Лидл-97-Мразовита

• 76 281
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Хм...др.седмица суичъри за големи,с цип...тъкмо оня ден купих от ония дето им викат "яке" Crossing Arms

"Яке" взех и аз за племенника, но на цена 12 лева Laughing
Др.седмица суитчерите са по 20 лв....а и не ме кефят, простеят ми нещо, едни остъргани, избелели Stop

# 526
  • Варна
Възможно е, когато е на промоция, да го слагат на по-оборотно място. Постоянното му е при консервите, по-скоро това подчертавах - че не е в хладилните витрини.

# 527
  • София
Ще изстреля ММ в обедна до Лидл Изток да ми купи гащи.  Laughing Макар, че както ги описвате са като от миналия път дето М са ми големи, а С малки. Но съм напълняла, та може и М да ми станат.
Ние от азиатската седмица много харесваме чили соса и тъкмо ни свърши, та ще заредим.  Peace

# 528
Снощи минах през нашия ЛИДЛ да си взема от Ирландското масло  Crazy и попаднах на кърпичките за почистване от ХХЛ промоцията. Бяха един пакет намален от 9,90 и нещо, на 6,97лв. С аромат на лайка. Но... аз и преди бях вземала, но като че ли кърпичките бяха по-големи. Тези много миниатюрни, тесни. Нещо не ми допаднаха. Друга марка ли са или са им развалили качеството?

# 529
Тъкмо ми трябваше пилинг за дрехи, че едно одеяло вчера ме изнерви....станало на едни топченца, пощих го десетина минути и се изнервих. Прах го три часа на 60 градуса, ама не се оправи...
Ся ще го бръсна Laughing, като взема пилинга другата седмица... Peace

# 530
Снощи минах през нашия ЛИДЛ да си взема от Ирландското масло  Crazy и попаднах на кърпичките за почистване от ХХЛ промоцията. Бяха един пакет намален от 9,90 и нещо, на 6,97лв. С аромат на лайка. Но... аз и преди бях вземала, но като че ли кърпичките бяха по-големи. Тези много миниатюрни, тесни. Нещо не ми допаднаха. Друга марка ли са или са им развалили качеството?
Така както ги описваш ми се струва, че си взела от мократа тоалетна хартия

# 531
И на мен на нея ми прилича, тези ли са:

Няма да успея да се замъкна днес до Лидл, дано има останало нещо и утре.
Отивам да разглеждам новия каталог, аз също харесвам азиатската седмица.

# 532
Ами то доста мами казаха,  че детските панталони мисля са комплектовани с различни номера..  И то ко,  трябва там да късаш и да вадиш,  а и те нали са със силиконова връзка хванати?
Аз лично много се дразня на разопаковането, въпреки че явно това е начина. За справка - в 8.00 кошовете вече бяха като след война заради отворени продукти (и, разбира се, захвърлени след това).

А за да намериш нужния номер, трябва да разровиш всичко.

# 533
 Laughing ама верно, че може и тоалетна хартия да съм взела... по погрешка. Бях забравила, че има и такъв продукт. Но сега докато пиша, звъннах на майка ми да погледне пакетите - има разлика от показаната картинка. Да - същите са като марка и вид, но на моите пакети първо пише, че са 80 бр./пак. и второ, няма нарисувана тоалетна чиния  Laughing.

# 534
  • Варна
Те са по 80 бр. А от универсалните почистващи няма с аромат на лайка (те са с мирис на лимон, морски бриз и зелена ябълка, но от последните нямаше в промо пакети) и са марка W5.

# 535
Laughing ама верно, че може и тоалетна хартия да съм взела... по погрешка. Бях забравила, че има и такъв продукт. Но сега докато пиша, звъннах на майка ми да погледне пакетите - има разлика от показаната картинка. Да - същите са като марка и вид, но на моите пакети първо пише, че са 80 бр./пак. и второ, няма нарисувана тоалетна чиния  Laughing.

Просто ще почистваш други повърхности с твоите Mr. Green

# 536
 Joy

Харесах доста нещо от азиатската седмица, дано другата седмица климатичните условия позволяват да отида безпрепятствено до магазина.

# 537
Те са по 80 бр. А от универсалните почистващи няма с аромат на лайка (те са с мирис на лимон, морски бриз и зелена ябълка, но от последните нямаше в промо пакети) и са марка W5.
Да, знаех, че няма, но помислих, че са нов вид  Laughing. Съответно бях неприятно изненадана, тъй като напълно изключих за артикул "Тоалетна хартия".
Просто ще почистваш други повърхности с твоите Mr. Green
Joy

# 538
Загледах туниката от четвъртък....изглежда е нещо като плетиво, макар и тъничко, а не трико...
Беличко ми се ще да взема, обичам бяло...ще ги огледам на място, макар да се чудя къде вече да ги дявам тия дрешоляци Crazy Макар че височка цена са им определили - 20 кинта, не изглеждат като за толкова, най-много като за 12-15 пари Rolling Eyes
От горните гащури не ща Naughty имам пре-пре.пре много и дпре.пре-достатъчно Stop

# 539
На солната лампа какво й е ценното, освен че е красива?

Общи условия

Активация на акаунт