The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 51 137
  • 474
  •   1
Отговори
# 255
Значи няма смисъл да се гледа. Често казано аз последните 2-3 сезона насила ги гледах. Много го разтеглиха, измислиха какви ли не глупости.

# 256
Аз ще го гледам, защото ми е интересно, иначе от 4-ти сезон превъртам, то не се траеше.

# 257
  • Майна Сити
Добре де, само на мен ли сцените с  Деймън и Елена/Катрин бяха някак си насилени? А тая целувка между двамата все едно беше от зор-заман, там да има нещо. Нямаше я оная химия отпреди няколко сезона. Явно това че уж нямало вражда между Нина и Ники Рийд е лъжа и за това са обрали емоционалните сцени между Деймън и Елена...

P.S. Да не говорим че Стефан държеше Катрин преди да мине огъня. Човекът Стефан - да, оня кекавия, който се напи от два шота преди сватбата му с Керълайн, който държа "вечно оцеляващата" Катрин, която пък изобщо не видях да си дава зор да се измъкне...

# 258
  • Вестерос
А как свършват книгите?

# 259
  • Bulgaria
Аз ще го гледам, защото ми е интересно, иначе от 4-ти сезон превъртам, то не се траеше.

Гледах го.Правят обобщение на образите и на двойките в сериала.

# 260
Изгледах епизода, не съм разочарована, защото го очаквах.
Не ми хареса изобщо, много тъп финал.

Изгледах и специалният епизод, на мен много ми хареса.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 15:30 от Ивекс

# 261
Кой е този специален епизод? Може ли линк?
И за мен финалът е малко претупан. Tired

# 262
  • Bulgaria

Финалът го има в Замунда.Иначе си личи ,че много набързо са направили финала.Много негативни коментари прочетох.Сякаш само смъртта на Стефан ще остане запомнена ,всичко останало беше блудкаво ....

# 263
Ха, умрял ли е?  Laughing
Никога не съм го харесвала.

# 264
  • София
Виж в Замунда The Vampire Diaries S08 Special Forever Yours

Гледах финала, специалния още не. Ми...то се знаеше, че нещо такова ще извъртят, на мен ми беше интересен сериала някъде до 5ти сезон, после вече го гледах по навик.
Наистина много бяха смотани сцените между Деймън и Елена.

# 265
Ироничното беше, че лъжливата сцена между Деймън и Елена, която всъщност си беше с Катрин, доста повече беше изпълнена с химия и любов, от реалната среща между Деймън и Елена. И да, смъртта на Стефан беше най-силното нещо в целия епизод. Много ме разчувства, въпреки че не го харесвам по принцип. Още не съм гледала специалното, но нямам търпение.

# 266
За разлика от реалния епизод, специалния епизод е наистина хубав. Припомних си колко беше добър този сериал от 1 до 5 сезон.
Определено ще ми липсват героите!

# 267
  • КиТ
Ох Стефко Cry Cry Cry

# 268
Стига рИва! Naughty
Точно сега е момента да нападаш, като я няма Керата.

# 269
  • В две мънички очи...
Гледах последната серия. Възмутена съм. Очаквах силен емоционален романтичен финал, а то да ревем за Стефан. Явно Нина и Иън вече не могат да си позволят повече. Няма ги онези силни кадри когато Елена разбра че обича Деймън ....
Гледах че Иън е качил снимка с Нина и Ники, били ходили на вечеря и призовава феновете да не сипят омраза. Явно не знае българската поговорка че насила хубост не става.
Е поне има шанс Керата да я съберат с Клаус - дано там да е по-емоционално.
Сега ще погледна и специалния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт