След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 692
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Скрит текст:
Yunus Özdiken ‏@yunusozdiken
https://www.youtube.com/watch?v=W4h_EHnLFEk&sns=tw
@youtube aracılığıyla @elcnsng Simple Smile)

Само това е написал Юнус в туита, а това е просто линкът на видеото и отдолу "посредством @youtube@elcnsng" - което за мен означава, че отправя видео посланието си с помощта/чрез Ютуб до Елчин. Не виждам нищо друго в туита и се зачудих откъде го изнамират рускините този текст.
Данни ,може би имат в предвид  това
 Yunus Özdiken ‏@yunusozdiken  3h3 hours ago
https://www.youtube.com/watch?v=W4h_EHnLFEk&sns=tw … @youtube aracılığıyla @elcnsng Simple Smile)

Да, да, точно това означава това - "посредством, чрез", няма нищо друго в текста освен тази дума.
33uu ами и аз не знам тогава,освен да е писал и после да го е изтрил  Rolling Eyes знам ли...аз го видях много по-късно от тях  
Ха, ха, ако е така, значи е размислил, че не всичко е загубено или там каквото е искал да каже! Mr. Green
Аз уточнявам, че да се успокоим де, дълбоко послание освен анимацията няма, ама нямам намерение да търся посланието в анимацията, освен че явно му харесва числото шест, щом е решил да го почете с клипче. Mr. Green
Според мен те не са заедно от 6 години, сигурно преди 6 години са се запознали Mr. Green
Но каквото ще да ѝ изпраща, важното е, че Елка на връх "годишнината" им не е с него  Mr. Green Пък той се чуди как да докаже, че са все още заедно, да не си помисли някой нещо друго  Whistling ooooh!

# 586
Виви, и двете чиркинчета се размърдаха на финала, така хубаво си кротуваха. Това наистина не им прави чест! То бива нетърпение да заявят присъствие, но такова нетърпение показва ниска култура, простащина! Да се афишират в момент, когато толкова хора се разделят с любимите си образи, е лошо. Мълчаха, мълчаха и сега изригнаха! Naughty Аз никога не съм се ядосвала, че се появяват на хоризонта, ами официалните им чиркинчета са, няма как, ще се появяват от време на време, ама точно сега ми се струва крайно нетактично.

# 587
Сетих се сега кото изгледах фрага на баш патронЯ ....Сера може да е сякаква ,но поне може да хвали севгилито си  Whistling.... Имаше вчера пост при рускините ,къде се казва ,че Сера е била в шопинг центъра ,та питали са за това къде била на НГ и за Керем и новото му дизи ,та тя отговорила ,че проекта е прекрасен и т.н

Кроме того, Сарыкая сделала заявление о новом сериале Керема Бюрсина "Этот город последует за тобой", сказав: "Правда, замечательный сценарий, чудесная команда. Надеюсь, он найдет свое место и это будет долгий проект."

а не като некой други къде вчера от радост за приключването на сериала се покъса да лайква снимки  Whistling

# 588
Скрит текст:
Скрит текст:

Само това е написал Юнус в туита, а това е просто линкът на видеото и отдолу "посредством @youtube@elcnsng" - което за мен означава, че отправя видео посланието си с помощта/чрез Ютуб до Елчин. Не виждам нищо друго в туита и се зачудих откъде го изнамират рускините този текст.
https://www.youtube.com/watch?v=W4h_EHnLFEk&sns=tw … @youtube aracılığıyla @elcnsng Simple Smile)

Да, да, точно това означава това - "посредством, чрез", няма нищо друго в текста освен тази дума.
33uu ами и аз не знам тогава,освен да е писал и после да го е изтрил  Rolling Eyes знам ли...аз го видях много по-късно от тях  
Ха, ха, ако е така, значи е размислил, че не всичко е загубено или там каквото е искал да каже! Mr. Green
Аз уточнявам, че да се успокоим де, дълбоко послание освен анимацията няма, ама нямам намерение да търся посланието в анимацията, освен че явно му харесва числото шест, щом е решил да го почете с клипче. Mr. Green
Според мен те не са заедно от 6 години, сигурно преди 6 години са се запознали Mr. Green
Но каквото ще да ѝ изпраща, важното е, че Елка на връх "годишнината" им не е с него  Mr. Green Пък той се чуди как да докаже, че са все още заедно, да не си помисли някой нещо друго  Whistling ooooh!

Виви,не знам дали е вярно ,но казват ,че снимките са от дена в който снимали мача и не били от днес ,но сега Шенол я е пуснал .... сега ще започнат да ни пускат снимки зад кадър   Mr. Green

# 589
И Баръш, и Елчин са харесали снимката.

# 590
Сегодня был матч, где были все наши! После матча они пошли на ужин! На ужине также присутствует Эгурбей подруга Эльчин и Серкан Тан друг Сечо (который все путали с Ю). В Твитере Ю выложил сегодня видео и отметил Эль! Пошел слух что у них с Эль 6-летнее годовщина -18 января (к счастью уже нет)! Да,но главное она не с ним сегодня, а с Баром!! Так что все успокаиваемся 👌🏻 Главное что наши ЭльБар вместе проводит время! 💃🏻Насчет вчерашней вечеринки, предполагаем что там были только актеры , а СГ нет, а сегодня актёры и СГ вместе тусит! 💃🏻Предполагаем, что ЭльБар на вечеринку пришли позднее, так как все актеры выставили у себя видео с начало вечеринки , а дальше нет! Значит, дальше они вместе с ЭльБар тусили, и это не для посторонних глаз
Това обяснение за снимката взех от другата група.

# 591
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Но каквото ще да ѝ изпраща, важното е, че Елка на връх "годишнината" им не е с него  Mr. Green Пък той се чуди как да докаже, че са все още заедно, да не си помисли някой нещо друго  Whistling ooooh!

Виви,не знам дали е вярно ,но казват ,че снимките са от дена в който снимали мача и не били от днес ,но сега Шенол я е пуснал .... сега ще започнат да ни пускат снимки зад кадър   Mr. Green
Аз пък прочетох, че днес имало мач и след него седнали в това заведение
Ако снимката е оттогава, когато снимаха мача, тогава Елка какво прави там, Мюжде, Сечкин  newsm78
Пък и Борко е със същото яке и шапка, като на снимката с феновете от по-рано днес

# 592
  • Perla
Мачът беше на закрито. Участваха и Онур, и Салих, и Осман, и Керем, и онзи Зюбеир. Абсурдно е Онур и Салих, да не присъстват там, ако е било от онзи мач.

А тогава никоя от актрисите не присъстваше. Peace

# 593
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Но каквото ще да ѝ изпраща, важното е, че Елка на връх "годишнината" им не е с него  Mr. Green Пък той се чуди как да докаже, че са все още заедно, да не си помисли някой нещо друго  Whistling ooooh!

Виви,не знам дали е вярно ,но казват ,че снимките са от дена в който снимали мача и не били от днес ,но сега Шенол я е пуснал .... сега ще започнат да ни пускат снимки зад кадър   Mr. Green
Аз пък прочетох, че днес имало мач и след него седнали в това заведение
Ако снимката е оттогава, когато снимаха мача, тогава Елка какво прави там, Мюжде, Сечкин  newsm78
Пък и Борко е със същото яке и шапка, като на снимката с феновете от по-рано днес

newsm78 ми не знам,много вяра и на рускините да няма човек защото инфото е от една тяхна група , те са във филма повече и от нас  Mr. Green

# 594
  • Perla

От Габи!  Hug

# 595
Не е Кита това бе  Joy Joy

Е ако наистина празнуват 6 години от връзката си Joy и с кой празнува Кита,кат Елка е с колеги  hahaha  hahaha  или той е хепи сега от финала,все едно му се падна баш като подарък за годишнината  Joy

# 596
От Шенол:

https://www.instagram.com/p/BPbEs7_DYPf/?taken-by=nolsee

има клипче в историяна инстаграма  - сглобяват епизода  Party

# 597
 Heart Eyes

и любимеца ни  Heart Eyes

hali saha maçı 1-1 mi biter amk.
#kiralikask #theend

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 01:30 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 598

Добро утро  Hug Hugчудесен шоп на Габи както винаги Hug bouquet.След петъка вече ще я караме така,на снимки,и в очакване на някоя новина за двамата.Кой къде са снимали,кой какво лайкнал и те така.Дано пък доживеем до истинска снимка да двамата Heart EyesПриятен ден ви желая момичета Hug Hug

# 599
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

За първи път не ми се иска да идва петък. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт