90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро,  Hug
Ир,  bouquet
Ничия, bouquet дано днес дететнце е по - добре Hug
Лия,  Hug най- харесвам точно това на режима, че след няколко дни на него се чувствам лека и ми е леко, макар и кантара да не показва кой знае каква разлика Hug
Иринитка, bouquet как е ТМ bouquet
Джулка, Heart Eyes Heart Eyes
Деси, Hug вкусни ли се получиха крекерите newsm78
Днес аз съм на плодове, започвам с мандарини после мисля да си купя сушени сливи, а за вечеря плодова салата с чия Mr. Green
Слагам закуската и желая прекрасен ден Hug Hug

# 256
Добро утро! Не съм ви чела , ще го сторя в офиса с кафе!
Менюто днес
з- ябълка
о- картофи със зелен боб и салата вечеря същото.
Топъл вторник. при нас отново заваля  Mr. Green

# 257
Пешеходче, Вангоби , пиленца мои ранобудни! Hug
След плодов съм на нула пък Crossing Arms, ама то сигурно щото ядох зеленчуци и тургах олио и сол....може и вода задържана да е , знам ли newsm78
За днес менюто
З банан
О мазни пържоли с доматен сос, салата, ФПХ
В може би млечен пастет, кръгче синьо сирене, салатка
Хубав ден банда, аз и днес ще се фръцкам с новите ботушки, че утре пак иде сняг!!!!
Ей, Хора Тинкито ептен се затри! Sad
Долче, много са хубави кутиите, дето си избрала! bouquet
Лия, сега ми хрумна вместо китайски да се запиша на пиано, една сутрин се събудих с тази мисъл и желание.....много ми се свири какво ми става , чалдисвам се....! Hug Hug

# 258
  • Русе
Мимчо, ако изкараш една година и още искаш да свириш - имам пиано, стои в майкини и нито едно детИ не искаше да свири, засега стои за моите внуци  Joy (аз не съм свирила от 7-8 години, не е и акордирано  Whistling) А за новите ботушки - много са хубави, но в това време, ако е като тук, по-добре не  Hug тук всичко стана на лед вчера, сега има два пръста снежец отгоре, колкото съвсем да скрие леда и продължава да ръси нещо...
Ир  Hug пия си кафенцето с твоето заедно  Hug
Вангоби, мен ми харесаха (замених фъстъците с орехи) - бързо и лесно е - чудех се какви подправки да сложа и ръснах малко смляна чубрица  Thinking ММ каза, че му са безвкусни (той яде много солено) и   Crossing Arms изяде 3-4 за затвърждаване  hahaha сега се чудя, тези дето останаха - да ги използвам ли вместо хляб днес или не стават newsm78 Много засищащи са.
Днес менюто ми е неясно, затова - отчет довечера.
Хубав ден, бандичка, дано всички болнички днес са по-добре  Hug
Долче, ТМ оправи ли вече всичко  Hug

# 259
Здравейте муцунки  newsm53,допивам си кафето сама,дребчо още спинка  Party.
Ничия,Гени бързо да се оправят малките муцунки  Heart Eyes.
Съншайн бих отишла да разговарям с директорката директно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Долче за бюрото-аз съм го превзела с документи,че няма кой да ми гледа поколението и работя от вкъщи,доволна съм  Mr. Green,и стола много удобен  Laughing.
Много съм щастлива-страхотен апартамент резервирах на Сандански  newsm44,вече нямам търпение да идва пролетта,че да ходим!
И да си спазвате диетата,че работата е сериозна  Laughing
Скрит текст:
http://www.nishto.com/uploads/images/December2016//pbf5Z-animation.gif

Вангоби само като ти гледам дюлите ми стана стипцаво в устата  #Silly ,някаква друга алтернатива няма ли ?
Що тъй гадно ми качи клипчето ?

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:49 от Мамекс

# 260
Лия, точно така- по минус 1 килограм на седмица са около 50кг за година Laughing Така че няма лоши минусчета. Simple Smile
Joy Joy Joy Joy То така ако ставаше на година по 50 кила  hahaha

Добро утро момичета и момче  Hug

Вчера така хубаво си хапнах плодове  bowuu bowuu, а за вечеря една огромна салата зеле, броколи, карфиол, морков  chef

Днес
з. - мандарини
втора з. - банан
о. - кисело мляко + салата
в. - риба + салата

Навън е паднал лек снежец, толкова лек, колкото да покрие леда по тротоарите и сега е една пързалка  ooooh! страшна работа. Внимавайте как се придвижвате.  Peace

# 261
  • У дома
ДОбро утро банда Hug
Гледам пак минуси обсъждате, ей ще се стопите накрая Crazy
МИми, менютата ти много ми харесват и на мен Whistling Браво за английския, аз не съм се и съмнявала, като каза за пияно, ме напуши на смях, ММ преди няколко месеца на цигулка казал, че искал да свири, много се смяхме и двамата, каза че ЛИли ще запише, а не ми се мисли докато се научи или пък не и се отдава какъв ужас може да бъде hahaha Joy Joy Joy Joy
Долче, кутите са супер, но ти нали си вкъщи, за какво са ти Laughing кажи сега лесно ли научи италиански, че ми е мечта Heart Eyes За кренвиршите и тук са така, само месо и сланина, НОО цената е космическа, за 5-6 мини кренвирша от свинско и телешко плащам около 10лв(мисля около 250-320гр бяха), пилешки/пуешки-около 6лв пак за същата бройка, та възможно е да са си ок за белтъчен ден Whistling
Жул, Шушулче добре си решила да си е гледаш ти Hug Тук за детска се чака много, Лили е записахме когато беше на 5-6месеца и е приеха след година, приемат целогодишно само в по-кофти детските градини в крайните квартали с емигранти, в по-хубавите и особено часните е много сложно и няма опция и да си помислим да е спрем Crazy Плащам като поп, макар че има месеце в които е ден през ден вкъщи Tired
Номе, може по 50кг, зависи колко тежиш Rolling Eyes
Мамекс, да се оправя и твоя дребчо Hug
Ириниткей, как е половинът оправя ли се?
Аз днес ще ям домашен суджук за О и салата, ммм нямам търпение, вчера получихме колети от БГ със суджуците Heart Eyes
Да кажа за гладуването/прочистването ми, свалени за 4 дни глад +4 дни захранване около 4кг, НОО явно съм била задържала поне 2,5кг течности. Като цяло - не го препоръчвам, имах проблеми с 00, първите два дни ужасно главоболие, мноого отпаднала се чувствах, нямах сили за нищо (противно на плодуването- там след плодовете си много енергичен), затова СТОЙТЕ СИ НА 90ДД и си хапвайте с кеф Heart Eyes
Хайде, че ме вика едно прегракнало дребосъче baby_neutral Лек ден на всичкии bouquet

# 262
Добро утро bouquet bouquet Hug Hug
Да, и при нас вали - и пак за североизточна БГ казват,че ще е с виелици и други екстри Mr. Green
Ир благодаря за кафенцето Hug Hug
Вангоби Hug Hug как ми се хапват сочни дюли, тези дето са кръстоска между дюля и ябълка - обожавам ги Grinning
Деси Hug откога се каня да ги пробвам тези крекери на Тами, но крайно време  Mr. Green
Долче супер е да те глезят така Hug Hug
Джулс по- добре да си постои Шушито в къщи, да дойде пролетта, има време Hug Hug
Деми  Hug Hug
Ничия и Гени бързо да се оправят малките душици Hug Hug Гени как се чувстваш, започваш захранване, доволна ли си от постигнатото?
Мамекс смях се с теб Hug Hug
Моето меню днес е:З - манго;О - боб,салата моркови (направила съм една тава боб запечен на фурна, ММ не иска да яде сега боб, ще си го ям една седмица - само даН се развали hahaha);В - яйца на очи със зелена салата
Хубав ден ви пожелавам Hug Hug Hug Hug
ПП Гени писали сме едновременно Hug Hug

# 263
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИ  Hug Hug прекрасно кафе и закуска, обожавам дюли  bouquet

ДЕСИ  Hug Hug Мисля, че не е добра идеята днес да използваш орехите вместо хляб  newsm78 По-добре си ги запази за следващия плодов.

Аз отчитам минус 1,3 кг след бананите. Доволен съм. За последната четворка съм свалил 900 грама, или общо за първите осем дни минус 4,4 кг.

Вчера ми беше толкова гладно и нервно, че ако имаше как щеше да ми дойде.
За капак като се върнах заварих десет страници домашно по математика. Отделно от това бях си ядосан , че децата бяха с намалени часове и без занималня, т.е. бяха на училище от 8.30 до 12.30  ooooh! И от първия ден хиляди домашни едва ли не децата да си наваксат сами за дървената ваканция.

Както и да е. Сега за днес - белтъчен ден на риба:
З-  банан
О - риба тон - две консерви по 160 грама и зелена салата с репички
В - хек (вероятно на фурна) и салата - неизмислена

При нас отново вали, много се надявам да не ни навее пак и да има бедствия.

Приятен ден на всички  bouquet bouquet Hug Hug bouquet

# 264

Вчера ми беше толкова гладно и нервно, че ако имаше как щеше да ми дойде.

hahaha hahaha hahaha

# 265
За последната четворка съм свалил 900 грама, или общо за първите осем дни минус 4,4 кг.
Това се казва мъжки метаболизъм  #Cussing out Как да не се нервира човек? Аз тези 5 кила има да ги боря минимум три месеца, а Курдов ги смъкна за седмица  ooooh!

Курдов нали не се сърдиш, че ти се ядосвам?  Wink Hug Поздравления  bouquet

# 266
  • Targovishte
НО МЕ  bouquet Hug Не се сърдя, разбира се. Явно това е било вода или някакъв излишък. Затова така. Нали виждаш - първата четворка минус 3,5 кг, втората - само 0.9 кг. Така че не ме урочасвай, моля  hahaha hahaha hahaha

# 267
Добро утро
+ 200 гр след ВХ...аз като ви казвам че тази врътка е шашава( винаги имам минус след сладко)...
1.100 за 2 седмици, остават 3 кг...уффф
Днес плодове:
Имам мандарини, ябълков сок, помело , фурми без захар и орехи ...
Мимчо...това брюкселско зеле как го правиш за плодов?
Лек ден...и вдигнете чистачките Wink

# 268
  • София
Привет, бандичка! Hug

Първата ми работа сутрин е да ви изчета  Mr. Green

Мими, почвай пианото, щом имаш желание!  Hug Имам приятелки, които ходят на рисуване, друга - на фотографски курс, една с мъжа си - на пеене, самата аз преди няколко години почнах да шия гоблени, теб щом пианото те зове, дерзай! Grinning

Гени, браво на теб, че си издържала на тоя режим. Hug

Аз трябва да си харесам един ден от тая седмица и да го обявя плодов, направо се нуждая от това. Но май няма да е днес. че имам много задачи...

На всички - прегръдки и пожелания за лек ден! Hug

# 269
  • Бургас
Привет от лазарета  bouquet
Отчитам олекване след плодовия, но не съм се теглила, че още съм в "командировка" Laughing
За следващия плодов си мисля да го изкарам на зеленчуци на пара - броколи, брюкселско зеле, карфиол и моркови. Нещо топло ми се яде в тези дни.
Днешното меню го писах вчера, така че остава да го спазя.

Мими, аз съм се "наточила" на италианския, но ще видим кога ще му дойде времето. Много ми харесва този език.
Поздравления за всички, които отчитат минуси, на останалите - търпение и инат. Hug
Вангоби, и аз, като Мамексчето, ще пропусна дюлите. От малка, когато хапна дюля ме заболяват ушите. Обаче виж от сладко от дюли нищо не ме боли. Mr. Green
Но Ме, как ще папкаш кисело мляко в този студ, душко.  newsm78 На мен ми се приядоха мазите пържоли на Мими с доматено сосче Sad
Мимчо, Тинки пише в сурат-тефтера. Добре е дятиту.

Ко щях да пиша ощи???? Вятърът ми отвя мислите hahaha
А да, ММ се оправя, уж. Сега отиде "да прегледа доФтура" hahaha да видим добре ли е човека, оправил ли се е....Иначе го гледам като писано яйце....но ми харесва, и на него де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт