The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 754
  • 474
  •   1
Отговори
# 195
Да, но Стефан не може да стане вампир, заради лека, не може да пие кръв, ще си остане човек, освен ако не го превърнат с магия. Все ми е тая кво се случва с тях, Бона умря, Ензо умря, Кай го няма, на Аларик съсипаха образа....

# 196
  • Майна Сити
Както писах някъде из темата, има начин Стефан пак да стане вампир - Катрин единствено ще може да го превърне, тъй като го направи първия път, т.е. за всичко си има вратичка. При нея нямаше надежда, тъй като Роуз отдавна беше мъртва  Wink
Бони не е умряла, твърде очевидно е. Не мисля че ще е толкова предвидим финала.

# 197
Аз пък си мисля, че може и да е умряла, нали трябва да се събуди оня скумрия Елена....

# 198
  • Майна Сити
Мисля че близначките ще имат способността, нали са Джемини като Кай. Или пак Бони ще са я писали "малко умряла, до толкова че да събуди Елена, но не чак толкова че да умре окончателно" Mr. Green

# 199
  • В две мънички очи...
E да но Бона ако е жива няма да има своя happy end.

# 200
  • Майна Сити
Ще измислят нещо и за Ензо, няма страшно  Wink

# 201
Последният епизод наистина ще бъде 2 часа, като първият час  ще бъдат актьорите и ще говорят за сериала, а вторият час ще си е вече епизода.
Тези дни ме хвана носталгията и изгледах 1 и 2 епизод от 1 сезон, каква разлика има само от преди и сега... персонажи, музика, сюжет всичко.. сега е някак...

За финала си мисля ,че Стефан ще пожертва себе си за да спаси Бона и тогава Катрин по някакъв начин ще му помогне или може би ще го превърне във вампир или ще го отвлече  Grinning Grinning
Еленката и Деймън ще са накрая заедно то това е ясно.
Керълайн не трябва да бъде със Стефан.! #2gunfire
Харесвах Бонка и Ензо заедно, както и с Кай ,но НЕ!

# 202
И аз мисля, че Керълайн не трябва да е със Стефан. Харесвах я в началото с Мат, мисля, че и с Рик си отива, тъкмо и ще си бъдат семейство, но със Стефан ми стоят като брат и сестра.  Sick

# 203
  • София
Бях поизостанал малко, но сега изгледах на куп последните три епизода.  Crazy
Уфф, ще ми липсва сериалчето, въпреки многото критики отправени от мен (и с право) все пак този сериал стана неделима част от цяло едно поколение и се превърна в социален феномен.
Дано последния епизод е по-дълъг (най-малкото чисти 55/60 мин.), защото всички ние заслужаваме един епичен финал с който да сложим край на цели 8 години от живота ни в които бяхме съпричастни с героите от шоуто.
Аз искам пълен хепиенд и съм почти убеден, че ще го получим, всякакво друго решение на Джули няма да се приеме добре. Едно е ясно, че Деймън и Елена ще са заедно, това няма как да не го направят. Въпросът е какво ще стане с Бони и Ензо, със Стефан и Кара. Сватбата бе хубава и се радвам, че самата церемония не бе прекъсната, а Стеф и Кара официално станаха семейство. Въпреки, че според мен няма химия между тях и този сторилайн малко насила ни го натресоха.
Бони ако е умряла ще е само за малко, колкото да се събуди Елена. Някак си твърде очевадно умря за да е истина и няма как това да е краят и. Стефан все още търсещ изкупление по някакъв начин може да я спаси жертвайки себе си. Но пък тогава Деймън и Елена няма да са щастливи. И ето ви изненада, злата кучка Катрин (тук трябва да призная, уникална игра на Нина като Катерина) ще стори едно последно добро и ще го върне отново за радост на Пламето Wink
Бони ще е заедно с Ензо или в реалния свят или в онзи който тя създаде, по-вероятно да стане първото, връзката да се скъса и хоп и Ензо да се появи от плът и кръв.
И накрая всичките яли, пили и се веселили - КРАЙ!  bowuu

Жалко само за Мат, така и не си намери някое свестно момиче да го отрака.  Grinning
Също така жалко и за моя отколешен любимец, Аларик. Съсипаха му култовия образ, явно той ще си остане самотен татко (освен ако Джули не реши в крайна сметка да жертва Стефан и Керълайн да остане с него заради децата).
Много се говори, че някой главен ще бъде убит завинаги, но това по-скоро е партенка. Не го вярвам. Просто защото сериала загуби много от своята първоначална същност и набрана инерция, разочарова много свои фенове и точно за това няма да рискуват да направят и финала по-мрачен и реалистичен, по-скоро залагам да го захаросат до крайност, но в конкретния случай мисля, че това е правилното и единствено удачно решение. Но да видим де, може и да ме изненадат.
Все пак аз като много голям Делена фен още от самото начало ми стига да ги видя само тях двамата щастливи на финала. Wink
Очаквам с нетърпение и появата на Нина. Знам, че някои не я харесват, но Нина/Елена е сериала и сериала без нея нямаше да е същия.

# 204
Съгласна съм с повечето неща, да вметна, аз не харесвам Елена, харесвам Нина. Heart Eyes
Стефан и Керата и мен не ме кефят, но ще видим какво ще стане.....

# 205
Между Стефан и Кер просто няма химия.
На мен Елена ми харесва и със Стефан и с Деймън. Sunglasses

# 206
Наистина няма химия между Стефан и Кер. От началото не им вярвам на тази любов. Ама на него до сега с никоя жена не съм му повярвала. За мен той е лишен от химия. Да ме извиняват феновете му. Толкова е равен. Дори с Елена беше равен. И се видя разликата, когато тя беше с Деймън. Там огън и жупел.
Деймън дори с Бони имаше химия. А пък Бони и Енцо са като реактор. То бива химия, но тяхното е култово. Много красива любов и двойка се получи, не очаквах. Особено пък Бони!
Мъчно ми е и на мен, че сериала свършва. Все пак това са си 8 години от моя живот. И то важни. Голяма тръпка беше, особено в началото. Но всичко си има край. Надявам се, да ни дадат този край, който заслужаваме. И героите също го заслужават.

# 207
На мен пък изобщо не ми е мъчно, че свършва. Да свърши, че да се отървем. В началото едва дочаквах новия епизод, сега е мъка, мъка да ги гледам 40-минутни серийки.

# 208
  • София
Кера най ми харесва с Клаус , там мисля си беше на мястото  Peace

# 209
На мен пък изобщо не ми е мъчно, че свършва. Да свърши, че да се отървем. В началото едва дочаквах новия епизод, сега е мъка, мъка да ги гледам 40-минутни серийки.
И аз така, кефя се, че приключва, то последните сезони ги карах на превъртане, не го заразях само заради това, че съм го почнала.

Кера най ми харесва с Клаус , там мисля си беше на мястото  Peace
О, да!
И на мен ми харесваха двамата.

Общи условия

Активация на акаунт