Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Май не съм се изразила правилно имах предвид ,че ако по кожата има ранички ,не да се разранят от четката.Извинявам се.

# 181
За тези които се чудят за прежулване. Аз имам четката на Ремингтън и не съм си плежулила лицето, тъй като четката има защита - при по силен натиск се изключва.  Flutter Когато си мия лицето, четката ми се изключва поне 2-3 пъти, защото натискам по-силно от необходимото hahaha
Не е от натиска. Четката има таймер и на всеки 20 секунди се изключва и включва бързо, за да преминеш на друг участък.  Peace

# 182
  • Пловдив
Спира на всеки 20 секунди  Peace

# 183
  • София
Здравейте, да се включа и аз в темичката, която с интерес следя.
Имам четката на Ремингтън и с кеф си я ползвам всяка вечер. Намирам положителен ефект. Поръчах си от eBay ултразвуковата шпатула-силно се запалих от прочетеното-надявам се да има ефект. Иначе след четката ползвам избелващ тоник http://biotrade.bg/melabel-whitening/melabel-tonic/?p=54&l=1&id=26 , че имам петънца по лицето, накрая мажа с хидратиращо кремче Hug Hug
Нямам търпение да пристигне шпатулката Laughing
Хвърлих око и на дермабразиото, но засега е в списъка на желанията.
Поздрави на всички bouquet

# 184
За тези които се чудят за прежулване. Аз имам четката на Ремингтън и не съм си плежулила лицето, тъй като четката има защита - при по силен натиск се изключва.  Flutter Когато си мия лицето, четката ми се изключва поне 2-3 пъти, защото натискам по-силно от необходимото hahaha
Не е от натиска. Четката има таймер и на всеки 20 секунди се изключва и включва бързо, за да преминеш на друг участък.  Peace
Явно не натискате. Аз явно много натискам ето пише го и в инструкцията за употреба http://prikachi.com/images.php?images/381/9029381D.jpg

# 185
Аз съм много доволна от шпатулата. Ползвам я трета седмица вече - два пъти седмично функцията пилинг, всяка вечер с функцията ТОНЕ вкарвам ампула / в момента избелваща, защото боря няколко петънца/ и виждам голям напредък.  Утре ми пристига и уреда за безиглена мезотерапия и шпатулата ще си я оставя само за почистване.

# 186
Аз съм много доволна от шпатулата. Ползвам я трета седмица вече - два пъти седмично функцията пилинг, всяка вечер с функцията ТОНЕ вкарвам ампула / в момента избелваща, защото боря няколко петънца/ и виждам голям напредък.  Утре ми пристига и уреда за безиглена мезотерапия и шпатулата ще си я оставя само за почистване.

Ще чакаме отзиви и за мезотерапията! Благодаря! bouquet

# 187
  • sofiq

Аз също много се навих за шпатула,от къде поръча твойта?

# 188
Аз съм много доволна от шпатулата. Ползвам я трета седмица вече - два пъти седмично функцията пилинг, всяка вечер с функцията ТОНЕ вкарвам ампула / в момента избелваща, защото боря няколко петънца/ и виждам голям напредък.  Утре ми пристига и уреда за безиглена мезотерапия и шпатулата ще си я оставя само за почистване.

От тук :

http://chervenkovtrade.com/козметични-уреди/ултразвук/Улразуков-пилинг-фриматор-шпатула-екран

Знам, че в иБей и Алито са два пъти по-евтини, но не ми се чакаше 1-2 месеца доставка , исках да хвана зимата, заради избелването.

ranimi , непременно  bouquet

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 21:48 от 3ори

# 189
А какви ампули използваш?
Аз мисля да опитам тези, не знам дали ще са хубави http://slimcitybg.com/index.php?route=product/category&path= … 9ECFU0z0wodfsUDWA

# 190
El_83, в момента съм пуснала в действие само на Асти избелващите ампули, защото започнах тяхната избелваща серия в началото на декември, още докато се двоумях за ползата от домашните уреди. Тя включва лосион, ампула и избелващ крем, като се ползват в този ред. Не смея да редувам с други, за да не направя манджа с грозде. След като приключа с избелването съм си подготвила пак тяхна серия - BIOEFFEKT с екстракт от LAKESIS , която пак включва 3-4 стъпки - лосион, ампула, маска и крем. При поръчката ми подариха мостра на лифтинг крема от серията / цели 20 гр./  и в момента го ползвам като дневен. Харесват ми, защото имат цели серии за конкретен проблем, така мисля че е най-ефективно и крема, и ампулата и маската/лосиона да са от една серия.
Иначе съм накупила няколко вида ампули от Кондиция - http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … ml-za-mezoterapia , но ще видя как и с какво ще ги комбинирам, малко спонтанно ги поръчах, но като че ли ми се иска да не редувам произволно ампули, ами да си направя някаква схема и определено време да третирам с един вид/серия, за по-добър ефект.
Не знам само дали правилно разсъждавам, тепърва има да експериментирам върху бедното си лице.... Laughing Joy.
Ти как процедираш, редуваш ли ампулите или караш с един вид определено време, докато видиш резултат?

# 191
Ампулите Биоефект са на маслена основа и не са подходящи за ултразвук, стават само за мануален масаж.

# 192
Да, права си! Значи мога да ги редувам с някоя друга на водна основа с лифтинг ефект.

# 193
  • sofiq
За тези които се чудят за прежулване. Аз имам четката на Ремингтън и не съм си плежулила лицето, тъй като четката има защита - при по силен натиск се изключва.  Flutter Когато си мия лицето, четката ми се изключва поне 2-3 пъти, защото натискам по-силно от необходимото hahaha
Явно не натискате. Аз явно много натискам ето пише го и в инструкцията за употреба http://prikachi.com/images.php?images/381/9029381D.jpg

Ей така от любопитство пробвах тази вечер на лицето да натисна и четката не спря,след като си измих лицето ме чоплеше и пробвах на ръката Mr. Green,при силен натиск наистина спря.При употреба аз я плъзгам по лицето,не натискам и не ми се е случвало да спре.

Говорейки за четката,да ви кажа ,че е доста устойчива....днес падна за пореден път на плочките,след като я ползвам я оставям на мивката,която е под наклон и поне за 10-ти път се плъзга и пада ooooh!

# 194
Аз съм много доволна от шпатулата. Ползвам я трета седмица вече - два пъти седмично функцията пилинг, всяка вечер с функцията ТОНЕ вкарвам ампула / в момента избелваща, защото боря няколко петънца/ и виждам голям напредък.  Утре ми пристига и уреда за безиглена мезотерапия и шпатулата ще си я оставя само за почистване.

От тук :

http://chervenkovtrade.com/козметични-уреди/ултразвук/Улразуков-пилинг-фриматор-шпатула-екран

Знам, че в иБей и Алито са два пъти по-евтини, но не ми се чакаше 1-2 месеца доставка , исках да хвана зимата, заради избелването.

ranimi , непременно  bouquet
Поръчах същата от алито за 28$ разликата до 140, май е тройна, ще чакам какво да се прави, дано ме изненадат с бърза доставка, а не с митница  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт