iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 851
  • 723
  •   2
Отговори
# 195
аз по-назад бях писала - няма безплатна доставка за БГ независимо от сумата. Това ми отговориха от сайта. Тази промоция важала само за определени държави и ние не сме в списъка  Naughty
аааа може, може...току що пробвах Wink

е супер Simple Smile ама значи е заради продуктите, а не ако сумата е над 60$ което се коментираше.
И в случая пак остава неудобството да пробваш 1000 варианта или да добавяш продукти, които реално не ти трябват  Flutter

# 196
  • София

Дневна промоция
валидна до  25.01 - 20.00 ч. н. вр.

$3.99
Boiron, Single Remedies, Arnica Montana,
30C, Approx 80 Pellets

# 197
Не сме в списъка, защото като бедна страна повечето хора поръчват често и малки пакети и типично по балкански си мислят, че ще прецакат системата(митническата) и компанията(iHerb).

Отдавна(повече от 3г) си мислех и дори съм писал многократно в тази тема, че приказката с евтината доставка все някога ще свърши. Чести пратки с евтини продукти не устройват никоя международна компания. Това е на първо място време и обработка на поръчка, допълнителна работа за персонала, хартия, кашони, разходи за транспорт и т.н.

Дори бих казал, че се забавиха и "промоцията" към нас беше извънредно дълга. Трябва да сме благодарни и за тази отсрочка - 2017г. , а можеше да подходят така още през 2013г., а защо не и през 2010г.

Ние сме малък пазар - с него и без него компанията ще просперира. Съмнявам се хора от Германия, Франция, Финландия да правят поръчки за 15 долара и два месеца да ги коментират по форумите.

Ако не вярвате на думите ми, напълнете кошницата с тежки продукти и сменете само държавата(да е член на ЕС) от бутончетата горе вляво. Аз избрах Франция, при което доставката за едни и същи продукти от 17 спадна на 3 долара.

Да благодарим за сегашното положение на всички, поръчвали колети за 15-20 долара!  bouquet

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 23:28 от nodkatamail

# 198
 Joy
Блaгодaрим и нa теб зa дългaтa реч!

# 199
  • Русе
PROMOJAN $5 OFF

This code is limited to one order, and will expire on Tuesday, January 31st, at 10.00 am. PST.

# 200
  • София
PROMOJAN $5 OFF

This code is limited to one order, and will expire on Tuesday, January 31st, at 10.00 am. PST.
Много благодаря, Майче!  bouquet Кодът дойде в много точен момент.

# 201
Супер за кода

Кои продукти дават БД в момента?

# 202
iherb.com не са единствения сайт ,който предлагат такива продукти изгодно ,поръчвала съм от piping rock и като качество,а за цена да не говорим по нищо не отстъпват. Peace

# 203
  • София
Има ли все още кодове за първа поръчка?

# 204
Denis, моля препоръчай ми магнезий, защото не мога да се ориентирам оскид, малат, или цитрат ми трябва.
Искам да го взимам, защото още кърмя, имам понякога мускулни крампи и съм нервна и изтощена bouquet

# 205
и аз щях да пиша за кода...
И още нещо, зяпам вчера конския шампоан, викам си я, евтин е, да пробвам ли...38 лева доставка  Joy Ц,ц,ц, убиха ме

# 206
  • София
Обаче още нямам втори имейл...

# 207
Denis, моля препоръчай ми магнезий, защото не мога да се ориентирам оскид, малат, или цитрат ми трябва.
Искам да го взимам, защото още кърмя, имам понякога мускулни крампи и съм нервна и изтощена bouquet
Денис, и аз се присъединявам с молба за магнезий. Спомням си, че от магнерича хич не се чувствах добре и ме боляха бъбреците (има ли връзка с магнезия?). Магнерота беше по-добре.

# 208
rewards приспада ли се от сумата на кашона? Предполагам какъв ще е отговора, но все пак да попитам, че съм зациклила с една поръчка, която по никакъв начин не мога да измисля как да я освободя от митница Sad

# 209
rewards приспада ли се от сумата на кашона? Предполагам какъв ще е отговора, но все пак да попитам, че съм зациклила с една поръчка, която по никакъв начин не мога да измисля как да я освободя от митница Sad

Loyalty credit не се изписва никъде
Rewards се изписва на кашона Peace

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 10:13 от Bradley Cooper

Общи условия

Активация на акаунт