Ревността?

• 13 587
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Тоест аз играя ролята на заместител? Наистина ли мислите, че след 10 изминали години той все още я обича? Защото ми казва и твърди, че само си е мислил, че я обича и го било яд, че тя имала някой, а той си нямал никой, но в момента обичал само и единствено мен и изобщо не мислил за нея и чувствал безразличие...Хора не знам какво е най-доброто решение на проблема.

Я да те питам нещо. Ти достойнство имаш ли? А някакво самоуважение.
Приятелят ти твърди, че уж те обича, но едновременно с това ти говори още на първата среща, че обича бившата.
Това не ти ли говори нещо? Лампичка в главата не ти ли светва.
Ако имам приятел и той ми говори как обичал бившата си, автоматически ще го зарежа и ще го пратя при нея.
Имаш голям проблем.

# 46
Приятелят ти е DRAMA QUEEN. Никой нормален мъж не сваля жена в бар, разказвайки за стара изгора, с която се е разделил преди... 10 години?!?
Нова е толкова несериозно, че чак откачено.

И какво е правил през тези 10 години, след като се е разделил с нея, и преди да срещне теб? През това време не е ли излизал, не е ли срещал жени, не е ли правил секс, не е ли ЖИВЯЛ?

И изобщо, на теб това ти се струва... приемливо??? Че и "достойно" за ревност?

Ако историята с 10-те години е вярна, този човек е болен, а ти трябва да се спасиш по възможно най-бърз начин. 

# 47
  • София
Няма смисъл да се бориш за подобен идиот,хората много точни коментари са ти написали.Някои от опит ти го казват,ти си държиш на твоето и още се чудиш и вайкаш дали те обича.Еми според мен не те обича,явно тази бивша му е неизживяна любов и у него още стоят въпроси от сорта ''Как щеше да е сега,ако не се бяхме разделили?'' и се върти около минали неща,яд го е за нещо не знам и аз.Но едно ще ти кажа, 4 месеца са много малко време,в което се е видяло че тази връзка няма да я бъде.Защо сама се навираш в ла*ната,а не му биеш шута докато не е станало късно?Остави го да си мисли за нея,да я търси да прави каквото иска.В една нова връзка трябва да се радвате,да изживявате хубави емоции,а не да искаш да се запознаваш с бившата му и да ви е ежедневна тема на разговор. ooooh!

# 48
Мда, аз все още не разбирам желанието и да се запознава с бившата.
Едно е с родителите му, но с бившата  Laughing
Освен ако не става въпрос за тройка  Joy но случая не е такъв мисля.

# 49
Оставете бившата, за какво й е на авторката подобен злоблив и пукащ се от яд по чуждото щастие субект?

# 50
Ами авторката да отговори защо иска да е с човек мечтаещ за друга.

# 51
Дам, може би авторката трябва да зареже брутално този... хм... иентересен екземрляр, ако много държи Той да мисли в близките десет години интензивно за нея  Laughing

# 52
не само, трябва и бързо да се сдобие с нов, за да злобее бившият  Mr. Green

# 53
Защото все си мисля, че това с бившата е минало и че няма да се започне с комуникациятани излизанията отново и все си мисля, че наистина ме обича..може би се заблуждавам, защото аз го обичам..Относно това той за какво ми е - свикнах безумно много с него и го заобичах доста...иначе едва ли щях да търся помощ как да се справя със ситуацията...ако можех да го оставя, вярвайте ми щях...опитвах,  но той не ме оставяше, а тичаше след мен, което.ме навежда на мисълта, че все пак изпитва нещо..дори и незнайно какво...не знам хора, благодаря на всички ви. Казала съм му че.при първия разговор, излизане или писане - просто сме дотук и мисля да съм крайна и окончателна. И мисълта, че знам, че това ще се случи ме побърква още повече..Март месец въпросната бивша има рожден ден и съм повече от убедена че ще й честити...Декември или януари, сина на бившата му, който е от предишен нейн брак имаше рожден ден и нашия ми сервира че искаш да.му честити, че всяка година му честитял и някакви подобни....и му написа някакви пожелания,на които не получи отговор...не знам...сигурна съм че март ще честити на въпросната и ще паднат разправии и скандали, но мисля просто ако се случи кротко тихо и безмълвно да си отида завинаги от него...не че има как да разбера, ако се случи, не че.и ще.ми каже...но това е друг въпрос..пиша от телефон, извинявам се.

# 54
Пък аз си мисля, че хич не можеш да мислиш. Не се обиждай.
Ако е минало, нямаше да я има тази тема. Нито той нямаше да говори за нея, камо ли да честити на детето и и на нея.
Но продължавай да мислиш. Но с мислене не става.

# 55
  • София
Еми щом си си навила,че няма да го оставяш какъв съвет още искаш?И изобщо какво очакваше да ти каже някой от тук?По думите ти личи,че този не те обича ти не знам защо му се буташ.Като знаеш какво ще стане и си решила да седиш при него - стой си.Човек каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи!

# 56
Извинявай, аз си промених мнението - доста си подхождате. И ти не си съвсем нормална с това да гледаш на криво за честитка за рожден ден на нечие дете. Та това е: "ЧРД! Да си жив и здрав, с много късмет и успехи!" Леле, какво предателство.  hahaha

# 57
това, че някой да тича след теб, не означава, че те обича - това е заблуда за нежелаещите да помислят и погледнат по-далеч от носа си
да честитиш на някой бивш рожден ден или коледа, не е смъртен грях
твоят момък е нечитав по други причини, много по-сериозни

# 58
Не съм решавала да оставам с него. Просто съм объркана, адски объркана...Не знам как да постъпя и какво да направя. Не знам и дали ме обича или не ме обича...не знам дали все оше има чувства и надежди към онази..

# 59
Да,защо не? Тя си казва, че по принцип е ревнива,a пък като ѝ давали поводи „полудявала”. Много можем да спекулираме по въпроса с истинските и въобразените поводи, струва ми се. Момичето има много по-голям проблем от бившата.

А на мен ми се струва,че ти имаш нуждата да знаеш,че не си единствената стигнала  до психолог заради ревност.Споко.Със сигурност има и други.
Но,не мисля,че авторката има нужда.По-скоро има нужда от ритник отзад и начална скорост,за да побегне с 200..
Авторке,кви филми гледаш,че казваш" имам половинка от 4 месеца"?
Ква половинка,кви 5 лева?!?

Общи условия

Активация на акаунт