The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 758
  • 474
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Значи съм се объркала

# 316
Обаче в специалния епизод говореха само за първите сезони, бозата никой не я коментира  Laughing

# 317
# 318
  • София, България
А нали като му въздействаха на Джереми, после ходиха нещо да го търсят, пък се връщА той, аз такъв някакъв спомен имам  newsm78

Говорите за саможертвата на Стефан, но Деймън се жертва първи, просто не беше успешна неговата саможертва, щото Стефан го прецака. И Стефан, като беше решил да се бастисва, да си беше извадил повече кръв, та да оправи още някой и друг недоволен вампир.

И нищо не дадоха за трансформацията на Деймън, как я прие той, как се почувства от това ... И какво стана с вампирите, които се бяха върнали от Ада всъщност  newsm78 Вики например ...

# 319
  • Варна
Джеръми уж замина в някакво училище за рисуване, но после в разговор с Аларик стана ясно, че отива другаде и помоли Аларик да му каже ако се върне Бони. Сигурно са му казали за Бони просто не са го снимали  Laughing

# 320
  • Bulgaria
Добре де ,защо само аз си мисля ,че Джеръми умря в къщата им ,когато Елена я запали.Бъркам ли нещо ?

# 321
Не е умрял, но и не помня къде е.

# 322
  • Майна Сити
Джеръми беше в къщата вече умрял преди Елена да я запали. Просто Катрин беше дала на Сайлъс да му изпие кръвта и той малко умря  Mr. Green

# 323
  • София, България
Верно, че така беше, и как се съживи после ... Тя Елена нали затова подпали къщата, покрай депресията си зарад Джереми ...

# 324
Върна се май, когато се разпадна другата страна и разни вампири минаха през Бони. Тогава само тя не мина и Деймън и ги прехвърлиха в света на Кай. Тогава се върна също Тайлър, Аларик, Енцо, Стефан и Елена, умряли малко преди това.

Общо взето Джеръми толкова пъти го връщаха от смъртта, че в един момент спрях да ги броя. Ставаше досадно вече с тези връщаници.

# 325
  • Bulgaria
Върна се май, когато се разпадна другата страна и разни вампири минаха през Бони. Тогава само тя не мина и Деймън и ги прехвърлиха в света на Кай. Тогава се върна също Тайлър, Аларик, Енцо, Стефан и Елена, умряли малко преди това.

Общо взето Джеръми толкова пъти го връщаха от смъртта, че в един момент спрях да ги броя. Ставаше досадно вече с тези връщаници.

Благодаря за подсещането.Наистина Джеръми умираше няколко пъти и е нормално да се объркам  Laughing Laughing

# 326
  • Buffyworld
Все пак, Джереми известно време носеше пръстенът, който го връщаше към живот. После даде този пръстен на Мат. А накрая какво стана с пръстенът, не помня.

ЕДно , че нямаха екранно време, но и в предишния сезон нали Елена и Деймън имаха мечта да се оженят и да имат деца. Деймън исакше да е човек, заради нея, за да имат деца. Предполагам, че Деймън е бил ОК с това да е човек.

# 327
# 328
  • София
Джерами каза, че отива да учи, пък всъщност си продължи да си ловува. Или се бъркам? Даже мислех, че ще се появи при Сам и Дийн  Laughing
За книгите - забравила съм ги силно и аз... Но Елена, Бони и Деймън бяха в Долната земя, която беше владение на Клаус, да търсят Стефан, който му беше пленник. Тя - Елена, май там умря и после беше дух. Някакви такива спомени имам... Но. Това, което помня много ясно, беше, че всеки вампир можеше да се превръща и в животно, като беше основно едно, отразяващо вътрешната му същност и сила. За Стефчо не помня изобщо какво беше, но Деймън беше гарван. Много се наблягаше на това, обожавах точно тази част, беше силно и много му отиваше, особено като си представиш Иън, с коженкото якенце и в гарванче  Heart Eyes Затова много ми хареса финалът и тази препратка.

# 329
Ако помниш, така започна и сериала-първо граченето на гарвана, после показаха и самия гарван, а най-накрая се появи и Деймън. Което е и най-тъпото, защото Стефан не очакваше да види брат си в това градче, а Деймън толкова подсказки му беше оставил, че го наблюдава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт