90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Жулке честит празник  bouquet!Без малко да изпусна деня.Бъди обичана,обичаща и доволна от живота  Heart Eyes!

# 106
Долче, пише, че е от рода на картофа, сладкия картоф и т.н.Бих го яла на варива, даже си харесах рецептата за чипс и идеята за пюре. Не съм го опитвала. Peace
Интересно броколи  Sunglasses.
Хм, като пробвам да го сготвя ще преценя на какво ми прилича повече Laughing Ако сготвено също има консистенция наподобяваща на картоф, ще го хапвам за варивата. Peace
Днес сготвих и за утре (утре ще пека само във фурната)- направих бисквитена торта с шоколадов крем (от пакетче шоко пудинг плюс 20-30 гр. шоколад разтопен) и омесих пълнозърнесто тесто за утрешната пица. Grinning Сега отивам и да приготвя плънката- лук с гъби; утре ще добавя домати от консерва, плънката и като е готова пицата ще и добавя и прясна рукола..... Heart Eyes Heart Eyes
Започват да се нормализират и кончетата, след млечен чай и много фибри от варивата днес Mr. Green Утре също ще пийна млечно чайче към плодовете на закуска. Усещам се по-лека, по-прибрана, но заради кончетата вече 2 дни не отчитам минуси. Crossing Arms
Жгмъц, как си?

# 107
  • Русе
За малко да изтърва  ooooh! Джулиеткей, наша ненагледна! Да си много щастлива,много обичана и обичаща! Уважавана и обожавана, здрава,удовлетвофена и....все такъв невероятен шемет! Обичам тъ!! Heart Eyes newsm59
И аз, и аз.... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мноууу ти благодаря още по-шеметче!!! Цункам!
Аууу, каква фантазийка саму, по касинка и къса бяла манта.....хохохо  Mr. Green И на ММ също.......почти се Усъществи... Twisted Evil

Заната, Мамекс, благодаря виии!  Heart Eyes  Heart Eyes
Аку някой пропусна, прощавайти, много ядох, но и много пих.... Crazy
Туй последното да се чете на обратно... Mr. Green А, ма то май същото... Joy Утре съм на ябълки..... Оппаа, пардонн, шегувкам са... Joy

Вангобиии  Heart Eyes, аз ми беше на езика да пиша, който иска да удари идно, тъй да са чукним виртуалну, ама айде, викам дан развалям дисциплината, че нал съм дургарката... Whistling

Долче, паднах с твойте банани... Joy
Ми и аз мисля, че са за варива. Отиде ти закуската... hahaha  Hug
Тъййй, ощи имаше, ама отиде некъде....
Хайде, имах най-най- прекрасния рожден ден, благодарение на вас! Цункам ва сичкити! До утре,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 108
  • Калифорния, САЩ
   Хей, Джулка, как хубаво звучиш!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЧРД и от мен, присъединявам се към пожеланията на групата!  Hug Hug Hug
    Моят минус се намали с 400 грама, ама снощи прекалих със сирената, та затуй. Продължавам!  Heart Eyes
    Не успявам да ви чета, ще ме извините, че не коментирам.  Praynig Бъдете УПОРИТИ, ИНАТЛИВИ, СИЛНИ И ЩАСТЛИВИ ине се давайте на килата!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 109
Долче, паднах с твойте банани... Joy
Ми и аз мисля, че са за варива. Отиде ти закуската... hahaha  Hug
Мен питаш ли ме Crazy Първия плантейн го изядох суров даже, добре поне, че бях на варива, че щях да смеся иначе..... Mr. Green  hahaha Добре, че имам и...."восъчни", но вкусни ябълки.....е, ако и те не се окаже, че не са ябълки, ами...... нещо друго, ха ха Joy Joy Joy Joy
Меню за утре, вгх:
з- ябълки, млечен чай, кафе
о- пълнозърнеста пица с гъби, лук, домати, лентички червена чушка, риган, свежа рукола; салата, малко режимни кисели краставички (без захар)
в- бисквитена торта с шоколадова крем, разредено капучино и РЧШ Twisted Evil
Може да направя и крем-супа от неутрални зеленчуци и спанак....вместо салата.... newsm78
Ир, как минаха снежните игри с детенцето, бяхте ли (на ледена пързалка щяхте да ходите, нали)? Hug Редактирам- писали сме заедно Hug

# 110
  • Калифорния, САЩ
   Долче, бяхме, ами няма такава радост!  Party Party Party Спусна се два пъти и отидохме да се замеряме със снежни топки. Само му бе студено на ръчичките като докосна снега, но с ръкавиците бе железен.  Heart Eyes Пак иска, ама няма да е скоро - днес е 20 градуса  Wink.

# 111
Ир, супер сте се забавлявали! Laughing
Скрит текст:
Тук в съседен град (на около 20 минути с кола) всяка зима до брега имаше изкуствена ледена пързалка и разни други забавления за децата....Чаках да порасне малката, че да отидем- те пък решиха да правят ремонт на цялата крайбрежна алея наведнъж (оградиха я и разкопаха навсякъде, вместо част по част  Crazy ) и, типично по италиански Crazy Crazy , ремонтът на алеята е "замразен" от 2-3 години и няма ледена пързалка. Crossing Arms Сняг и ние нямаме иначе.......
Банда, полезно четиво за някои от продуктите с които диетуваме- "братовчедите" на бананите които имах удоволствието да опитам за първи път Mr. Green също са в списъка Party :
Скрит текст:
https://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://--reklamen-spam184 … 6WNbOEIWxUaH-jbgH
Като щракнете към препратката къмй сайта се надявам да ви се отвори- пробвах няколко пъти да пусна директен линк и изписваше "рекламен спам" Crazy
 Laughing

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 02:41 от dolce miele

# 112
Здрвейте на всички Simple Smile
Първия ми режимен ден мина по план и абсолютно без проблем.
Дори леко неестествено ,защото причината за моето тегло ,в голяма степен е яденето 1 на ден , разбира се вечер Simple Smile
Та днес ,ядох много Simple Smile цели 3 пъти на ден.
Утре варива :
З - 2 портокала
О - сладък картоф с розмарин на фурна + зелена салата
В - същото ,но в по-малко количество

Успехи и усмивки за всички:)

# 113
Magessa нали знаеш, че салатата не е нужно да е на половин? Нея си я хапвай в доволно количество, за да не си гладна  Grinning Hug До сега не съм опитвала от тези сладки картофи. Трябва да ги пробвам някой ден.

Банда, днес вгх Дей  chef bowuu А и съвпада с рождения ден на моя татко  Hug Hug Hug ура, ура. Ясно е какво ще папкам за вечеря Тортаааааааа  Joy

# 114
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  Hug
НоМе, Hug да е жив и здрав татко ти, дълги години да ви радва Hug
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes ябълки ???ooooh! Joy
Мимчо, Hug стискам палци Hug bouquet
Днес ще хапвам: ябълки за закуска, за обед и вечеря грах със салата цвекло и морков.
Ето моля закуската:

Ще отида да се пробвам пак да дремна, през седмицата няма ставане, а когато мога не спя #Cussing out

# 115
Ехооо дружки добро утро...
Неделя рано сутринта влизам да се оплача...омазах белтъчната вечеря...
Ми тва гадно китайско ooooh!. Ядох някаква китайска пил. супа ( ставаше горе долу) и зеленчуци на плоча ( солени много)...
Обаче като се прибрах ...нападнах шоколадите...
Дали съм загубила тренинг, дали защото чакам МЦ, дали съм загубила стимул...но ми е трудно тази врътка. Sad Sad Sad. Днес да продължавам по план?!?
Варива:
З: сушени сини сливи
О: грах с картофи яхния и дом.сок
В: същото 1/2 и някаква салатка
Във Варива си позволявам и сусамов тахан?
Уфффф дълго стана и...само мрънкане...
Сори Heart Eyes

# 116
  • Targovishte
Добро утро банда bouquet
Ирка  Hug Hug Hug

Петя РРр  Hug всяка следваща врътка става по трудна. Продължавай по план. Ще стане!!!!!  Hug

Аз отчитам минус 200 грама, въпреки киселото зеле.

За днес - радостни макарони, като ще ги запека във фурната предварително, да покафенеят и после ще ги сваря в доматения сос. И салата, може би зеле и моркови.
За вечеря МЖ ще направи сладкиш негърче. И РЧШ.

Приятна неделя на всички  Hug bouquet Hug

# 117
     Добро утро! Много интересни неща готвите- давате ми страхотни идеи. Аз нещо все не успявам да съм напълно режимна, но все пак съм доволна ,че драстично намалих количеството храна и спрях алкохола (чашка -две винце вечер).Предвидено за днес меню: з- портокал; о- препечени филийки с печени чушки ,праз, маслинки; в- постна пица и салата зеле и моркови и РЧШ.
    Безгрижен неделен ден!

# 118
  • Русе
ПетиРРРРРРР, ти нямаш какво да смъкваш, продължавай по план, ако искаш  Hug
Я дай идея какво го правиш сусамовия тахан? Аз си купих за нещо преди нова година, но не го използвах и сега се чудя да отварям ли кутийката или не  newsm78
Добро утро и от мен  Hug
Ир, много хубаво си е изкарало детенцето, а надявам се и ти  Hug
Вангобче, искам точно такива ягодки  Hug
Лия, колежке, не каза Ко ги направи студентите вчера  Flutter моите са още ваканция, но току ми задават едни въпроси по мейла, дето  Joy Joy Joy
Менюто (като план)
з - мандаринки, о - зеленчуци на скара, салата и домашен хляб, в - талиатели със зеленчуци+РЧШ
Скрит текст:
(тъкмо видях, че има намаление на черен шоколад на един магазин наблизо и ще пратя ММ  Mr. Green)

# 119
Здравейте и за много години!
Аз отново съм в редиците. След като бях достигнала много добро тегло, след третото раждане пак съм тук. Сама не става трябва ми и вашата мотивация. За сега ще карам като през почивка, а след известно време Малчо да стане малко по- голям ще си мина на 90-те дни. Но за да не се изпускам съм тук с вас.

Общи условия

Активация на акаунт