The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 743
  • 474
  •   1
Отговори
# 165
  • Майна Сити
Много просто - в следващия епизод ще женим Стефан и Керълайн и ще се говори само за Катрин. Докато Стефан е потънал в размисли за живота и се разкъсва от вина че е прехапал няколко вратове, ей ти края на епизода. След това идва последният епизод, в който те е страх да мигнеш, за да не пропуснеш нещо (и за това за всеки случай превърташ назад)  Mr. Green

# 166
  • В две мънички очи...
Да не стане така че Елена да я няма на финала, а Катрин само да бъде Simple Smile

# 167
  • Майна Сити
Това би било много подло от страна на Плек  Mr. Green

Иначе имаше 3-4-5 секундно промо на последния епизод, в който се вижда че спящата красавица е будна  Wink

Цък

# 168
  • КиТ
Размекнах се нещо. Щом Стефан днес ми се видя почти приятен.Плами, нещата не вървят на добре.

Лелеее Crazy

# 169
# 170
  • София
Обаче колко безумно сладък е Кай Crazy В Момичето припадам всеки епизод. А сега как се свестих след Ензо и Кай в един епизод не знам...

Да и само ние с Ивето го оценихме, така че бек офф. Whistling

# 171
# 172
Кай наистина е голям бонбон. Пък и като злодей е най-качествен в този сериал. Хем сладък и забавен, хем или ти забива нощ в корема или тътри някоя брадва да те коли. Сладък психопат.
Искам Енцо най-после да го изкарат от този свят, че е като фон само. Въпреки, че се радвам че все пак го дават.
А колкото до връщането на Катерина Петрова...Тази е опасна. Ето това е оцеляващ тип!

# 173
# 174
# 175
  • София, България
А как се оказа тъй, че Катерина владее ада  newsm78 Тя нали умря като човек, демек не е свръхестествена. И никой ли по-голям злодей от нея няма умрял, та точно тя? Сиренките например колко народ затриха, според мен заслужават владичеството на ада повече. И първородните вампири ... и т.н. И Кай откъде точно знае?
Пък Рик училище щял да прави. За "такива" деца  Shocked Че кой ще преподава там?  И кой ще учи? Нали трябва "такива" семейства да дойдат да живеят в Мистик Фолс. Толкоз народ изгина там, мрът като мухи.

# 176
Умря като човек, но много ясно си спомням финалната сцена, как задуха вятър, врата се отвори и завлече Катрин.

# 177
Да, това си го спомням и аз.

# 178
Умря като пътешественик Катрин. Това си е свръхестествено създание, все пак! Тя като човек си умря, но после нали се пренесе в тялото на Елена и така също поживя. Сигурно Ада я е дръпнал. С тези светове вече, съвсем се сбърках.
Кай не каза ли, че е направил някаква сделка. Не ми стана много ясно!

# 179
Трябваше ли да гледаме няколко скучни сезона за да имаме накрая интересни епизоди!?   Grinning
Започнах да гледам Дневниците от самото им начало,но бях спряла до 5ти сезон, тъй като много разводниха самата история и не се търпеше!
Реших да си изтегля последните епизоди и да ги гледам, защото все пак е край на сериала. Хареса ми това ,че най-интересният образ ще се завърне на финала. Какъв финал ще да бъде без един от основните герои с който е започнало всичко..
..Абе много са ми странни Стефан и Керълайн не мога да ги възприема като двойка, никаква химия помежду им...нищо.. !
Поздравявам ви, момичета с този клип! Припомнете си малко от историята..  Hug

Общи условия

Активация на акаунт