След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 546
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз гледам седем сериала в момента, без Ашка, но досега само Този град и До живот предизвикват в мен желание да изразя мнение, да споделя емоция.

Ками  Peace
7??? Евала! Аз и един не мога да захвана. Rolling Eyes
За теб е ясно  Joy Joy Joy
Аз Карато и Ашк-а. Ама хамерикански имам баят, към 3-4 са ми  Mr. Green

# 31
Аз имам дълъг списък с мишката  Tired Mr. Green
само 309 и Джеско ще ми останат де са ми по на сърце  Laughing

# 32
Скрит текст:
Аз гледам седем сериала в момента, без Ашка, но досега само Този град и До живот предизвикват в мен желание да изразя мнение, да споделя емоция.

Ками  Peace
Мише, ти си имаш занимание и денонощно дежурство, емоциите ти са ангажирани повече от моите. Аз преди никога не гледах незавършени проекти, ама сега като погледна първа серия на почти всички нови сериали и искам, не искам, все някой ме грабва дотолкова, че да не мога да се откажа да го гледам. Е, някои ги изкарвам докъм десети епизод най-много, най-често тогава губя интерес, но сега повечето прескочиха тази бариера. Има серии, които преминавам с мишката също. Но например Керем го чаках с нетърпение.

# 33
  • в подножието на планината
Ирка, винаги навреме! Hug Благодаря!

newsm78 и аз да питам...след финала на Ашка ,какво ще обсъждаме ? ....Керо и неговото ново дизи или нещо друго  Rolling Eyes
Хм, а сега де. Аз го гледам.
Някой гледа ли първа серия на "До живот" с Енгин и Фахрие? Мен ме спечелиха за зрител още от първи епизод.
И аз ги гледах, колкото и да не понасям Енгин...хареса ми... Rolling Eyes

# 34
Скрит текст:

newsm78 и аз да питам...след финала на Ашка ,какво ще обсъждаме ? ....Керо и неговото ново дизи или нещо друго  Rolling Eyes
Някой гледа ли първа серия на "До живот" с Енгин и Фахрие? Мен ме спечелиха за зрител още от първи епизод.
Илде, браво.  Hug Ако продължиш да го гледаш, ще харесаш Енгин, сигурна съм. Толкова добър актьор е, че ще те спечели, сигурна съм.

# 35
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Ками  Peace
Мише, ти си имаш занимание и денонощно дежурство, емоциите ти са ангажирани повече от моите. Аз преди никога не гледах незавършени проекти, ама сега като погледна първа серия на почти всички нови сериали и искам, не искам, все някой ме грабва дотолкова, че да не мога да се откажа да го гледам. Е, някои ги изкарвам докъм десети епизод най-много, най-често тогава губя интерес, но сега повечето прескочиха тази бариера. Има серии, които преминавам с мишката също. Но например Керем го чаках с нетърпение.
Дани Hug, права си за дежурствата, но не е само това. Някак очаквам сериал да ме завладее с нещо. Сега ще премъча още 1 серия на Кивовия сериал, пък ще видим. Ще опитам да гледам сериал, без много емоции този път.

# 36

Ками  Peace

Машалла къз ,как успяваш Hug Thinking,аз и 309 гледам и се замислям дали да не започна преговор на Ашка от самото начало newsm78.Не ми се разделя с тях така лесно,пък и може сега от позицията на изминалото време да възприема някои неща по-различно ,или пък да съм пропуснала нещо ,знам ли Naughty.За Мишето е ясно,тя милата има денонощни занимания с бебчо,но това са най-хубавите моменти Heart EyesЕеех,да можех и аз да върна  времето назад,когато синовете ми бяха толкова малки Hug Stop

# 37
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ками  Peace
Дани Hug, права си за дежурствата, но не е само това. Някак очаквам сериал да ме завладее с нещо. Сега ще премъча още 1 серия на Кивовия сериал, пък ще видим. Ще опитам да гледам сериал, без много емоции този път.
Съгласна съм. И аз не гледам никой от другите седем със същото увлечение и лудост като Ашка. Такова тотално падане в плен не ми се случва и на мен с всеки сериал, но ако историята е хубава, ако актьорите са ми по вкуса, мога да си харесам сериал и да си го гледам с интерес, само без лудостта. От тези седем сериала, само четири от тях искам да гледам онлайн, за другите имам търпение и мога да ги гледам, когато имам време. Не чакам фрагмани, не чета озети, не гледам снимките преди серията.

# 38
Ками, ако не си гледала Ашка втори път отначало, струва си. Аз след края на първи сезон го изгледах отначало, вече с превод, серия след серия и някои неща си дойдоха на мястото повече, отколкото по време на онлайн гледането през сезона. Сега като свърши сезонът, ще изгледам отново втори сезон отначало.

# 39
  • Керодиспансера
Ирче  Hug благодаря за темичката  bouquet bouquet
И аз съм към гледащите Града  Peace Керем ми харесва засега , като се има в предвид ,че Меселесито не го гледах  Mr. Green гледам и Красивите , а очаквам да почне и сериала на Йоджан Дениз  Laughing
Защо да не се коментира тук града ,все пак Керем е баш ПатронЯ на темата , А и Лейлята много обичаме от Ашка  Joy Joy Joy Joy

# 40
на мен ми останаха Аннето и сега загледах на Керем сериала, чакам превод за на Фе ,но никой от тях не гледам онлайн  Whistling + 2  хамериакански  Mr. Green но и там си е мъка да чакам цяла седмица за епизод от 45 минути  Crossing Arms

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели  Heart Eyes Hug Hug ама кой е казал да не се коментира, аз само за ПоСера казах, че няма нужда. Инак коментирайте си го Кирчо  Peace

# 42
Скрит текст:

Илде, браво.  Hug Ако продължиш да го гледаш, ще харесаш Енгин, сигурна съм. Толкова добър актьор е, че ще те спечели, сигурна съм.
аз с опашлето също не го понасям  Joy
но пък после се ядва с късата коса  hahaha hahaha
важното е играта,там е на ниво  Peace това,че не е красавец и да блея в екрана не ми пречи  Peace

# 43
Ели  Heart Eyes Hug Hug ама кой е казал да не се коментира, аз само за ПоСера казах, че няма нужда. Инак коментирайте си го Кирчо  Peace
като каза ПоСера се сетих,че писаха че вече няма да е лице на Мави,а Киво отново е подписал с тях  Mr. Green даже имеше предложение от феновете Елка да е лице на Мави ...... а нали Сера беше рекламно лице на Елидор ,след това Елка стана сега очаквам да я смени и в Мави  Laughing

# 44
на мен ми останаха Аннето и сега загледах на Керем сериала, чакам превод за на Фе ,но никой от тях не гледам онлайн  Whistling + 2  хамериакански  Mr. Green но и там си е мъка да чакам цяла седмица за епизод от 45 минути  Crossing Arms
може да погледнеш Power  Peace
също е много хубав  Peace
аз главното негро харесвам - Омари Хардуик  Peace и 50 стинки е продуцент на сериала и влиза в края на 1-ви сезон  Peace те са по 8 серии в сезон и са по 60 мин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт