90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 277
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! Hug Grinning

Ирка, Вангоби  Hug bouquet
На всички нови - Добре дошли!  bouquet Hug
Честити ботушки.  Grinning Grinning Hug
Хубав и усмихнат ден!  Hug newsm03 Hug

# 181
Добро утро Simple Smile
Изпуснах Ви и нямам време да чета  Hug Hug
Джулиии не успях да ти честитя РД навреме Simple Smile Да си жива и здрава  bouquet bouquet
Днес съм на цвекло и пържола ...кантара върви нагоре, въпреки усилията да го озъптя  Cry Cry
Хубав ден и успешна седмица и много  Hug Hug Hug за всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • София
Привет, бандичка! Hug

Записвам се чак сега в нея и се връщам да ви чета.  Hug

При мен беше Спаска тоя уикенд, хванах я и не я пуснах въобще, надявам се, че вас не е тормозила. Задоволих й всички мераци и я изпратих по живо по здраво, че искам да вляза в по-добра форма, пролет се задава!  Mr. Green

Хубава седмица на всички и да има минуси! Hug

# 183
Добро утро, милички Hug Hug Hug
Ир  Hug страхотно кафенце с допълнение към него - как обичааам сладолееед Mr. Green
Вангоби Hug Hug кивито изглежда супер, да свърша плодовете дето съм ги накупила и ще взема киви  Laughing А колкото до краткия отчет, вчера цял ден имахме проблеми с нета, а от телефона ми е проблем да пиша Mr. Green
Мими честити ти ботушки, с кеф да си ги носиш Hug Hug, а иначе минуса ти след сладката вечеря е супер - така, че не се отказвай от тортичката Hug Hug
Деми смях се с твоя домат много Hug  hahaha
Ничия дано по- бързо се оправи душичката малка Hug Hug
Вики  Hug Hug - букета е невероятен, зареди ме Heart Eyes
Джулс Hug Hug Долче  Hug Hug
Пеши  Hug Hug - успех - ти знаеш и можеш Heart Eyes
Моето меню за днес:З - много гадна печена тиква Sick;О - боб,салата моркови, маслинки - доядоха ми се;В - карфиол със сиренце и кашкавалче;зелена салата
Успешна седмица ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 184
  • Бургас
Добро утро  bouquet (вече любим емотикон  hahaha)

Най-после да се включа по-адекватно, че от таблета ми е трудно да пиша.
Не съм се теглила, защото съм командирована при ММ. Сигурно и тази седмица няма да съм вкъщи. Само прелитам от единия апартамент до другия, за да се погрижа за двете любими животинчета - Котя и ММ hahaha
Отчитам дните от петък до днес:
Скрит текст:
петък - режимен белтъци
Събота: З - ябълка, О и В лапад с картофи и ориз на фурна, салата от цвекло и моркови. Но какво ми стана следвечеря, няма идея и като озверях за сладко.....омазах пейзажа. Изпуках сумати ти глупости
Неделя: З - ябълка, О - хляб с маслини и лютеница, В - едно парченце щолен и рчш

Днес - ябълки  Mr. Green
Мимчо, честити продобивки. На мен твоите най-ми харесват. Нъл съм кокона Flutter
Добре дошли на новите момичета! Желая ви инат, търпение и успех!
Пешеходче, баш ми е драго Hug

На всички желая успешна седмица. При нас е мрачно и много неприятно....но ще мине bouquet

# 185
  • София
Добър ден,
Ир, Вангоби, благодаря за кафето и закуската  bouquet
Честити минуси на всички  bouquet
и честити ботушки  Hug
Днес съм решила да бъде плодов ден. Заредила съм се с банани и портокали.
Понеделник сутрин ми е много трудно да се организирам. Уж бързам, а всъщност закъснях.
Болнита да оздравяват! За съжаление и аз май се разболявам. От вчера гърлото ме боли и сега пия вит.С  ooooh!. Омръзна ми зимата  Sad
Лека и успешна седмица  Hug

# 186
Добро ужасно зимно утро  Confused
Хора ,не знам защо ,но съм се отчаяла нещо.Тази врътка съм стриктна ,но на - резулатът неме задоволява и май нищо няма да стане  Rolling Eyes Днес след напълно режимен въглехидратен пак съм плюс.А по принцип точно там отслабвам.Ще го мисля ,нещо има...
Днес плодове - банани ,портокали ,суров микс ядки

# 187
  • Русе
Дубрутрууууу  Crazy

Аги,  Heart Eyes мноого ти благодаря!  Hug
Данчето, коя врътка ти е? При трета и повече, в един момент не действа диетата, нормално е.  Hug
Ничия Hug лоша работа, дано да се оправи бързо малката! 
Миленски  Hug , и ти да се оправяш!
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes , пробвай някой път нахута с ориз, все едно ориз с грах, ама с нахут.  Flutter
Оооо, пешеходче марабааа!  Hug
Ириниткеейй  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, усмихната и късметлийска седмица!  Heart Eyes Heart Eyes

# 188
Здравейте  bouquet (и на мен ми стана любим емотикон вече hahaha )
Успех на започващите от днес bouquet bouquet
Ир, на мен пък точно на сладолед си ми заприлича постнатия от теб Mr. Green Heart Eyes А защо каза и, че е с фъстъчено масло?! Laughing
Скрит текст:
Все се чудех преди години, не бях опитвала все още фъстъчено масло, какво толкова му харесват американците.... hahaha После опитах и разбрах Laughing - на мен са ми любими натуралните варианти, без мед и подслаждане, кремообразни или с хрупкави парченца.......мога да го ям и със сладко и със солено.... Blush
Вангоби, нахутът става чудесен и на салата- може да добавиш черен боб, отцедена леща, печени чушки, магданоз, царевица, краставица и домат (ако пропуснеш последните едно-две става чудно и като топла салата) bouquet
Мими, като ти прочетох менюто за днес се почувствах сита Laughing - дано да си си взела и достатъчно като количество! Сега разбра ли защо ни харесва сладката вечеря? Mr. Green Само че повечето И обичаме да хапваме сладко Laughing (откакто съм на 90дд обаче сладко ми се яде по-рядко за сметка на по-качествени храни)
Ничия, дано овладеете положението бързо! Hug Hug
Миленски, ти също!  Hug Да минава по-бързо този студ..... Praynig
Деси, значи ножа няма да го сменяш, а? Mr. Green Laughing
Пешеходче, хареса ми "кафе натюр" Laughing
Номе, радвам се, че толкова се обичате с Кантарев! Mr. Green И, разбира се, накъде без зеУе Laughing - да не пропуснеш довечера Hug И на мен плодовият ми е любим, но май всички дни от 90дд са ми любими hahaha
Курдов, -400 не е никак зле, наскоро беше споменал, че един огромен минус не е реален, -2кг ли беше- тъй че не се шашкай от цифрите Hug  bouquet
Вики, ето китка и за теб Mr. Green bouquet bouquet
Аги, ако количествата на порциите са ок и подбираш качествена храна, пиеш достатъчно вода, движиш се.... и въпреки това кантарът е нагоре- дали няма някакъв хормонален или друг проблем?  newsm78
Петя, защо не я търкулна Спасето към някоя пропаст....да не я видим скоро... Mr. Green
Инджи, хайде да нямате повече проблеми с нета! Grinning
Иринита, ти си като истинска милосърдна сестра Heart Eyes
Скрит текст:
Мога да предположа защо точно по време на уикенда по парфюми и касинка си огладняла за сладко.... Laughing
Данчето, аз пък мисля, че щом нещо не действа както преди значи трябва нещо да променим ние. Аз например, трета врътка ми е, сега съм най-най-стриктна с количеството на храната, ям по-малко хляб (когато мога го пропускам), старая се да подбирам меню от което имам минуси, намалявам още солта и т.н. Засега върви добре.
Жули, ще имаме нужда от късмет, че ММ ще оправя тръбите Mr. Green Joy
Скрит текст:
Вие нали разбрахте за кои тръби говоря, да не си помислите нещо..... Mr. Green hahaha Embarassed
Но си спестих миенето на чиниите снощи Twisted Evil
Менюто ми днес- кафе, чай, ябълки, слънчоглед. Ако ММ ми купи портокали, мандарини или банани (едва ли Mr. Green ) ще хапна, иначе ще става моно на ябълки..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 189
  • София
Здравейте, банда!  Hug
Мен грипа ме свали и два дни не съм ставала от леглото. Преди малко бях на иглотерапия, дано помогне, че иначе пак ме чака АБ. Не съм ви чела, след малко ще се върна да наваксам, но да се обадя, че съм жива.
Килограмите не слушат, но имам и нарушения в режима. Обмислям да мина в "почивка", докато реша какво да предприема...

# 190
Жгмъц, подозирах това, неприятно и дано да мине по-бързо! Hug Hug За първи път чувам, че иглотерапията помага при грип newsm78 , но дано да има ефект! bouquet

# 191
Аз в САЩ го пробвах това фъстъчено масло, много гадно сладко и лепкавоооо, уууу още ми е гадно как ми го пробутваха с едни гофрети, сладки като отрова hahaha, като казах, че не искам с фъсъчено масло предложиха нещо като мед, но било царевична меласа ли що ли, в малки кутийки за сладко като в нашите хотели....най накрая се спогодихме с уейтъра в Денвър и ми носеше наденици със салца за закуска! Та и друг път съм казвала завърнах се озверяла от глад с 2 кила плюс за месец Simple Smile

# 192
....най накрая се спогодихме с уейтъра в Денвър и ми носеше наденици със салца за закуска!
на това се казва закуска Joy Joy Joy
Аз се чудех защо го харесват американците- ами то защото било сладко Crazy Че е лепкаво- лепкаво е, но аз харесвам неподсладените варианти, има даже и със сол Laughing

# 193
Всички болнички да оздравяват!

Започналите от 9ти, колко сте минус общо?
Аз съм на 0, общо ни минус ни плюс. Sad
След една 4ка ако нямам минус спирам и с нещо друго ще боря още 2-3кг.

Долче, Ничия, Жгмъци и всички  Hug

# 194
Привет и от мен! Hug

Последните дни само ви четох , нямах време да пиша,имах и още имам проблеми с малчо
Скрит текст:
Миналата седмица в градината много е плакал и явно са му се карали, защото постоянно ми повтаря "Госпожата каза да спра да плача, че и надух главата ooooh! " От лелята също плаче, а много я харесваше. Сега щом е вкъщи само за мен се държи, мисли ще единствената ми цел е да го зарежа някъде. Чувствам огромна вина Confused

Иначе съм режимна , кантара не отразява големи минуси, но снощи "влезнах" в един панталон от ученическите години, който и в най-смелите ми мечти не съм мислила , че ще ми стане.

Днес съм на белтъчини
з. ябълка
о. домати, чушки и сирене
в. салата и кисело мляко

Хайде много Hug Hug Hug на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт