90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Вики да ти е здрав и много щастлив и успешен именика,много да ви радва Hug Hug Hug
Почерпката е Уаууууу Heart Eyes Heart Eyes

# 346
  • София
Ха, добра вечер! Много се смях с вас! Разбрах, че ни м харесвате много дюлите, ама то хем да са зимни, хем да е по един плод да не смесвате закуската, пък и разнообразно да е.........Е, от сега го мисля какво да сервирам и нЯщо акълЪт нищо не ражда.
Курдов,  Hug много се смях с теб, даже на ММ те четох и обяснявах, що така се чувстваш! Страхотен си Hug HugТо, твойта не е за смях, но така сполучливо се надсмиваш над съдбата bouquet. Стискам палци и се моля и за Вас да огрее слънчице вече:hug: Hug
Няма да цитирам други имена, само да кажа на Гени, че диетата не е това което беше newsm78. Точно , както ти обясняваше: преди свалях от ориз и грах, сега качвам, качвах от сирене и яйца, сега свалям Thinking Thinking. Та, обмисляйки стигнах до заключението, че организма се променя и нуждите от хранителни вещества се променят. Друго не измислям, а дали е така? И какви мисли ме налягат само Joy
Мими,  Joyпияно, е аз ти се смея и ти се радвам, че умора нямаш HugАма, почини малко, помисли за себе си купи още бутушки, лентяйствай. От къде тази енергия, възхищавам ти се Hug
Викито,  Hug да ти е живо и здраво първородното мъжле bouquet Весел и незабравим празник bouquet bouquet
Някой спомена Тинкито, да кажа, че и Лаура и Папурчето, а да не говорим за Изгаряща не се вясват!
Отивам да си пиша домашното -да мисля закуската.
Целувки на всички и вече не може да ядете Naughty
П.П. утре пак съм на конкурс, ама грам не съм чела! Ще се явя на късмет, пък белким се подкваси!

# 347
Мамекс ,разкрих те  Naughty ти си подводен камък  Hug
Деми ,и аз на обяд пържих картофи на дъщеря ми , а аз гладна  ooooh!
Вики, жив и здрав да ви е именника  bouquet
Вангоби ,ще стискам палци  fingerscrossed

# 348
Да се отчета - закуска и обяд по план. Вечерята обаче поомазана. Викам ще съгреша само с 50 гр. люкарство не е кой знае какъв грях. Но келемето взело да почерпи с любимите ми пияни вишни  ooooh! и докато се усетя омаах 3!  Embarassed Embarassed Shocked
За утре:
З - грейпфурт
О - Супа с царевица и зелена салата
В - същото
Жгмъц  Joy hahaha Hug
Лия  smile3501 за минуса.  Hug Grinning
Ррррррр, Инджи, Ади  Grinning Hug Hug
Вангоби стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed утре късмета  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover да е с теб!  Hug Hug Heart Eyes

# 349
ВангобитУ ще стискам палци 🍀,не се знае от кой храст ще изскочи зайка .
Кате честито ти именик  bouquet,щом набързо си спретнала таз почерпка не ми се мисли ако не беше забравила  Crazy.
Жгмъци и мен не ме оправя лЮкарството  ooooh!,поне от седмица смуча всякакви хапове и витамини и няма и няма  Tired,не минава това гърло

# 350
  • Targovishte
Кате  bouquet да е жив и здрав! bouquet
Вангоби  Hug и аз стискам - отсега, че да не забравя bouquet

И след обяда, и след вечерята се чувствам супер сит, даже преял. Е как е възможно да преядеш с 200 грама риба? Добавката беше 3-4 лъжици от соса и не повече от сто грама салата. Щото не бях гладен. Както и да е. Ще видим Кантарев как ще се изкаже утре.

Аз влизам да се къпя. На вас - лека нощ!!!  bouquet

# 351
  • София

Жгмъци и мен не ме оправя лЮкарството  ooooh!,поне от седмица смуча всякакви хапове и витамини и няма и няма  Tired,не минава това гърло

Аз утре отивам при ЛЛ, не издържам вече... Иде ми да се  #2gunfire
Гърлото мина, но сега ужасно главоболие с ужасна хрема, май пак заформих синузита.  ooooh!
За гърлото пръсках Тантум Верде.

Вангоби, и от мен имаш силно стиснати палци!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 352
  • София
Влизам след родителската да ви нагледам и какво да видя - честит имен ден на най-голямото момче на Кати, да е жив и здрав! bouquet

Аз си хапнах тиква, малко по-късна се получи вечерята, но понякога е така. Wink

Лека нощ, банда! Hug

# 353
Банда, отчета:
В крайна сметка реших да съм на млечни за вечеря, опуках сумати сирене с кимион и синьо сирене и млечна салата, за жалост употребих и една чаша люкарство! ooooh!
Кати да ти е живо и здраво мочето, да те радва и уважава! bouquet Поздрави го от нас! Simple Smile
бесплатный хостинг картинок
Вангобчееее, стискам ти палци за конкурса, еее банда не съм решила още за пианото, но днес ми се обадиха да ме поканят за разговорен английски от 04.02........ще помисля! Вангоби , права си , луд умора няма,....винаги съм била такав, десет дини под една мишница , не ми тежат, нека да съм здрава само!

# 354
  • Русе
Мими, и аз така - навремето ММ ме питаше кога започвам да уча иврит  Crossing Arms но напоследък се притеснявам, че станаха твърде много и някои не са съвсем за мен  ooooh!
Вангоби, имаш стиснати палци и от мен. Гледай каква сила сме само, ще се справиш  Hug

# 355
Кате, да ти е жив и здрав!

Вангобче, успех!

Долче, как е времето?

Жгмъци, мн се смях на "разговорния" инглиш. Wink

Боб чорбица за утре спретнах и печени картофки.

# 356
  • Оптимист по принуда
Жгмъци, изчакай ме, беля още  hahaha
Скрит текст:
Оздравявай  Hug Praynig

Кате, жив и здрав да ти е именикът! bouquet
ВангобчеPraynig Hug

# 357
  • София
Деми, голям бой му удряш на тоз картоф.  hahaha
Докога да чакам, то стана почти утре.  Mr. Green

Някой спазвал ли е Зоната ?

# 358
  • Оптимист по принуда
Деми, голям бой му удряш на тоз картоф.  hahaha
Докога да чакам, то стана почти утре.  Mr. Green
Когато му дойде времето  Mr. Green

# 359
  • Русе
Аууу, утчетииии, люкарстваа, картофииии, сиренааа, бопппп.... Crazy
Ето, Мамекс, дуволна ли си чадо, Мимс излязла ут строя, че и Викиту..... Mr. Green

Бравус на утчелите са!  bowuu
Кати, да ти е жив и здрав именика!  Hug  bouquet
Вангобиии, мнооого силно ша стисками палци,  Flutter  Heart Eyes  Heart Eyes Нал знайш, кот писано!
Жгмъци, кофти, че ни са управяш... И тез 24 часови дежурства... Shocked ще те довършат.  Heart Eyes
Демитуу  Heart Eyes , пръжна ли картошките? ТМ сигурно с някоя мноу хубавка инглишка бира ги е мезил нали? Ааааа..... baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт