90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Деска  bouquet...как да нямам ...преди 2 години съм 62-63 кг. Сега не мърдам от 66,800-67,000  Shocked. Целият ми гардероб  си подмених и сега ми стяга тук таме. Но няма да се дам..
Сусамовя тахан( печен) си гребвам Ей така от буркана, като ям ориз и нещо... вилица с ориз, на върха на лъжичката тахан . Много ми допада комбинацията,..
 bouquet

# 121
Кателинка,КАГ,добре завърнали сте се ! Особено "баба ти КАГ" много ми липсва тука ! Стягай се  и те чакаме ! Много интересни идеи даваше ,май с теб цели два пъти сме слабеели тука  Hug
Днес имам само 100 минус след варива.Тази врътка нещо е ного зор.Днес закуска - кафе и банан.Обяд - пресно зеле с хляб,вечеря филии 2 мисля с  нутела и шоколада.
Нещо не е както трябва сякаш ,храната ли да намаля ,водата ли ...Друг път като увелича порциите ,имаше по-добри резултати.

# 122
  • Оптимист по принуда
Добро утро!

Джулка, как си таз сутрин? Sunglasses
Скрит текст:

Ирка, много се радвам, че малчо е видял и пипнал снежец  Heart Eyes. И моето дете така се радваше като си бяхме в Б-я, заведохме я на една хижа до Пл-в да се пързаля - то беше лягане, пищене от радост  Heart Eyes. Нямате ли възможност да мръднете до някой снежен щат? Аз как си мечтая да видя с очите си планините на Аляска и спиращите дъха снежни пейзажи...

Вангобче, полегни си, щом имаш нужда  Hug
Жгмъци, как си ти?

Днес планувам закуска фурми, за обяд риба тон със зелена салата, за вечеря яйчица с домати и айсберг.

# 123
  • София
Ир, мерси за кафето, тази сутрин мноооого нужда имам:)Нощес се събудих в 2 и до 4 се дзверих...даже станах и свърших малко належаща работа.Сега съм парцал, сигурно махмурлукът е такова усещане Mr. Green
Вангоби, чудна закуска Hug
спокойна неделя на всички Hug

# 124
K.A.G...добре дошла...
Лоша година беше...така е, но всичко продължава...
Режима и участието е нашата група е балсам за душата и тялото...
Хора без лица... с добри сърца...помагат!!!
Ела си пак... bouquet

# 125
Данчето с трабантчето благодаря за топлото посрещане Simple Smile !
Рррррррррррр
Цитат
Сусамовя тахан( печен) си гребвам Ей така от буркана, като ям ориз и нещо... вилица с ориз, на върха на лъжичката тахан . Много ми допада комбинацията,..
Сусамовия тахан ме трябва ли да е във въглехидратния ден  newsm78. Не те коригирам, просто се чудя.

# 126
  • София
Деми,  Hug като котарака съм и аз, само не помръдвам опашка Hug Hug
КАГ- че,  Hug върни си се при нас, дори и да не си режимна, лекуваме успешно мъка и лошо настроение bouquet
Кателинка,  bouquet

# 127
Кате нали е печен млян сусам, т.е. Зърно...?
Оффф незнам, ама го ям само във Варива....Simple Smile

# 128
  • Оптимист по принуда
Таханът може всеки ден.

# 129
Здравейте ,
Включвам се в диетата за 2-ри път , тъй като първият беше неуспешен .
Бих искала да помоля за съвет :
Днес ми е белтъчен ден и смятам за обяд да хапна супа топчета и може би кисело мляко .
Може ли да консумирам супа топчета в белтъчен ден с 1филия хляб мах?
Благодаря предварително  bouquet
Каксеприготявя тахан кога мога да консумирам хумис / би трябвало в зърнен ден , нали ?

# 130
Не трябва да смесваш белтъчини. Не може супа топчета и кисело мляко.

# 131
Деми... bouquet
Алекс,
Супа топчета е режимно само с кайма и зеленчуци, без картофи.
ОК?  Simple Smile
Тахана си го купувам в буркан, а хумуса смесвам нахут на пюре + тахан + сол+ лим.сок и зехтин. И да на Варива ги хапвам Simple Smile

# 132
Благодаря , за съжаление ще трябва да се разделя с киселото мляко  Cry(
Супата ми е само със зеленчуци и мнохо малко топчета , останала ми е от вчера и не желая да я изхвърлям.
Хумусът го купувам от магазина , не мога да разбера тази рецепта за какво, но ще я изпробвам , изглежда доста вкусна .Тахан ми е абсолютно невъзможно да намеря тук , а не съм яла от дете , баба ми го приготвяше , когато бях около 10годишна , това е и причината да помоля за рецепта.
Благодаря за съветите !

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 12:07 от axel_chiara2430

# 133
  • Оптимист по принуда

Каксеприготявя тахан кога мога да консумирам хумис / би трябвало в зърнен ден , нали ?
Заповядай.
Хумус в ден варива.
Казали са ти за белтъчините.  Peace
Пете,  Hug

# 134
Е хайде сега, довечера може със сиренце, кашкавалче , извара+ салата и готово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт