90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за рецептата demmy

# 136
  • София
А, добър ден!
Така съм се развихрила в кухнята. Варя боб, правя ориз със зеленчуци и мусака-нережимна-за останалите в къщи и съм се захванала с торта за довечера да правя. Вчера и днес 5 перални се извъртяха ooooh! , поне 5-6 пъти прахосмукачка пусках и ми писна от домакинска работа. Искам да легна и да си гледам криминални сериалчета цял ден, но май няма да ме огрее.
За днес З-портокал, О-ориз със зеленчуци и салата зеле, В-торта и РЧШ
Ир, благодаря за кафето  Hug Хубаво е, че детенцето се е забавлявало  Grinning
Вангоби, много хубава закуска. Любим плод ми е  Hug
Джулс,  Hug
Деми, РРРРРРР,Курдов, Номе и на останалите неспоменати много  Hug
И на новите....Добре сте дошли! Много минуси на всички  Hug

Лека неделя  Hug

# 137
  • Русе
Джулка, как си таз сутрин? Sunglasses
Скрит текст:
Joy  Joy Баш ей тъй съм.... Само диня нямам, ама главата на ММ ша свърши същата работа... Mr. Green  Joy
Малко ме понаболява тиквоната, ама знам що......

Добър деееннн  Crazy
След малку ша ви туря кафенце, че шушито се катери по мен.....  Flutter

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 13:29 от Juliette14

# 138
Юхуууу, много сте изписали........аз свърших теста, обядвах и сега ви чета! Тестът беше супер гаден и голям, пет страници, есето отврат, мотивационно писмо за асистент продажби....отде може да ми хрумне на експерт-еколог за продавач какви умения и способности да напиша и защо ще съм фит за колектива Sick Sick Sick Написах общи приказки....къде съм видяла обявата, защо искам да почна при тях работа, че съм енергична , позитивна , отговорна, което си е самата истина hahaha hahaha Дано оценят моето творчество hahaha hahaha и да няма много грешки ooooh! ooooh!
Обядът!
Три филии с гуакамоле, божествено вкусно!
фото хостинг

фотохостинг
Сега нааааааай после ще си почета книжка!
Менюто
З смути банан
О хляб, гуакамоле, маслини, стръкче селъри
В или пиперена манджа, или френска селска торта и РЧШ

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 13:30 от mimi.7299

# 139
  • Русе
Хайде, кафенце,  Whistling
 Heart Eyes  Heart Eyes

# 140
Здравейте група,
вчера нямах възможност да пиша че бях с таблета и забравях половината неща който имам да пиша и затова само ви четях  Simple Smile
Отчета за вчера беше:
З-   2 малки ябълки
О- черен дроб +  смлени домати с кромид лук + 1 ФПХ
В- печено свинско месо+ зелева салата
За днес менюто е :
З - 4 малки печени ябълки
О- мачкани картофи с кромид лук и сурова турция + смлени домати с лук
В- същото на половината
Иринитке, от сърце съм ви се смяла  Laughing
Жгмъци, как си днес? Аз мен и дъщеря ми лекувам като пия три пъти на ден по  1 парацетамол и по 3 Вит. С, опитай може да ти помогне.
Курдов, яденето ти изглеждаше великолепно , и аз имам булгур само трябва да си купя зеленчуци и ще си го направя следващия път .
 Juliette14, малко на патерица но да си жива, здрава и обичана  newsm59
Мими ,стисках ти палци, но съм убедена че всичко е минало прекрасно  Hug /и чушките са ти уаууу/
КАГ ,и аз като теб се изпуснах но сега съм топ, хайде с нас е весело знаеш  Hug
katelinka,axel_chiara2430,magessa  добре дошли  Hug
Ир, Жулиетка благодаря за кафенцата  Hug
Вчера ме боля цял ден страхотно глава, днес съм отпаднала и се потя като шопар  и като че ли ми дере гърлото Sick
Писах, писах цял роман  #Crazy
На всички много  Hug

# 141
Как сте днес?  Hug

З - ябълка
О - пица, малко карфиол по жгмъцки
В - пица, рчш

# 142
Здравейте, момичета!
Преди 6 дни и аз започнах диетата. Преди години съм я правила 2 пъти, като първият път 2 месеца, а втория само 1, защото си постигах целите за това време. Сега имам за сваляне около 10-12кг. Мисля да се меря само на четворки, че да не се депресирам  Laughing Ta, след първата четворка съм -2,300кг., започнах 64, сега съм 61,7кг.
Пожелавам усмихнат ден на всички  bouquet

# 143
З - 4 малки печени ябълки
О- мачкани картофи с кромид лук и сурова турция + смлени домати с лук
В- същото на половината
Ади, благодаря ти bouquet Неволно ме усмихна Hug , сетих се и аз тези дни какви ги бях написала... hahaha Joy
Добре дошли на новите и успех! bouquet
Мими, ами енергична, отговорна и позитивна си- вярно е Laughing Hug Чушките наистина изглеждаха страхотно, и аз правя с ориз и червен боб Heart Eyes - твоите в мултикукъра ли ги сготви? Blush И гуакамолето... Heart Eyes
Миленски, и при мен така се получи този уикенд- много готвене, пране и домакинстване. А даже вали и простирам вкъщи Crazy
Деми, Жули, Вангоби и всички:  Hug
Иринита,  Laughing
Отчет:
з- без плод, докато се сетя стана късно Blush , само млечния чай не пропуснах
о- ПЗ пица с гъби и зеленчуци (убийствено вкусна, стана много хрупкава Heart Eyes), салата (микс от 4 вида)
в- ще е бисквитената торта, разредено капучино и РЧШ (ако остане ще замразя за някой друг път)
Скрит текст:
Иначе снощи с ММ се осведомихме за фалшивите банани, гледахме филмчета и рецепти в ютюб Mr. Green Голям смях беше, и той гледаше и не вярваше на очите си и се чудеше как съм го изяла това нещо за закуска Joy Изумих се колко рецепти има с това "нещо"- кюфтета, пюре, чипс, супи, запеканки, пълнени като патладжани, гофрети, смутита, крокети, може да се пържи като картофите, да се карамелизира като бананите, да се използва за сладкиши лазаня даже...... Crazy Оказа се, че на италиански е "платано", та така ще им викам занапред Mr. Green В интернет ги срещнах като плантейн, платано, плентини и....май имаше и още Crazy ooooh!

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 17:10 от dolce miele

# 144
Здравейте,реших и аз да се присъединя към вас.Имам да свалям доста кг,и поне от три години не съм спазвала диета.От утре обаче започвам.Закуска-два портокала,обяд- сварени яйца,пълнозърнест хляб и краставица,вечеря същото.Към момента съм 80кг. Cry

# 145
Долче, аз имам един кулинарен спомен, който никога няма да забравя  hahaha преди много години гледах едно ТВ предаване, където посланичката на не помня коя латиноамериканска държава показваше една рецепта с паниран банан. Жената най-чинно си панира банана и обясняваше колко бил неустоимо вкусен и аз твърдо решавам, че трябва да пробвам. Купувам си банан, правя си панировка, панирам и опитвам  Sick Sick Sick Sick Sick еееееееееееееее няма такава гнус, то сладко, то солено, то яйчено  ooooh! Sick ooooh! Sick бляк ... бляк ... бляк След доста време разбрах, че имало специален сорт банани, които са предназначени за готвене и това не са тези, сладките, които се продават по пазарите у нас. Още ме е яд, че тогава похабих вкусния, сладък банан  Joy Joy Joy

И докладвам вечеря - много вкусно парче торта  bowuu

# 146
  • София
И аз да докладвам, ядох вече грах, ама преядох. Много вкусен стана пущината😜

# 147
Купихме 4 чифта ботуши...за мен и щерката, вторият чифт на половин цена! Simple Smile
Аз си купих и чанта, уникалнаааа! Светло синя, за лятото! Simple Smile
Сега отиваме за френска, селска! Simple Smile

# 148
Мими, честити придобивки. bouquet Ботушките от Дайхман ли, че и при нас тече подобна промоция Mr. Green
Вангоби, и аз много обичам грах Heart Eyes Как да не хапнеш повечко  Wink
Номе, аз бях правила подобен експеримент с панирани ябълки.... hahaha После се оказа, че в панировката трябвало да има и пудра захар, и канела/ванилия, ама кой да мисли за тези неща Joy Joy
Е, не издържах и реших да изпържим един от платаните Mr. Green
Скрит текст:
Рецептата май някаква карибска беше Mr. Green - двойно пържени кръгчета, като се изпържат (да хванат коричка) се вадят и сплескват с дъното на чаша, после пак се пържат и отцеждат от мазнината. Получиха се нещо като "облачета", а по средата имаше като отпечатък от банан (все едно на мекица да се сложи кръгче банан в центъра). Естествено, Долченцето се появи в кухнята навреме, за да попита какви били тези пържени неща Crazy Сега яде с кеф....Опитах една бройка от любопитство и аз Embarassed Embarassed Embarassed - отвън хрупкаво като картоф, даже и вкусът е подобен, отвътре вкусът и консистенцията наподобяваха леко пържен патладжан, но пак имаше и картофен привкус. Прилича ми и на сладките картофи като вкус. За чипс нарязано тънко ще е идеално, тогава мисля ще си има вкус на картофен чипс, даже може и по-добре да е. Peace Хареса ми, но бих го готвила варено или печено. Сега пържих, че е най-бързо.
Деми, майка ти оправи ли се? Hug
И аз си хапнах вечерята, преди половин час. bowuu

# 149
Здравейтеее...
И аз си купих домашни ботушки... прекрасно топли...
Днес прекрасно слънце, Та с ММ цял следобед навън. Минахме през Неделята , той торта аз чай "Гейша"... бял и зелен чай. Ама намазах парче ябълков пай за утре  Crazy
А иначе отчитам режимни Варива...
Лека нощ и много здраве!

Общи условия

Активация на акаунт