90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Ей, банда, като видях отчета на Курдов и се сетих, че и аз не съм се отчела, ама след негови отчет - моя е  Sick -0,500 за втората четворка или общо -1,200 до тук.
Курдов и аз така си мисля за крекерите, ще ги оставя за другия плодов, ако не ми ги изаде ММ

# 271
Банда, благодаря ви за поздравленията за инглиша и окуражителните думи за инструмента...мислех, че ще ми се смеете!  Hug
След две четворки минус 1 700, тегаво ще върви тази врътка Simple Smile

# 272
  • Русе
Банда, благодаря ви за поздравленията за инглиша и окуражителните думи за инструмента...мислех, че ще ми се смеете!  Hug
След две четворки минус 1 700, тегаво ще върви тази врътка Simple Smile
Ъъъъ, ко?? Почти две кила си свалила( мазнини от тях може би 400 г) за има няма две седмици, при условие, че искаш общо да свалиш 4-5.....Еее, хайде сега...Много е добре!  smile3534

Ириниткеейй  Heart Eyes имах си Хас, дан ти Аресва...на ТМ още повече....И той скоро беши рожденик, нали? На 19 ти май...  Flutter

Курдов, кви са тез кила?  bowuu  Hug

Гени, и тук, нищо, че яслите и градините са кофти(някои) , също няма места и се чака дълго. Аз шушулка я записах кат беше на годинка, за да я приемат евентуално кат навърши две. Те я приеха кат беше на 2 и 4 месеца. Та, аз се точа да я гледам, ама как ша ми мине номера не знам.  Mr. Green
Инджи, Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes
Пете  Heart Eyes, ти ли се услушваше за сваляне на 3-4-5 кила? Ми, от тези 3-4-5 кила, за мен 2 та за плаващи, тоест можеш да ги качиш за седмица и да ги свалиш за толкова-течности. Останалото, ще се свали, бавно. Примерно с кило за месец, за да е трайно. Защото няма смисъл да ги свалиш за месец и после за два да ги върниш пак.  Flutter
Ничия  Hug , как е малката?

Та тъй, хайде, тук съм, навън вее и фучи, носа си показах и ми замръзнаха сополите, та вкъщи сме.  #Silly
 Heart Eyes Heart Eyes на всички!

# 273
Жужи...говори ми... Hug

# 274
  • Бургас
Джулкей, утрИ е рожденик!!! Шъ съ гощаваме интимно,демек той и аз, дън си помислите груб с.кс върху маса Blush, в едно интересно кръчме. Не сме ходили йощи, обаче ми изглежда готинко.
Скрит текст:
А за гледането му не мога да са пУзная - изтъкана съм от грижа за ближния (щот си ближе раните) и доброта. НЕма такова животну hahaha
Скрит текст:
В неделя вечер, някъде към 20,00 ми казва : Познай какво ми се яде? Сиренеце с праз. В неговия "ергенски" хладилник - ни сирене, ни праз. Аз съм вече с домшни дрешки, полегнала на диванчето, четяща. Скокнах като млада булка, облякох се, запалих колата и отидох до Кауфланд 20 минути преди да затвори. Купих на лИбуФта сиренце и праз. А той милия, щастлив, щастлиииив. Какво ли не прави един праз, ма.ка му hahaha

# 275
  • София
Джулка, виж само като напишеш нещо такова, как всички адашчета го приемаме лично!  Grinning Това наистина е най-хубавият плавен начин за отслабване. Дно се получи! Praynig

Иринитка, браво на теб за грижите! Hug (А това сирене с праз се готви в гювече ли или по някакъв друг начин? Замисли ме сега...  Mr. Green)

# 276
  • Русе
Джулкей, утрИ е рожденик!!! Шъ съ гощаваме интимно,демек той и аз, дън си помислите груб с.кс върху маса Blush, в едно интересно кръчме. Не сме ходили йощи, обаче ми изглежда готинко.
Скрит текст:
А за гледането му не мога да са пУзная - изтъкана съм от грижа за ближния (щот си ближе раните) и доброта. НЕма такова животну hahaha
Скрит текст:
В неделя вечер, някъде към 20,00 ми казва : Познай какво ми се яде? Сиренеце с праз. В неговия "ергенски" хладилник - ни сирене, ни праз. Аз съм вече с домшни дрешки, полегнала на диванчето, четяща. Скокнах като млада булка, облякох се, запалих колата и отидох до Кауфланд 20 минути преди да затвори. Купих на лИбуФта сиренце и праз. А той милия, щастлив, щастлиииив. Какво ли не прави един праз, ма.ка му hahaha
Joy  Joy  Joy
Оххх, паднах......  Joy
Гуляма либоФФФ е вашта, знам азз......
А за грубото....що пък не......  Mr. Green
Що ли 19 ти съм запомнила..нищо де.

А заведенийцету ме кефи и мен, а с името ме привлече от раззз.....Аз съм за крилце...  Whistling

Пете, другото Пете имах предвид, но щом и теб те вълнува...  Grinning  Heart Eyes

# 277
  • Бургас
(А това сирене с праз се готви в гювече ли или по някакъв друг начин? Замисли ме сега...  Mr. Green)
Пете, натюр, майка, бодваш сиренце и рупаш праз Twisted Evil

# 278
  • София
Здравейте, банда любима.  Hug
Аз още бърша сополи.  ooooh! Чакайте да споделя една врътка за бърсане на нос, за да не се протрие нослето се бърше с мокри кърпи, направо се родих откак така го бърша моя.  Wink
Но съм по добре и затова съм отново на работа и то 24 часа.  Mr. Green Утре планувам да ида да ме набодат зоще веднъж и се надявам да се оправя!
Храна няма да отчитам, щото откак съм болна минах на зърнена диета, ужасТ. Но от утре влизам в режим почивка, като ще започна с един плодов за прочистване от тъпкането. А после ще мина на едно протеиново хранене дневно, какво ще каже любимата другарка Джули Heart Eyes?

Браво на всички с минуси!  Hug
Хайде пишете, че кака ви да се забавлява.  bouquet

# 279
  • Русе
Joy  Joy
За прУтеиновото хранене, ко да кажа, океей ша кажа, тряа са пазят мускулите, костите, кожата, имунитета, абе сичко.  Flutter
За мокрите кърпи, мдаа, аз с мокри бърша мъничкото носле на шушито, откакто разбрахме що е сополлл....  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

# 280
  • София
Joy  Joy
За прУтеиновото хранене, ко да кажа, океей ша кажа, тряа са пазят мускулите, костите, кожата, имунитета, абе сичко.  Flutter
За мокрите кърпи, мдаа, аз с мокри бърша мъничкото носле на шушито, откакто разбрахме що е сополлл....  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Hug

Ето нещо смешно от мен!  Laughing
Скрит текст:
Да се гледа със звук.
https://www.youtube.com/watch?v=tgmDGlzOzw0

# 281
Здравейте мами!От вчера и аз диетувам.Стартирам 59 кг.Кажете вие комбинирате ли картофите и ориза с бобови,понеже четох някъде че е добре да се комбинират?

# 282
  • София
Здравейте мами!От вчера и аз диетувам.Стартирам 59 кг.Кажете вие комбинирате ли картофите и ориза с бобови,понеже четох някъде че е добре да се комбинират?

Даже е задължително.  Wink
Аз не винаги ги комбинирам, зависи какво ми се яде.

# 283
Закусих две ябълки,сега ще обядвам картофки на фурна,боб чорба и салата домати с краставици.Добре ли е?За довечера само боб или картофи със салата.

# 284
  • София
Закусих две ябълки,сега ще обядвам картофки на фурна,боб чорба и салата домати с краставици.Добре ли е?За довечера само боб или картофи със салата.

Добре е, само вечерята да е половината от обяда, като количество, което не се отнася за салатата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт