90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте банда!  Hug Hug
Ирка, Вангоби  Hug bouquet Heart Eyes
Мамексче браво за хотела.  Grinning Hug
Генни що гледуваш, бе слънце, я каква чудна диетка си имаме.  Hug Hug
Курдов  smile3501 smile3501 страхотни минуси!  Hug Grinning
Рррррр търпение. Ще ги сборим килата!  Hug Hug
Иринитке разхилваш ме винаги!  hahaha Joy Бързо да се оправяте!  Hug Hug
Деска  smile3501 smile3501 за минуса!  Hug Hug
Как тегаво, че Миме я какъв минус!  smile3501 Hug
Жулиетке избърши ги де.  Joy hahaha Hug
жгмъц и ти ли бре бършеш.  Joy Joy hahaha Hug
Пешеходче, НоМе, Инджи, Петя и всички други  Heart Eyes Hug Hug
По едно топло чайче за това студено време!  Hug Hug

# 286
  • Оптимист по принуда
Здравейте мами!От вчера и аз диетувам.Стартирам 59 кг.Кажете вие комбинирате ли картофите и ориза с бобови,понеже четох някъде че е добре да се комбинират?
Дупенце /? Shocked/, да, комбинират се.
Джуле, аз не бях прочела, че ще се гледате, поздравления  Hug
Ничия, как сте?
Жгмъци, и аз го бях пускала това, голям смях е  Joy
Мамекс, аз съм тази котка  Joy
Мими, браво за инструмента. Много си активна  Hug
Вангоби,  Hug
Деси и моето пиано прашасва на етажа на брат ми, проблемът е, че не мога да го сваля от там на етажа на майка /моя/, поне да си го забърсвам и ми е мъчно..  Confused

Курдов, чудни минуси, браво bouquet
Иринитка, празът прави чудеса. Ееех, мм да ми носеше манджички с праз,лук, чесън, щях двойно да го обичам  Crossing Arms Пък той от тях бяга в обратната посока  Joy
Генни,  Hug

Днес закусих ябълка, ще си направя яйца със спанак за обяд, за вечеря пак ще е риба - консерва скумрийка и салата айсберг.

# 287
Девойки реших...ще хапна не овкусена салата цвекло,  ябълка и орехи с много лим. сок... изненада от ресторанта:)
Перфектно за плодов ? Wink

# 288
  • Русе
Джуле, аз не бях прочела, че ще се гледате, поздравления  Hug
Heart Eyes Heart Eyes
Мии, тъй замислям, ама дал ша ми са утвори парашута ни знам....  Whistling
След малку ша поднеса кафенциту.  Flutter

Пете, дубрей.  Crazy

# 289
  • Бургас
За тези, които имат проблеми с количествата, да споделя моя скромен обяд: 4 пилешки крилца + 1 филенце, огромна салата зеле с моркови и около 20 гр фпх.
Сега пръхтя от кеф Mr. Green

П.С. Отново има проблем с prikachi.com и не ми се вижда хубавото аватарче и подписче #2gunfire

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 13:11 от Irinita

# 290
Гени, Ничия как са дечицата? Hug

Гени, браво за резултата. 4 дни какво консумира? Плодове и чай ли?

Долче, как върви ремонта на тръбите?

Курдов, браво за добрите минуси. Пу пу

Днес ябълка; миш-маш + салата; пиле със зеле.

Утре се чудя боб ли, картофи ли, ориз лии? Кошиям?

# 291
# 292
  • Targovishte
ДЖУУУУУЛЛЛЛЛ  Hug Hug Hug Пу за мене най-малкото, силното, чистото  Heart Eyes Heart Eyes Blush

**Sisi**  Hug bouquet Може едно хубаво да ги омесиш ей тез на, Сичките  hahaha Hug

# 293
  • Русе
За тези, които имат проблеми с количествата, да споделя моя скромен обяд: 4 пилешки крилца + 1 филенце, огромна салата зеле с моркови и около 20 гр фпх.
Сега пръхтя от кеф Mr. Green
Ти глей дан са търкулниш само....  Joy  hahaha
 Heart Eyes

Курдов, Сис, Мамекс, Вики  Heart Eyes
Гени, как е тантурче?  Hug

# 294
  • София
Джулс, взимам шоколадовото, нали съм на зърнена.  Mr. Green

# 295
  • Бургас
Ти глей дан са търкулниш само....  Joy  hahaha
 Heart Eyes
Ши съ, ама довечера на диванЯ hahaha

Sisi, и трите Mr. Green За утре в бистрото съм си запазила картофена салата, бобена салата и две топки ориз със зеленчуци.  Animal Pig

# 296
  • София
Хоп, средното с канелата за мен!  Heart Eyes Обичам точно такова!  Heart Eyes Мерси! Hug

Менюто ми днес е з: ябълки; о: щницел с броколи; в: още не е ясна..., иска ми се да е печена тиква например, ако не - нещо леко, салата...

# 297
Жулиетке грабвам средното докато някой не го е взел.  Grinning Grinning
Забравих преди малко да кажа, че Кантарев отчита минус 1600. До момента  2450.  newsm44 Laughing Laughing
Менюто за днес:
З - 2 мандарини - хапнати
О - голяма св. пържола със салата краставици - изядено
В - малка св. пържолка със същата салата
 Hug Hug Laughing
Пусни кафето Пете, ето за теб:

# 298
  • У дома
Ириниткей, направо ти завидях за О, аз вече не мога да ям толкова много hahaha Joy тъкмо ще пести ММ с мен, днес както съм свикнала напълних чиниите и си изядох само салатата, две резенчета суджук и едно телешка пастърма, ей това не можах да го повярвам Shocked
Джул, дано стане както си го измислила Hug Ех, че хубави кафенца, това първото най-ми хареса Whistling Тантурка пръхти до мен, и ме кара да ходим да "смучем" с прахосмукачката нослето- а то не може нон-стоп както тя иска, преграхнала е, но не млъква и не се спира #Crazy откъде тази енергия незнам-вкъщи е бомба, боклуци навсякъде, при всеки опит да подредим тя се прави на луда и подреждам сама Thinking вечер и сутрин има лека температура, но тук на лекар може чааак след 3-4 дни на подържане на висока Т, иначе ме обявяват за луда, която няма какво друго да мисли ooooh!
Деми Hug
Сис
Скрит текст:
Имах лееки проблеми около празниците, отново със сърдечната област, стяга ме и не мога да дишам, затова и не съм на 90ДД, от Вгх се влошавам още повече. След нова година от 1 януари започнах да пия топла вода с кленов сироп и прясно изцеден лимон вместо В, чувствах се страхотно, замених си и закуските с този разтвор и беше супер, та направих глупостта и реших, че ако мина само на този сироп много ще се прочистя и ще съм по-добре, но не би. Изкарах 4 дни само на сироп, едвам ходех, нямах сила за нищо, след 4 дни на захранване нямах търпение да си хапна нормална храна. Единствения плюс е, че стомаха мнооого ми се сви. Преди ядях огромно количество храна, сега просто не мога. Ужасявам се от гигантински чинии с манджа, сутрин и вечер пак пия от "смеската". Не целя слабеене, просто при мен има други фактори Laughing
ЗА бибката, БРАВООО, търси ли си я още. Лили от време на време се сеща и ми обеснява как само бебетата е ползват. Права си, колко е по-голямо толкова по-трудно, Лили стана една озъбена, зъбите и щтръкнаха и нямахме избор просто, нека говорят че бибките не кривели зъбите, може да не е често срещано, но нашите се изкривиха, само за половин месец и вече виждаме подобрение в захапката й.

# 299
Гени
Скрит текст:
Дано отшумят проблемите ти със здравето.
Не я търси бибата, вече 5-6 дни сме без, мн съм щастлива. Първите 3 дни беше зора при нас. Иначе долните му 2 зъба са леко криви.
Притеснява ме, че понякога си лапа ръцете откакто е без биба, махам му ги и му се карам. Ама ми се хили насреща..

Дано скоро се оправи малката.  Hug

Утре май ще правя боб чорба, печени картофи, може и царевица да си бодна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт