувам наум...ама късно е чадо, лопна мандалото...
Как пък веднъж не ми се случи да вляза и да изляза с два продукта Thinking
Аз излизах . Да не говорим , че рядко влизах, преди да ви намеря в тази тема. Сега вече....отивам дотам подготвена с три платнени торби.. Трябва да ми се забрани достъп до темата Joy
Да се допълня- купих едни много вкусни гофрети предния път. Сега си ги похапвам Embarassedс медец.

# 449
Брадата....ох бре, жено, много напоително разказваш Joy Ти от всьо асортимент си награбила...ако нещо си пропуснала, да се връщаш веднагически да допълваш Naughty  Детето ме пита тука що се хиля и ме гледа странно Rolling Eyes

Лак за коса ползвам един в зелена опаковка, а пяна за коса-в черно-бяла. Биват.

Моите гащи от предни промоции са с ластик отстрани. Нося си ги вкъщи. За навън - други тип боксерки, без ластици от страни....пак от Лидл Mr. Green
Сегашните ще са друг чешит Thinking

Без ластици отстрани?? Да не са ги изяли мишлетата  Joy Прецакала си се  Laughing

За този говоря
Скрит текст:
Ползвах го няколко пъти и го хвърлих  Sick

Общи условия

Активация на акаунт