The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 763
  • 474
  •   1
Отговори
# 300
  • Buffyworld
Ха, ха, след пет години значи.  И там яко ще претупат нещата. Няма да се уччудя ако по някакъв начин са затрили Клеър Холт. Тя най-много ми харесваше за Ребека, а все се чудят как да я махнат.

# 301
  • София
Имаше някаква статия, че били снимали предложение за брак от Деймън, но го били изрязали  Laughing заради ограничение във времето...
http://www.justjaredjr.com/2017/03/14/damons-proposal-to-elena-w … e-diaries-finale/

Гениално, след толкова години и епична любовна история много смотано го замазаха накрая.

# 302
  • Вестерос
Защото беше бременна

# 303
# 304
  • Вестерос
Ребека в живота

# 305
  • София
Да не се бъркаш с Кандис, която играе Керълайн, тя беше бременна и роди по време на Вампирите.

# 306
Това не го знаех.

# 307
  • Вестерос
Май и Клеър беше,затова я смениха в Древните  newsm78

# 308
  • София
Клеър се ожени миналата година, ама за сега няма други новини, сега проверих даже.
Тя беше поискала да се махне от Древните, пък после пак и се връщаше, за това ту се появява, ту изчезва.

# 309
Нищо чудно.

# 310
  • Buffyworld
Аз някъде четох, че тя наистина исакала да се махне, търсела промяна ....бла, бла, бла ....

А нали не се бъркам - не са давали нищо конкретно за Джеръми, след като Бони се върна от виртуалния затвор. Той май така и не разбра, че тя е жива, нали ?

# 311
Не помня такова нещо, сигурно наистина не е разбрал.

# 312
  • Buffyworld
Да, аз също. Просто исках да кажа, каква драма беше, когато Бони изчезна.... Джереми продължи да й плаща телефона, за да слуша гласовата й поща , после изпартиха Джереми уж да учи и така ..... накрая Бони се върна и нищо .... Тази линия просто я зарязаха. То при толкова много герои , вече не могат да му хванат края.  Joy Иначе финалът с това ще го запомня - разочароваието ми от Деймън и Елена. Аз също мислех, че ще покажат Елена като булка поне .... ама не ! И това, че Стефан , като един голям герой се пожертва.  Sad

# 313
То много драми имаше, но някои ги преекспонираха.
Тъпо беше, че не върнаха Джеръми за финала, като цяло беше тъп финал.....

# 314
  • Майна Сити
Нали въздействаха на Джеръми да си живее живота, май му отнеха и спомена за Бони. Не можеше ли в този епизод, в който си вземат довиждане с героите, да бяха го направили истински двучасов финал, а не до сега да ми мърморят кво е имало от първия сезон до сега  Crossing Arms Така поне можеше да видим предложение, брак, малко от човешките животи и т.н. А те само ми мрънкат ква била снимачната площадка, кой кво си взел за спомен и прочие. Абсолютно загубено ефирно време.

А колкото до Клеър Холт - мисля че снимаше някакъв филм по време на Древните и не можа да смогне, за това я махнаха за малко (кажи-речи половин сезон)  Grinning

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 12:17 от skandity

Общи условия

Активация на акаунт