The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 749
  • 474
  •   1
Отговори
# 180
Току-що видях, че остават още два епизода до финала, направо не мога да повярвам, че този сериал приключва. Laughing

# 181
И аз не мога. Rolling Eyes Rolling Eyes
8 години ли станаха? Thinking
Кога минаха...еххх  Heart Eyes

# 182
# 183
Според мен Катрин ще се появи и ще омаже положението. Просто не може да е розово. А и подозирам, че е възможно нещо да се случи с Бони.. все пак Елена някак трябва да се събуди... Grinning Вече нямам търпение до утре да гледам днешния епизод Grinning

# 184
Скрит текст:
Бони умря, превъртях го преди малко, че даже и промото гледах за финала, Елена се е събудила.

# 185
  • В две мънички очи...
Стефан още ли е човек, а Каралайн вампир?
Последната ще я гледам и аз - https://www.youtube.com/watch?v=axzLGaPawas

# 186
Превъртах го, гледах само сцените с Бони, но Стефан е човек, появи се и майката на Мат - пияндето.

# 187
В замунда в един коментар пише, че финалният епизод ще е 2 часа, но дали е истина.. Rolling Eyes

# 188
  • Вестерос
Скрит текст:
Как умря Бонито?

# 189
Превъртах и може да не е много точно информацията, но
Скрит текст:
появи се и Вики и би камбаната, за секунда я даваха и ударите въздействаха на Бони, строполи се на земята и така свърши. Но сигурно е умряла, щом ще се появява оня лигла Елена.

# 190
  • Вестерос
Вики?? Защо  Rolling Eyes

# 191
Скрит текст:
За да удари камбаната, явно след смъртта на Кейд, освен Катрин и други са се върнали, включително и майката на Мат. Забравих, даваха и Ензо, малко, но  Crazy

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 22:40 от Ивекс

# 192
  • Русе
15 серия ми хареса особено много!  Mr. Green И никаква развръзка не ми идва на ум,толкова заплетоха нещата. Следват 16 и 17  или само 16,който ще е два часа... #Crazy newsm78

# 193
Само един епизод остава, не знам дали ще е два часа......

# 194
  • Майна Сити
Скрит текст:
Ето как виждам финалът на сериала:
Стефан става вампир от кръвта на Катрин, още една вратичка към всяка магия и заживяват с Керълайн, хепи енд.
Деймън и Елена - Като видят какъв е номера на китайката, или Деймън превръща Елена, или Елена си дава 2 капки кръв да помогне на Деймън да стане човек. И в двата случая Хепи енд.
Ензо се измъква от на Бони...ъъъъ...забравих думата, да кажем подсъзнанието, а тя от своя страна няма да е умряла, все пак една камбана не е болка за умиране, да пие там един аналгин за главата и ще и мине. Пак хепи енд.
Мат...си остава единствения човек в Мистик Фолс, живее си шерифския ергенски живот. Нещо като хепи енд и за него. Виж, баща му може да се гътне, не ми е интересен.
Аларик си открива училището и си гледа близначките (Само не разбрах дали Джемини няма да ги накарат да се изправят една срещу друга като направят 18). Отново хепи енд.

Да се надяваме че не пропускам някой, общо взето само цветя и сълзи от радост ни чакат. Накрая свършват Дневниците и актьорите, които все още им се играе в тая сага, минават към Древните.
THE END!

Общи условия

Активация на акаунт