90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 275
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, и аз от вчера съм на режима...
Чета ви от много време, но сега се регистрирах, за да се възползвам от подкрепата ви...надявам се нямате нищо против...
На 43год съм 100кг...много диети съм правила, имало е временен ефект и после пак същото..
Нямам воля...това ми е проблема...издържам 5-6 дена и после малки прегрешения и така...
Дано с Вас успея..

# 511
  • София
Чета ви от много време, но сега се регистрирах, за да се възползвам от подкрепата ви...надявам се нямате нищо против...
На 43год съм 100кг...много диети съм правила, имало е временен ефект и после пак същото..
Нямам воля...това ми е проблема...издържам 5-6 дена и после малки прегрешения и така...
Дано с Вас успея..

Ще успееш!  Hug
В този режим не се гладува и можеш да хапваш всичко любимо, но в определения ден!
Пиши си менютата тук, за да може да ги коментираме и коригираме ако има нужда!

# 512
  • София
pepsitooo, добре дошла!  Hug
Успех и много минуси! Пиши си менютата, за да се отстраняват грешките навреме! Винаги е по-лесно в група да се спазва диета  Hug ... а ние сме голяма сила  Grinning

# 513
Дано с Вас успея..

Добре дошла!  bouquet Hug
Ще успееш - щом аз успях от моите срамни кила да се докарам до нещо не толкова фрапиращо.  Joy hahaha
Само спираш употребата на ника ти.  Joy Joy
Жгмъц е как не си режимна - режим почивка с екстри!  Joy Hug Hug
За тез дето ще мръзнат -по едно чайче.  Grinning Hug Hug

# 514
  • Бургас
Привет  bouquet
Идвам от доФтур - пич съм! Всичко е наред! Laughing

Ирка, да ти е живи здрав златния къдрушко! Нека да бъде палав, любознателен, да преоткрива света и да попива обич, любов и доброта! newsm59 Tada party002 Gift
pepsitooo, добре дошла! Даа, отговорността пред колектива е голяма сила! Ще успееш, ако искаш, ако си дисциплинирана и ако имаш търпение. Поводи за прегрешения има винаги, но това е целта - да калим волята си.

Снощи в гостилничката беше чудесно! Няма да пиша какво хапнахме и....
Днес по дофтурски причини пропуснах закуската
О - нямах време да приготвя нищо. Единия вариант е да си взема салата от зеле и довешен хряб от бистрото. Обаче ме е страх, че с хляба няма да мога да се зАпра Twisted Evil Другия е две рогчета, които се мъдрят в чантата ми, като им махна сиренето (ако изобщо има такова)
В - нещо сладко и рчш

И ко да прая ся? ДругаркЕ? newsm78

# 515
  • Русе
И ко да прая ся? ДругаркЕ? newsm78
Хляб и салата зеуе?  Crazy Вкусно ли ще ти бъди? Ако да, ми що не. Ша са запреш споко. Едва ли моиш да изядеш цял ляп...... Whistling
Рогчетата също стаат, ама туй сирини? Абе 2-3 зрънца сирини да лапнеш, едва ли ша ти приседнат, тъй чи и те стаат.  Flutter
Много, много се радвам, че всичко е ок с чарковете.....  Heart Eyes Heart Eyes

ЖгмъциHeart Eyes Heart Eyes 1 клас, или там 6-7г  да речем, няма сменени много зъби. 2-3-4, макс. Както и да е.  Flutter

Пепсито добре дошла, смело влизай в редиците!  Hug
Миленски, Вики  Hug Hug

# 516
  • Бургас
Едва ли моиш да изядеш цял ляп...... Whistling

Я пак? Ела само и гледай Mr. Green Пича го прави сам и го овалва в царевично брашно за по-хрупкава коричка. Та, дъл не моа да опукам едно лебче. То е кръгличко, с диаметър около22-23 см.

# 517
  • Русе

Я пак? Ела само и гледай Mr. Green Пича го прави сам и го овалва в царевично брашно за по-хрупкава коричка. Та, дъл не моа да опукам едно лебче. То е кръгличко, с диаметър около22-23 см.
Joy  Joy
То хубоу е кръгличко, ама колко грамаж е?

# 518
  • Бургас

Joy  Joy
Сега като отида ще го претегля и ако е повече от 300 гр ще го обезкоря и ще изям само коричката, хрупкавичкатаааа Crazy

# 519
  • Русе

Joy  Joy
Сега като одиа ще го претегля и ако е повече от 300 гр ще го обезкоря и ще изям само коричката, хрупкавичкатаааа Crazy
Ооооо, йессс.....  Crazy  Crazy

# 520
  • Бургас
Дилемата е разрешена. Нямаше цял хляб, така че си взех една саата зеле, голяма, 3 пукани люти чушки и един комат хляб. Не повече от 150 гр.

# 521
Ир, много да ти бъде послушно детето, да ви радва и да е здраво  nbirthday
Курдов, да дадеш рецептата за тази манджа че много вкусно изглежда , а студента да е все така отличник и после да се реализира на висок пост  Hug
Мими, абе голяма кулинарка си си ти дори и да не е с точната рецепта манджата изглежда много вкусна  chef
Пепсито, добре дошла  Hug. Волята е от голямо значение , ако издържиш една седмица без да прегрешаваш дори и да си оближеш пръстите от нещо свикваш д режима и няма проблем , това ти пиша защото аз започвам още от началото да взимам по една ню ню хапчица нережимно и днес малко , утре малко и се откажа, а като се зайнатя една седмица си свиквам , започват дрехите да ми стават все по широки това ми харесва и си направя диетата до край а тя не е никак малко дни  Wink
Да не е само спам, менюто вчера го написах но ще го повторя:
З- 2 малки ябълки
О- леща+зелева салата+1 ФПХ
В- същото на половина и без хляба
Целувки до после  Hug

# 522
  • София
Кати, аз верно съм била в режим, бравуС на мен, даже и без да искам.  Hug

Джулка, ни помня колко са зъбите, но майката се Фалеше с акулката, явно са били достатъчни за два реда.   Mr. Green

Иринита, мчи 300 гр. не са толкова много за въглехидратен обяд, даже си екстра.  Hug

Качих се на кантара след ядене и пиене, ох защо, защо ?!?  #Cussing out

# 523
  • софия
Здравейте и от мен аз днес оплесках нещата взех си боб с орис на фурна Embarassed, другия вариант беше мазен китайски ориз, гузно си изядох смесените храни и сега ми е гадно.
Закуската беше едно киви
Вечерята е зелена салата с киноа, мога ли да добавя царевица в киноата

# 524
Не виждам да си оплескала нещо? Варивата могат да се смесват, ако за това се притесняваш.  Peace Така че споко, не си в грешка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт