Мъж Скорпион - 3

• 79 558
  • 798
  •   1
Отговори
# 720
  • Тра-ла-ла
Да, но скорпионът е ужасно емоционално  разпилян знак
Какво ще рече това? В какво се състои тази емоционална разпиляност?

# 721
Като виден представител на зодията ще споделя, че никога мъж везни не може да ме привлече. За мое съжаление ме привличат телци и риби (което е ужасно странно).

# 722
  • София
Между теле и скорпи искрата пламва веднага!

# 723
понеже и аз имам интерес към астрология ,ще ви кажа,че Скорпионът се разбира добре  и с Везни, и  с Близнаци и с Водолей!
Много често има бракове точно от такива комбинации.
Най-сполучливата им връзка обаче е или с друг скорпион, или с риби или с козирог!
Емоционална разпиляност за скорпиона- въобще не съм съгласна.
Те са потайни и сдържани привидно, вътрешните емоции трудно излизат навън!
Казват ,че скорпионите биха били най- успешните серийни убийци,точно заради аналитичния им ум и привидното хладнокръвие,което почти винаги проявяват.

# 724
  • София
Скорпион с близнак и водолей е абсурдна комбинация, меко казано. За серийните убийци една интересна статистика - на първо място е овен, на второ телец, на трето риби! Скорпион, стрелец и близнаци държат последните места за обща изненада! Изследването е американско, доста мащабно между другото!

И скорпионът няма аналотичен ум! Анализът е присъщ на дева и близнаци.

# 725
изобщо не е абсурдна комбинация
водолеят и скорпионът имат много общо
близнаците са по-непостоянни, но въздухът разпалва страстните скорпиони
сексуално се привличат скорпиони и водолеи, скорпиони и близнаци и скорпиони и везни
аз подчертах че не говоря за брак между тях, макар че е много често срещано
жена скорпион и мъж водолей е по-добра комбинация от мъж скорпион и жена водолей
хладнокръвни и пресметливи са скорпионите и никой не може да ме обори, познавам 6 броя и до един са такива
както казах аз се разбирам много добре с тях, дори мога да кажа, че водолеят е способен да промени скорпиона до неузнаваемост , да превземе крепостта така да се каже
жените са малко по-емоционални,но пак са сдържани
те се самоизяждат отвътре/ и двата пола/ но външно не трепват
под аналитичен ум имах предвид,че са изключително комбинативни и манипулативни, а не че седят и анализират
напротив-импулсивни и безмилостни са, което е и добрата им черта донякъде

# 726
  • Street of Dreams
Аз пък си мисля, че мъжът скорпион е много по-комбинаривен от жената. Най-често съм ги виждала с жени рак, после риби и други скорпионки, но има и невероятни комбинации - в кръга ми има една супер влюбена двойка скорпион и водолейка - нямат нищо общо, но пък се обичат като луди. Ние жените сме по-трудни за комбинации, на повечето мъже им идваме твърде силни, а те на нас слаби. Или твърде импулсивни и гневни като овена, или твърде неконцентрирани като близнака, или твърде самовлюбени като лъва... Аз поне търся душевната близост и дълбочона повече, отколкото да търся противоположност, с която уж "да се допълвам".

# 727
  • България
OnDiNe_, въпреки че съм Везна и аз търся подобните. Добре се чувствам между хора, мислещи като мен, само при облеклото предпочитам различното  Grinning.
  И Скорпионът у дома, мисли като мен. От началото на връзката ни повтаря, че харесва това, че мислим по доста близък начин.
  И двамата сме домошари, обичаме да си спим у дома. Даже почивките ни са в другото ни жилище, в друг град  Grinning.
  Много хора ни питат, защо не го даваме под наем. Не сме богати. Но за нас има не по-малко важни неща от парите, като спокойствие, добра почивка, заобиколени от всички малки дребни удобства, които си обичаме и ценим. Може да звучи твърде еснафски, но душата може да е щастлива, когато тялото е доволно  Wink.

# 728
  • София
Близнаците стават много добри sex toys на скорпионите, защото са изпълнителни и искат да се харесат. Ако ги заварят във фаза "много обичам секса и ми е главен критерий", може и да ги залъжат. Ако, обаче, са се разгърнали и гледат и малко по- дълбокомислено и си търсят другарче на същата емоционална дълбочина, въздушните си остават с пръст в уста... или друго, хаха.

# 729
  • На ръба на нервната криза
Близнаците стават много добри sex toys на скорпионите, защото са изпълнителни и искат да се харесат. Ако ги заварят във фаза "много обичам секса и ми е главен критерий", може и да ги залъжат. Ако, обаче, са се разгърнали и гледат и малко по- дълбокомислено и си търсят другарче на същата емоционална дълбочина, въздушните си остават с пръст в уста... или друго, хаха.

Да, на теория много добре звучи.
На практика в живота не се получава точно така, а и предлагам да се въздържаме от цинични коментари

# 730
  • София
На теория си пасват Wink
Аз казвам на практика какво става (по мои впечатления, както всички тук).
В началото се привързват поради горните причини. Близнакът е лесен за общуване, послушен и би правил в леглото и не само дори неща, които не са му пи вкуса, защото има патологична нужда да се хареса. Така в началните фази имаме лесно и приятно прекарване плюс секс и всичко изглежда обещаващо. Само че връзките се задълбочават и тази послушност и изпълнителност става досадна. (както уточнихме и по- напред в темата)

# 731
На мен пък ми стана интересно в какво се изразява тази емоциална задълбоченост на скорпиона, която почти винаги се споменава щом стане дума за него.

Не се заяждам, интересно ми е просто, тъй като познавам доста скорпиони, имам опит и с дългогодишна връзка и ги харесвам много и като хора, и за партньор, но нямам спомен да са ми направили впечатление на чак толкова по-емоциално задълбочени от останалите зодии.
Или може би повредата е в моя телевизор и като несериозна въздухарка не съм им уловила дълбочината

# 732
  • София
Може би.

# 733
Дълбочината се улавя само от дълбоките.

# 734
Ясно, мерси за разяснението.

Общи условия

Активация на акаунт