90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Долче, какво значи цифрите да са написани само от 1 до 12?  newsm78
Демек няма 19 часа и бабето мисли че е 7 сутринта мър Джулиета!
Joy Ох, ясно... Аз кат ви казвам, че съм затъпяла, а на другото също много са смях....
Вангобии  Heart Eyes  Heart Eyes знам, ама не моа да си го наложа, не моа са настроя и туй то.... ooooh!

# 241
  • Русе
И аз отчитам режимен плодов
1 банан, около 4-5 мандарини, около 200 гр. сушени плодове (бяха ми по-удобни за работа), вечерта - салата от китайско зеле, домат, краставица и белен слънчоглед за разнообразие, 2-3 крекерчета (идеята е на Тамара - изкуши ме, но докато ги направя - стана почти 20 часа и затова само малко да опитам, сега ми останаха - дали мога да ги ползвам за обед  newsm78 - само ядки и семена са)
Май съм прекалила с количеството, утре ще видим...

# 242
Долче,аз имам две, тази с три отделения за 4.99 евро и тази с две с две отделения за 3.99 евро! Като гледам цените нашите бяха май по скъпи, не помня! ooooh! Всъшност не цените бяха същите но доставката ни разказа играта..... Simple Smile, та си спомням аз я поръчах на майка, и тя ми я прати по обикновената поща за 2 вместо за 10 лв.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 21:10 от mimi.7299

# 243
И аз изядох това, което бях казала + още 2 ябълки и ядки.
Не очаквам минус утре. Хубавото е, че навих майка и тя да започне режима. Wink

Мамекс, мн ме разсмя.

Долче, Жулс, Деми  Hug

Мими, мн красиво ти е менюто!

Утре миш-маш (режимно е да е без сирене - за новичките да имате в предвид) и пиуе със зеуе  Mr. Green

# 244
Добър вечер банда!  Hug Hug
Всичко по план хапнато, но вода само литър.  Embarassed Компенсирам с 2 сока и 2 чая.  Grinning
Миме браво за изпита  smile3501 Hug
Утре всички да сме с мнооого минус след плодовозеленчуковия.  Grinning
Завърших вечерта със сок от нар - щерката ми го направила и нищо, че ми дойде в повече го пих. Ето и на вас по един. Не снимах нейния, че приличаше на червено люкарство.  Joy hahaha

# 245
  • София
Привет
Съншайн,  #2gunfire това е отврат, още по-ужасно е, че е навсякъде в БГ.Мечтая си за детски заведения, където, не се чуват подобни изказвания.И при нас ги има.
Джули, ние няма да свикнем, дано поне те свикнат, че да ни стане по-леко и на нас Heart Eyes
Благодаря за пожеланията ви, имаме много нужда, толкова зле не е била
Скрит текст:
а аз трябва да я оставя на баба й, защото оформям и няма как да отсъствам.Болят я очичките, цял ден с над 38.5, сега я мерих-37.5, но видимо е по-зле от друг път с такава Т
Мими, браво. bowuu
спокойна нощ и хубав ден утре bouquet

# 246
  • Русе
Ничия, да.....Може би ако видя, че тя е свикнала, и аз ще ми е по- добре.  Hug знам ли......
Откога поддържа тази Т? Кашля ли? Когато можеш, занеси я да я преслушат. Не отлагай много.  Hug

Деси, Сис, Вики Heart Eyes

# 247
  • Бургас
Пак съм от таблета,но да не забравя отчета  Laughing
За днес 5 ябълки, два моркова и 3-4 орехови ядки.
Ni4iq, дребосъчка да оздравява бързичко Hug

Утре ще съм на:
З-ябълка
О-месо и салата, фпх
В-яйца и салата

# 248
Ничия, бързо да се оправя душичката.

# 249
Мими, харесах си като твоите кутии, даже харесах много и кутията за салати. Heart Eyes Има си отделение за сосче, дресинг или добавки като ядки, сиренце.....
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50287684/
Ничия,  Hug Hug Нали при вас няма скарлатина?
Менюто за утре, после ще се включа по-адекватно:
з- ябълка или портокал, кафе, чай
о- готвено прясно зеле, отделно ще добавя и пилешки наденички и пилешко месо, салатен микс от 4 вида, ФПХ
в- от зелето със сигурност, може би филийка топено сирене и кисело мляко (това е от комбинациите на Номе Mr. Green Hug ) - резервните варианти са пилешки кренвирши с 0% вгх Shocked или яйца Sick

Жули, според теб възможно ли е да има кренвирш с 0% въглехидрати??? newsm78 Четох, препрочитах, има 20% мазнини и никакви добавяни (уж, по етикет) брашна, нишестета и т.н. Thinking 94 или 96% месо, останалото са подправки... newsm78

# 250
Долче, вместо гадни кренвирши хапни по - добре някакви сирена, със зелето върви сиренце.

# 251
Хай, банда!
Попрочетох нагоре - и аз съм точно 1 кг надолу и съм доволна, чувствам се олекнала  Simple Smile
Днес 2 банана, салата, портокал, салата, с водата хич ме няма. Рапорт даден!
Да идва утре!  Laughing
Мими, браво за резултата!  Hug Хайде вече на китайския;-)
Момичета, пораженчески настроения нещо виждам Naughty Я по-бодро - килограмче по килограмче иии - фиданки!  Laughing
Хайде да спим, да не вземем да се наядем  Laughing Лекаааа  Hug

# 252
  • Русе
Долче, ми щом пише, ако се вярва на етикета, що да няма.  Flutter
Ириниткеей,  Heart Eyes

# 253
Сиси, кренвиршите са резервен вариант, едва ли ще опра до тях Peace
Жули, според съдържанието са уникални Laughing Честно казано, и на вкус са едни от най-добрите които съм опитвала- макар че купуваме много рядко.
Лия, точно така- по минус 1 килограм на седмица са около 50кг за година Laughing Така че няма лоши минусчета. Simple Smile
Ир,  bouquet

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 00:34 от dolce miele

# 254
  • Калифорния, САЩ

Общи условия

Активация на акаунт