90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 279
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Adoration, написала съм я, в скрит текст.

Видях, но след като публикувах.  Blush Който пише един пост по половин час, така става...  Blush

Изгарящата и Лаура, драснете по някой ред! Simple Smile Савина също изчезна. Кой друг се губи?

# 436
  • София
...
Но ме, аз бих заложила на сигурността и спокойствието.
Успех, каквото и да решиш.

Аз също! Стиснати плаци и от мен! Peace

# 437
Благодаря ви мили мои  newsm51 Ще си помисля още малко и може би ще скоча към оферта № 2  Hug

# 438
  • Оптимист по принуда
Иринитка,
Скрит текст:
тос идин и същ, самусъй приублякъл  Joy

# 439
  • Русе
Ех, тоз Ром ва батка.....  Joy  Joy  Joy
Изключителну мноуу са радвам, чи пучти сички пруписахти на Русински мьеку, саму Фнимавайти дан пругуворити тъй....  Joy  Joy

Мисля, че дружно можи да са местим у кукундрелската група...  Mr. Green  Joy

# 440
  • Оптимист по принуда

Мисля, че дружно можи да са местим у кукундрелската група...  Mr. Green  Joy
bowuu Бите, дамен  bouquet
Иначе аз реално си говоря на много силен пловдивски дИалект.

# 441
  • Бургас
Иринитка,
Скрит текст:
тос идин и същ, самусъй приублякъл  Joy
Шъ мъ прущааш  Crossing Arms
Я им виж кастанетите Naughty Твоя е като отварачка, а моя като перфоратор.
Освен това на моя веждите са по-гъсти.... Flutter
Скрит текст:
Баси, половин час разглеждам мангалите, за да открия разликите hahaha hahaha hahaha
Джулкеей,  разрешавай спора....

# 442
  • Оптимист по принуда
Признавам без бой, заслепена бях. Различни са. Нищо, запълних ти половин час, сори  Peace Joy Hug

# 443
  • Бургас
Признавам без бой, заслепена бях. Различни са. Нищо, запълних ти половин час, сори  Peace Joy Hug
То оставаше и да не си заслепена! То умайна красутъ, то прелест нинагледнъ hahaha

# 444
Нещо интересно съм пропуснала  newsm78 Какво сравнявате?

# 445
Нещо интересно съм пропуснала  newsm78 Какво сравнявате?
Иринитка и Деми сравняват Ром hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 446
леле  Shocked върнах се назад, даже отворих една снимка  Confused Cry Sad Twisted Evil въх .....
Оттеглям си въпроса
 Joy Joy

# 447
# 448
Уууу,най-сетне и аз да се запиша с хубав минус.
Днес отчитам минус 600 след белтъчен(отдавам го на това ,че вечерях само кашкавал и "люкарство") и общо 2 кг и 300 гр от началото на режима.До вол-на съм !
Днес беше малко екстремно ,защото закусих един банан в 11 ,водих децата по доктори и на обяд установих ,че нямаме вода #Cussing out Но към 13 часа все пак успях да со сваря малко картофи с мин,вода и ядох един ориз от вчера.Салата не можах да измия. Вечеря - пак картофена салатаи настърган морков с магданоз ()друго не можах да измисля )
УСтанових ,че си енаправо задължително вечерята да е в малко количество.Като съм гладна към 21- 22 часа пия чай и ми минава.Засега съм стриктна и вече виждам резултат ,а от това по-мотивиращо няма !
Гени ,от какво таз Т на детенцето ? Вирус ли излезе или гърло ? Моите и двамата са с червено гърво ,лека кашлица ...Аман вече !

# 449
Но ме аз първата умишлено я пропуснах, втората се оказа подводен камък  Crazy,но пък не съм гладна вече  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт