90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
adoration_
Скрит текст:
и аз харесах тази, която и вие сте си купили  Grinning

# 631
Долче флебит е възпаление на стените на вените с тромб, съсирек от кръв, на дълбоките вени, получава се при диабетици, заради гъстата кръв! Дано не е Praynig Също и при хора, седящи дълго време прави или неподвижни!

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 16:55 от mimi.7299

# 632
  • Русе
Джули не ни оставяй за толкова дълго самички  Confused Липсваше. Сега трябва да ни почерпиш с нещо режимно  Hug
Hug Hug
На плодове ли сте днес? Вече може и да смесвате, затова, ето  Flutter :
Скрит текст:

Упсс,  Mr. Green пак плод, ферментирал, още по-полезен.  Joy
Шегувка, черпяя  Heart Eyes,

Долче флебит е тромб, съсирек на дълбоките вени, получава се при диабетици, заради гъстата кръв! Дано не е Praynig
Мне, флебит е възпаление на вена.  Flutter

Забраих, много ми харесва дизайна на тази Самсунг Heart Eyes, както и дизайна на всичко що е Самсунг. Whistling

# 633
Джули не ни оставяй за толкова дълго самички  Confused Липсваше. Сега трябва да ни почерпиш с нещо режимно  Hug
Hug Hug
На плодове ли сте днес? Вече може и да смесвате, затова, ето  Flutter :
Скрит текст:

Упсс,  Mr. Green пак плод, ферментирал, още по-полезен.  Joy
Шегувка, черпяя  Heart Eyes,

Долче флебит е тромб, съсирек на дълбоките вени, получава се при диабетици, заради гъстата кръв! Дано не е Praynig
Мне, флебит е възпаление на вена.  Flutter
Със тромб обаче! Simple Smile Лекува се с фраксипарин или хепарин за разнясане на тромба и Ибустрин! Ибустрина е подобно на аспирина, хем втечнява кръвта, хем лекува възпалението! Кракът не се движи, поставя се на възглавница,а не се движи за да не се откъсне тромба и да тръгне към сърце или бял дроб!  Naughty

# 634
  • Русе
Скрит текст:
Мне. Флебит е само възпаление, няма значение от какво-отнася се за повърхноснти вени. Това причинено от тромб, е тромбофлебит-засяга дълбоки вени.  Flutter

# 635
Скрит текст:
Мне. Флебит е само възпаление, няма значение от какво-отнася се за повърхноснти вени. Това причинено от тромб, е тромбофлебит-засяга дълбоки вени.  Flutter
Да, ако е само флебит е възпаление на повърхностните, но в повечето случаи се касае за тромбофлебит! Дано да е само флебит! Особено при диабетици! Sad

# 636
Нали се оплаках за кафето и ти какво фермрнтирало кафенце даде Жулиетке.  hahaha Joy
Ама какъв спор за флебита какво чудо.  Grinning Joy
Аз да кажа от опит. Първо флебит беше. Предписаха за мазане, да се раздвижвам на всеки час за поне 3 минути и вечер бани на краката с топла-студена вода. Викам кой да ги слуша тези глупости и нищо не направих. След година се снабдих с хроничен тромбофлебит и ми докара 2 инфаркта и 1 инсулт. Сега си бия клексан и инсулин като поп. Затова го прати при специалист и нека слуша и изпълнява. Да беше ми налял някой малко акъл и на мене тогава.  ooooh!

# 637
Кати ние не спорим, тук тази дума не съществува... Simple Smile
просто си коментираме, като разбира се и двете сме прави, а ти най вече, че трябва незабавен преглед и осторожно лечение, защото флебита често прелива в тромбофлебит! ooooh!

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 18:05 от mimi.7299

# 638
Освен това може да си е нещо мускулно...или нервно и да не е никакъв флебит или тромбофлебит! Praynig

# 639
Здравейте, моля помогнете, ако си сваря жито в кой ден да си го хапна- бобов или въглехидратен?

# 640
  • Оптимист по принуда
Здравейте, моля помогнете, ако си сваря жито в кой ден да си го хапна- бобов или въглехидратен?
Ако го правиш с всичките му прекрасности- захар, локум и т.н. - за вгх вечеря.

# 641
  • София
Момичета, привет! Hug

Преминавам само набързо, супер много сте изписали, а аз цял ден имах яко работа и не съм ви чела.

Прегръдки за всички с пожелание за хубава събота и неделя! Hug

Менюто ми днес е з: ябълки; о: пържола с домати, краставици и малко лютеница; в: неясна, но може би пак някакво месце с винце, че да се поотпусна малко след бач.

# 642
Хаааай на всички!  Hug
Минавам набързо - много писане, много нещо!  Laughing
Аз тези дни съм почти режимна - леко нарушение в един от дните и наказание от кантарев  Embarassed Rolling Eyes
Днес до този момент един фреш, един банан и кафета.
Поздрави и до скоро  Simple Smile

# 643
Миме шегувах се че спорите - не видя ли търкалящото се от смях човече.  Joy Hug
И ся пак се шегувам.  Wink Joy
Петя и за теб гушки  Hug Hug Hug
Жулиетке ето ти едно пушкаво кайве, дай едно вечерно.  Joy Joy

Ударила ме е лигнята нещо.  hahaha Joy Hug Hug

# 644
Благодаря ви за "спора" Hug - всяко мнение ми е полезно! bouquet
Скрит текст:
Сега е 18 без 15ч., чудя се да тръгвам ли към аптеката- ММ звънна и на ЛЛ и той също му е потвърдил "диагнозата"- флебит, не тромбофлебит. Някакви инжекции му е предписал антисъсирващи мисля. Аз искам да тръгвам към аптеката, ММ не иска да ме пуска в тъмнотията, че гарата е изолирана, пътят дотам също, че е и неудобен с камъчета... ooooh! Естествено, след месец август вече който лекар познава ММ се презастрахова и седи на нокти ММ ако се оплаче от нещо, болки, рани... Crazy Нали колата още я ремонтира (може би точно докато е ремонтирал нещо е натоварил краката повече- това си спомня), не може да се отиде лично на лекар именно заради колата дето ни я пробутаха хем скъпа, хем разбита (като я плащахме беше ок, после някой я е карал и повредил #2gunfire , дали са я на някой, без да знаем #Cussing out ).... #Cussing out
Кой беше питал за кожата под палеца newsm78 - ами, направо "месцето" си се вижда #Crazy
Скрит текст:
Все едно е било огромен мазол, но се е откъснала цялата кожа до месото.... ooooh! Ще обясня и по какъв тъп начин ooooh! Онзи ден нали валя много тук сутринта....следобедът беше спряло, като отишъл следобедът да я взима не валяло, но се изсипал пак дъжд точно като чакал на спирката. Естествено, точно онзи ден автобусчето закъсняло.... Crazy Намокрили са се обувките, ама явно не са били изсъхнали и ММ си е ходил оттогава със сухи чорапи и с влажни обувки. Rolling Eyes Т.е. "наквасил" се е хубаво пръстът, толкоз хубаво, че да се отдели кожата... #Crazy
Та така. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт