90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Магеса, ядковите млека са ок за плодовия ден. Peace След 12ч. можеш да смесваш ядковите млека, плодове и зеленчуци. За всичките дни (сутрин до 12ч.) мисля, че препоръчвано е кокосовото мляко, но не помня трябваше ли да има интервал между кафе с кокосово мляко и плодовете... newsm78

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:03 от dolce miele

# 226
Долче, благодаря за бързият отговор.
Моята идея е да правя смутита за плодовия с ясната угорвока след 12 ч.
Обикновено ги правя с ядково мляко,ябълка,ленено семе и годжи бери.
Мисля ,че ще са иделана харана за изпитанието "плодов ден"

# 227
Здравейте сладурки и Курдов  Stop.
Днес вече съм в мир със себе си,поне едното дете изпратих сутринта на у-ще,другото е с болящо гърло,но все файда  Mr. Green.Направо се родих днес без неспирни заяжданки и момчешки бой около мен ,представяте ли си-дори дремнах докато Дребчо гледа филмче  Laughing.
Такава е пързалка навън,с това стоене вкъщи бях забравила  Crazy,с мойто ремонтирано колянце направо ме е страх да сляза от колата.Вчера разхождам си аз децата из парка ( вървиш само върху лед,никъде не е изчистено на черно  #Cussing out) и големия ми Млечко се подхлъзна,аха да падне и аз го хванах,но като видях,че ще ми ритне куцото копитце го бухнах в пряспата   Twisted Evil.Много замислено остана детето   hahaha Joy Joy.

# 228
Мамекс, опасна си hahaha hahaha hahaha  Да оздравява детенцето Hug Баткото хареса ли си бюрото...? Wink
Магеса, идеални са смутитата за след 12ч. в плодов ден, спазвай интервалът от 2 часа само.  Sunglasses

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 00:25 от dolce miele

# 229
Привет банда! bouquet
Дояждам вечерята и пиша отчета
З смути от банан
О салата от домати, краставици, чушка
СЗ цяла купа задушени броколи и брюкселско зеле
В салата с печен слънчоглед, фелт, рукола, зелен лук, чери домати и сушени домати, ммм красота Simple Smile
загрузить картинку в интернет
image uploader

Джулиета питаше защо две парчета торта съм изяла вчера, ми дън се не затрия hahaha hahaha

# 230
Мими, и добре си направила с двете парчета торта- ако се беше затрила кой щеше да ни пуска такива хубави снимчици с храна? Laughing Междудругото, и кутията много ми допадна. Mr. Green
Скрит текст:
Свеки е заспала за 2 часа- сега не може да се убеди, че е вечер, мисли, че е сутрин. Laughing Дотук добре- и на мен ми се е случвало, на родителите ми, на брат ми и т.н. да заспим и да се объркаме за часа докато сме сънени. Но не- какво значело, че се чувствала така, значи трябвало да започне да се притеснява, че полудява, че главата и не е наред- абе, колкото повече говори, толкова повече се самоубеждава, че трябва да се притеснява... ooooh! За сведение- заспала е на светната лампа/затворени капаци на прозорците- ами, то и аз ще се объркам колко е часът така Mr. Green
Помня веднъж майка ми как беше стреснала баща ми с "Ти защо не си на работа?!" в 20ч. Mr. Green Баща ми чак се беше сепнал, да не би да се е успал (ходи на работа сутринта).... hahaha Реакцията на майка ми беше много смях, а свеки задължително трябва да се притеснява, че полудява..... Tired Даже часовникът показвал 7.30- за най-обикновен часовник със стрелки става дума, та на него са написани цифрите само от 1 до 12ч Shocked Shocked

# 231
  • Русе
Джулиета питаше защо две парчета торта съм изяла вчера, ми дън се не затрия hahaha hahaha
Joy Joy Joy
Я виж къв минус тий дукарала ама.....  Whistling
За инглиша, знаех, че ще се справиш...  Heart Eyes Heart Eyes

Ааалллооуу, де сте уа? У преспите дан сте устанали?  Mr. Green

Долче, охх, не ти е лесно...  Hug

# 232
Мими, и добре си направила с двете парчета торта- ако се беше затрила кой щеше да ни пуска такива хубави снимчици с храна? Laughing Междудругото, и кутията много ми допадна. Mr. Green

Кутиите си ги харесахме и поръчахме във форума от Икея, скъпички си бяха, но съм изключително доволна, запазва свежа храната, не тече, разделена е, абе супер! Май и Курдов, Иринита и още някой искаха да си поръчват....ааа и Сави си купи! Simple Smile

# 233
Жули, ми не е лесно, ами....сИга да се притеснявам и аз или какво ли..... hahaha  Joy Трябва да си купим часовник със стрелки, ама ако се опитат да ми пробутат пак такъв с цифри само от 1 до 12 ще го върна....ха ха.... hahaha
Отчетче от мен:
1 кафе, 3 чая, 3 портокала, 1 мини банан Laughing , 1 ябълка и малко слънчоглед- около 30 грама. На обяд хапнах и неовкусена салата с малко гъби.
Мими, ще взема и аз да ги погледна кутиите, ако ги има при нас. bouquet

# 234

Мими, ще взема и аз да ги погледна кутиите, ако ги има при нас. bouquet
Долче, ти италиански знаеш ли добре, лесен ли е езика? Погледни и ще кажеш при вас каква е цената!

# 235
  • Русе
Долче, какво значи цифрите да са написани само от 1 до 12?  newsm78

# 236
Демек няма 19 часа и бабето мисли че е 7 сутринта мър Джулиета!

# 237
  • София
Не съм чела много, прочетох Джулката последно и
Скрит текст:
Джулка,  Heart Eyes нали знаеш, че няма как да предпазиш от всичко? [/сspoiler]
тази вечер съм почти за две, пак количествето ме дъни, огромно е  Embarassed обяда нюню, за сметка на вечерята Embarassed Дано утре да успе да устискам, че почти ще залича

# 238
Ами, на най-обикновените часовници със стрелки нали цифрите са изписани от 1 до 12- от 1 до 12ч. , нали стрелките се извъртяват 2 пъти за 24 часа! Демек, свеки иска да види стрелката да и сочи на 20ч., за да повярва, че не е 8ч. сутринта..... Tired
Мими, ще погледна след малко колко струват, ако ги има. Peace
Кои по-точно са като размер....? Като поставиш стрелката на екрана (без да щракаш) излиза меню с размери, вместимост и т.н.)?
http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/small_storage/15937/

# 239
  • Targovishte
Здравейте банда bouquet
Докато напишем всички домашни стана 100 часа  ooooh!

Отчитам Режимен, супер гаден и супер гладен ден. Общо седем банана около 1,3 кг.

Мими  bouquet вече съжалявам че не си поръчах от тях. Не че моите не ми вършат работа.

Отивам да чета приказка. Утре ще се включа по адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт