Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 107 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за отговорите на питането ми в предишната тема Simple Smile Избрах друг подарък  Peace

# 31
Ами като ми е подарък, да я хвърля тогава?

А питам за какво се ползват накрайниците - за да знам имам ли нужда от подобна инвестиция.
Четката за измиване ясно, май само това ще пробвам да ползвам... Фон дьо тен не ползвам, пилинг не смея да си правя....

# 32
# 33

И аз се присъединявам към това питане! Благодаря! bouquet На 40 години съм и бих исала да си изясня кой от уредите е най-подходящ за подмладяващ ефкт на кожата?

# 34
Здравейте, момичета!Влизам с един въпрос. Имам такъв уред за лице:

Не е точно същият, но подобен с тези две метални топки, които бият ток. Купих си го от Ибей, но не съм много наясно как да го използвам. Пробвала съм го няколко пъти само да си прокарвам по лицето на ниско напрежение. Не знам правилно ли го правя. Ако вие сте по-наясно как точно се използва такъв уред, моля да ми обясните. Поздрави!

# 35
  • Sofia
Здравейте

Ползвам съвсем епизодично Стоп полар и за съжаление не мога да преценя доколко има положително влияние върху кожата ми. След употреба лицето е силно загрято и със сигурност кръвообращението се подобрява макар и за малко  Wink

# 36
   Много интересна тема. Не знаех, че има такива уреди за почистване и подмладяване на кожата. С интерес ще следя темата и като имам въпроси, ще питам. Simple Smile

# 37
  • Пловдив
И последно с какъв измиващ продукт ползвате четките?

Аз използвам моята четка за лице само с вода.  Wink

# 38
Благодаря. Намерих лидълската на някаква смешна цена, ако още ме чака ще я взема, пък ако не ми допада ще търся по хубава.

# 39
Привед от мен,
точно на тази вълна съм в момента. Ходих няколко пъти на микродермабразио при козметик, но от както пуснаха в Лидл уреда за процедурата, реших че ще ми е по-удобно вкъщи да правя тези неща.
Та така, използвам сауната за лице и уреда за микродербабразио на Лидл, други уреди за лице не използвам.
Общо взето съм много доволна от продуктите на Лидл.  Crazy bowuu Козметичката ми беше казала, че това абразио се прави веднъж в месеца, сега от вас виждам, че може и по-често. Още довечера може да си направя. Трябва само да се сдобия с някаква успокояваща маска за след процедурата.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 15:07 от medissa

# 40
  • София / Перник
Привет и от мен,

В домашни условия ползвам микродермабразио, основно зимата и забелязвам избледняване на някои петна от пъпки по лицето + гладка и почистена кожа на лицето.
Имам и дарсонвал, ползвам го рядко и нямам категоричен фийдбек за него.

bouquet

# 41
  • Пловдив
Ами като ми е подарък, да я хвърля тогава?

А питам за какво се ползват накрайниците - за да знам имам ли нужда от подобна инвестиция.
Четката за измиване ясно, май само това ще пробвам да ползвам... Фон дьо тен не ползвам, пилинг не смея да си правя....
Единия накрайник ми се виждя като пемза..така ли е..?
Ако ползваш ББ крем, също става вместо ф.д.т. Peace
Виждам и накрайник за масаж, слагаш маска и върху нея..
P.s.отдавна не съм те засичала във форума  Heart Eyes

# 42
  • Варна
Имаше преди време една четка за почистване на лице от лидл. Предвид цената и дали е добра или не си заслужава и направо да си взема Ремингтонската?
С нормална към мазна в т-зоната кожа, с широки пори и черни точки.

Аз я имам и съм доволна. Купих я точно заради цената да пробвам дали ще ми допадне като уред, за да инвестирам в по-скъп, но още не съм купила друг, т.к. не виждам смисал, ако не е същия. За мен почиства много добре. Виждам тази разлика моментно, а вече и в дългосрочен план.
Винаги съм била с много хубава и чиста кожа, но след бременността ми се омазни в Т-зоната, започнаха да излизат едни ситни бели пъпчици, които ме докарваха до лудост. Разшириха ми съответно и порите и започна появата и на черни точки. Сега кожата ми е чиста и се чувствам много добре. Даже чакам отново четките, за да си взема още една, т.к. и цената на комплекта е на цената на 3 резервни четки при поръчка.

Ползвам с различни измивни гелове. Предпочитам да се разпенват повече.

# 43
Аз имам ето тази четка за лице:
http://www.emag.bg/epilator-za-lice-braun-se810-face-chetka-za-p … 380/pd/D7X4RBBBM/
 Страхотна е. Лицето ми стана по нежно и чисто, изравни тена ми, а и черните точки започнаха да се свиват.
Също така и епилатора го ползвам. Чудесен уред.

# 44
  • sofiq

С всеки подходящ за твоя тип измивен гел или пяна,важно е да няма абразивни частици в измивния продукт Peace

Общи условия

Активация на акаунт