The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 749
  • 474
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
А кой изпи кръвта на Катерина? Сайърс ли или Сайлъс, как беше и този? Rolling Eyes
Не знам, но доста приличаше на  Стефан  hahaha

# 151
Да, двойникът.

# 152
  • Майна Сити
Мисля че се досещам как ще завърши сериала. След като върнаха Катрин, според мен тя единствено ще може да превърне Стефан отново във вампир, тъй като го направи първия път. При нея нямаше надежда, тъй като Роуз отдавна беше мъртва. Така ще бъде малко неочаквано тип Джули Плек. Само не знам кой герой ще умре последната серия, сигурно е Бони, тъй като Кай няма да се навие да събуди Елена. Но не отписвам и Лизи и Джоузи да имат способността, все пак са Джемини  Simple Smile

# 153
Катрин се е върнала ли?! Shocked

# 154
  • София
Скрит текст:
убиха Кейд и тя отива на неговото място  ooooh!
мен накрая вече ми идва съвсем в повече 

# 155
  • Вестерос
 hahaha hahaha не могааааа, не съм гледала последните няколко серии

# 156
# 157
  • В две мънички очи...
A кой играе Катрин?

# 158
Превъртях го преди малко.
Скрит текст:
Стефан е отчайващ, за Деймън да не говоря, горкия Кай, сладък Ензо. Heart Eyes Само я споменаха, не се е появила.

# 159
  • Bulgaria
Скрит текст:
Явно се готви епичен финал с връщането на Катрин  Grinning Grinning Grinning Дяволчето се завръща  Grinning Grinning Само не можах да разбера какво общо има тя с Кейд ,в събота ще разберем.
За епизода-превъртах на доста места , Стефан наистина не се търпи ,добре че са Деймън и Кай да крепят сериала. Не разбрах ,Кай умира ли ?

# 160
  • Майна Сити
Не умира, просто отново е пленник на затворнически свят. Всеки ден едно и също, противна за него песен отново и отново...

# 161
Обаче колко безумно сладък е Кай Crazy В Момичето припадам всеки епизод. А сега как се свестих след Ензо и Кай в един епизод не знам...
На мен ми харесва сериалът този сезон, даже много. Дори ще ми липсва. Искам хепи енд. Размекнах се нещо. Щом Стефан днес ми се видя почти приятен.Плами, нещата не вървят на добре.

# 162
Мислиш, че може да умре ли?
Или това, че ще се женят с Керата? Mr. Green

# 163
И двете. Нашето момиче все няма да е доволно .

# 164
Аз ѝ казах да го взима и да заминават към залеза, но тя си трае. Crossing Arms Joy

Ако ще връщат Катерина, не знам как ще стане, Нина нали уж щяла да се появи само за финала?

Общи условия

Активация на акаунт